Kontakt Acer

På grund af det globale udbrud af corona-virus kan der være længere ventetid på opkald til vores service og længere responstid for webforespørgsler. Du er meget velkommen til at anvende vore onlinetjenester og Acer forum på vort website for at få support til din Acer-enhed. Vi håber på din forståelse under disse ekstraordinære omstændigheder.

For at finde løsninger på kendte problemer, kan du besøge vores gratis Selv-Hjælps support service.

Selv-Hjælps Resourser

Søg i vores vidensbase for at få svar på ofte stillede spørgsmål om Acer-produkter

Acer Community er stedet, hvor du finder svar og gode råd fra samt diskussioner med andre Acer-produktejere og entusiaster.

Besøg vores YouTube-kanal for at se de nyeste supportvideoer til vores mest populære produkter.

Bed om at få dit Acer-produkt repareret.

Tjek status for en eksisterende reparationsordre.

For alle spørgsmål relateret til din ordre, henviser vi til vores online kontaktformular.

KONTAKT TIL SERVICE OG SUPPORT

For at vi skal kunne hjælpe dig på bedst mulige måde, beder vi dig om at have følgende oplysninger klar, inden du kontakter os. Uden nedenstående oplysninger bliver hjælpen vi kan tilbyde begrænset.

Hvis du kontakter os om en enhed, der allerede er under reparation, så kan du også give os:

• Det sags ID der var givet til dig
Vores åbningstider er Mandag - Fredag; 09:00 – 17:00 (Lukket på helligdage)

SPØRG OS
Send os dit spørgsmål i vores Online Email skema.
(tjenesten er kun tilgængelig på engelsk)

ONLINE SELVBETJENING
Gå direkte til vores selvbetjenings sektion:

Få visuel hjælp fra vores online bibliotek: Vejlednings videoer

Besøg vores Acer Support forum For at få hjælp fra andre Acer brugere.

TELEFON SUPPORT

Hvis du har en teknisk forespørgsel og ønsker at tale direkte med os, bedes du ringe til et af følgende numre:

Teknisk support: 33 70 20 70

Hvis du har brug for support på en computer som er købt hos Elgiganten, ring venligst på: 70 80 70 70

Opkald kan blive optaget med henblik på uddannelse

ANDEN INFORMATION

Acer Reparationsværksted

Acer Computer GmbH
Kornkamp 4
22926 Ahrensburg
Germany