Acer USB Type-C Dock D501 – Works With Chromebook-gecertificeerd

Acer_USB_Type-C_Dock_D501 AGW

Gemoedsrust

Works With Chromebook-gecertificeerd1. Dit product is door Acer gecertificeerd om te voldoen aan de compatibiliteitsvereisten van Google. Dit dock werkt naadloos samen met je Chromebook en helpt je alles uit je Chromebook te halen.

Acer_USB_Type-C_Dock_D501 AGW

Toekomstbestendig

De firmware op dit dock kan worden bijgewerkt terwijl het apparaat is aangesloten op een Chromebook voor maximale compatibiliteit met de huidige en toekomstige randapparatuur.

Acer_USB_Type-C_Dock_D501 AGW

Nóg meer schermen

Met dit veelzijdige dock kun je tot drie2,3 monitoren tegelijk aansluiten op een Chromebook via de HDMI- en DisplayPort-uitgangen op het dock. Zo kun je het beeld eenvoudig verlengen of spiegelen.

WWCB_Acer_USB_Type-C_Dock_D501_ksp_03

Universeel USB-C-station

Laad je Chromebook op, breng gegevens over, verleng je beeld, sluit randapparatuur zoals luidsprekers aan of maak gebruik van Gigabit Ethernet – met slechts één USB-C-kabel. Dankzij de USB-C-voeding van het dockingstation kun je je laptop via de USB-C-aansluiting opladen met maximaal 60 W aan vermogen.

Acer_USB_Type-C_Dock_D501 AGW

Gigabit Ethernet en USB-uitbreiding

Maak eenvoudig verbinding met bekabelde netwerken via de Gigabit Ethernet-poort van het dock. Daarnaast zijn de zes USB-poorten van het dock (4 x USB 3.1 Gen 1 Type-A, 2 x USB 3.1 Gen 2 Type-A) perfect voor het aansluiten van al je randapparatuur, zoals muizen, toetsenborden, harde schijven, printers en meer. Verder heeft het dock een speciale USB-C-poort voor extra opslagapparaten.

Acer_USB_Type-C_Dock_D501 AGW

Kies de perfecte Acer USB Type-C Dock D501 – Works with Chromebook-gecertificeerd

Zoek een Acer USB Type-C Dock D501 – Works with Chromebook-gecertificeerd op functionaliteit of blader door onderstaande producten.

1. Dit product is gecertificeerd en voldoet aan de compatibiliteitsnormen van Google. Neem rechtstreeks contact op met Acer voor technische ondersteuning en klantenservice. Chromebook en het Works With Chromebook-logo zijn handelsmerken van Google LLC.

2. Het aantal ondersteunde beeldschermen kan worden beperkt door de specificaties van de Chromebook en/of laptop.

3. De maximale resolutie bij gebruik van drie externe schermen is Full HD (1920 x 1080).

Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische of fotografische fouten of omissies. Foto's kunnen afwijken van het aanbod.
Consumenten hebben wettelijke rechten onder de toepasselijke nationale wetgeving betreffende de verkoop van consumptiegoederen en deze garantie laat dergelijke rechten onverlet.