PREDATOR CG7

POŽELI DOBRODOŠLICU OVOM GOROSTASU

Kada je u pitanju 4K rezolucija, što veći ekran, to bolje – mi smo imali na umu čak 42,5 inča. Spremi se za super brzinu sa stopom osvežavanja od 144 Hz1 i vremenom odziva od 1 ms2 sa tehnologijom Visual Response Boost (VRB) na ogromnom gejmerskom DisplayHDR 1000 monitoru sa VESA sertifikatom. Neka igre počnu!

NEPREGLEDAN EKRAN

Bilo da želiš da ga koristiš kao zamenu za TV, glavni gejmerski monitor u postavci sa nizom monitora ili kao zasebnog giganta – veličanstvenost monitora CG7 je neprikosnovena. 42,5 inča čiste 4K lepote – boja HDR kvaliteta sa sinhronizovanim kadrovima koja eksplodira na ekranu.

 •  

  42,5 inča

  VA ekran

 •  

  4K UHD

  3480 x 2160

 •  

  178°

  Ugao prikaza

TO NIJE SVE

Poseduje neke od najboljih tehnologija – priključke DisplayPort 1.4 i HDMI 2.14 (za sledeću generaciju uređaja). USB čvorište sa dva priključka USB 3.0, USB 2.04 i jednim priključkom USB Type-C je idealno za povezivanje svih dodatnih spoljnih uređaja.

 • ZVUČNICI OD 10 W

  Nemaš audio sistem? Nema problema. Ne brini jer smo se postarali da dobiješ dva snažna zvučnika od 10 vati!

 • VESA SISTEM ZA MONTIRANJE

  Želiš da postaviš ovog prelepog giganta na zid? Nikakav problem.

 • DALJINSKO UPRAVLJANJE

  Udobno se smesti i uživaj. Ne moraš da tražiš dugmiće na poleđini ekrana.

PUNOM BRZINOM NAPRED UZ HDMI 2.1

Zahvaljujući tehnologiji HDMI 2.14, performanse konzola najnovije generacije mogu da dostignu krajnje granice. Izabrani modeli takođe podržavaju rezoluciju 4K na 144 Hz za neke od najbržih dostupnih 4K igara5.

BRZ I ŽESTOK

Ako želiš besprekornu igru pri stvarno neverovatnim brzinama, nalaziš se na pravom mestu. Uz učestalost osvežavanja od 144 Hz1 i vreme odziva od 1 ms2 sa tehnologijom Visual Response Boost igra teče glatko, bez prekida i bolje nego ikada do sada – sa registrovanjem svakog ili gotovo svakog pritiska na taster.

 •  

  144 Hz

  Učestalost osvežavanja1

 •  

  1 ms

  VRB (Visual Response Boost)2

JASNI KADROVI BEZ PREKLAPANJA

Sve je spremno za igru sa najnovijim monitorima koji su kompatibilni sa tehnologijom NVIDIA® G-SYNC®. Svaki monitor je prošao proveru korporacije NVIDIA tako da dobijaš glatku igru sa varijabilnom stopom osvežavanja (Variable refresh rate – VRR) koja eliminiše preklapanje, seckanje, dupliranje i treperenje.

MOJ HDR

Na monitoru ovako džinovskih srazmera sve izgleda odlično. DisplayHDR 1000 monitor mora imati neverovatan kontrast, bioskopski kvalitet boje i veoma malo kašnjenje u igri. A uz spektar boja 90% DCI-P3 i preciznost Delta E<2, boje doslovno oživljavaju na ekranu.

 • DCI-P3 90%

  Širok spektar boja

 • DISPLAYHDR™ 1000

  VESA sertifikat

 • DELTA E<2

  Preciznost boja

SVA TEHNOLOGIJA ZA TEBE

Veliki, brzi monitori sa preciznim prikazom boje su odlični – ali monitor koji nudi više je još bolji. Dodali smo brojne funkcije uz koje ćeš još više uživati u ovom monitoru.

 • SENZOR ZA SVETLO

  Detektovanjem količine svetlosti u okruženju CG7 automatski prilagođava osvetljenost za što udobnije gledanje.

 • SENZOR ZA BLIZINU

  CG7 može da detektuje da li ima nekoga u blizini i po potrebi prelazi u režim uštede energije. Čim se pojaviš, vraća se u akciju, ali kada ostane sam, prelazi u režim pripravnosti baš poput računara.

 • USB TYPE-C

  Poveži telefon ili monitor3, priključi hardverski ključ za bežični upravljač za igre po tvom izboru (za tebe i tvog prijatelja?) ili dodaj prvoklasni spoljni uređaj koji želiš.

OSVETLI IGRU

Poveži do četiri LED svetlosne trake i prenesi osvetljenje na potpuno novi nivo sa aplikacijom RGB Light Sense. Na raspolaganju su ti naravno razni uzorci osvetljenja, ali osim toga možeš sinhronizovati svetla sa muzikom po izboru ili ih upotrebljavati uz igre kao što je League of Legends®.

Saznaj više
 • VIŠE UZORAKA

  Biraj između devet dostupnih uzoraka osvetljenja.

 • SINHRONIZOVANJE SA MUZIKOM

  Sada se i ti i osvetljenje krećete u ritmu.

 • SINHRONIZOVANJE SA IGROM LoL

  Gledaj kako svetla reaguju na tvoje poteze u igri!

Pronađite svoj savršeni PREDATOR CG7 monitor

Pretražite i uporedite proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađite svoj savršeni PREDATOR CG7 monitor

1 Odnosi se samo na određene modele koji su dizajnirani da podržavaju povećanje radnog takta na veću stopu osvežavanja. Ako dođe do nestabilnosti, smanji radni takt na nižu stopu osvežavanja podešavanjem prikaza na ekranu. Potrebno je da povežeš dva 1.4 DisplayPort kabla sa kompatibilnim uređajem za postizanje stope osvežavanja od 144 Hz.
2 Vreme odziva od 1 ms sa tehnologijom VRB dobijeno je na osnovu internih testova obavljenih u specifičnim uslovima. Nivo osvetljenosti može da se razlikuje tokom korišćenja Visual Response Boost režima.
3 Preko priključka USB Type-C može se postići samo stopa osvežavanja od 60 Hz.
4 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
5 Samo određeni 4K UHD modeli podržavaju rezoluciju 4K na 144 Hz preko priključka HDMI 2.1. Dodatne kombinacije za konzolu PS5/Xbox serija X: PS5: 4K UHD na 120 Hz / FHD na 120 Hz pomoću jednog HDMI kabla; XBOX serija X: 4K UHD na 120 Hz / WQHD na 120 Hz / FHD na 120 Hz uz varijabilnu učestalost osvežavanja pomoću jednog HDMI kabla