PREDATOR TRITON
NEO 16

STVARAJ. IGRAJ. DOMINIRAJ.

Predator Triton Neo 16 objedinjuje vrhunske performanse i raznovrsnu primenu, što ga čini najboljim laptop računarom za kreativne stvaraoce, gejmere i studente, kao i novu generaciju eSports profesionalaca.

IGRAJ BEZ KOMPROMISA.

Intel® Core™ Ultra procesori poseduju novu, optimizovanu hibridnu arhitekturu i vodeću tehnologiju u industriji koje ti omogućavaju da ideš dalje od igre i kreativnog stvaranja. Sa Intel procesorima možeš sve. Postigni bolje rezultate u igri, ali i u stvarnom životu – Intel te osnažuje da ostvariš svoj potencijal.

 •  

  WINDOWS 11 HOME

  operativni sistem

 • Do Intel® Core™

  Ultra 9

  procesora1

 • Do NVIDIA®

  GEFORCE RTX™ 4070

  grafičkog procesora za laptop1

Obavi sve

Isprobaj superiorne performanse grafičkog procesora za laptop NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 sa MUX tehnologijom prekidača. Prošao je NVIDIA Studio proveru za kreativne stvaraoce, ima unapred instalirane NVIDIA Studio drajvere i ekskluzivne VI alatke, dodatno je poboljšan tehnologijom DLSS 3,5 i tehnologijom za rekonstrukciju zraka pomoću VI za rad u grafički najzahtevnijem softveru koji postoji.

GRAFIČKI PROCESOR ZA LAPTOP NVIDIA® GEFORCE RTX™ 4070

Poseduju novu generaciju tehnologije praćenja svetlosti, veštačku inteligenciju i AV1 hardver za video kodiranje, grafički procesori za laptop serije GeForce RTX 40 obezbeđuju sjajne performanse za 3D prikaz, video produkciju, strimovanje uživo, menjanje igara i još mnogo toga.

NVIDIA® STUDIO

NVIDIA® Studio podiže vaše kreativne projekte na viši nivo. Otključaj tehnologiju RTX i ubrzanje pomoću veštačke inteligencije u najboljim kreativnim aplikacijama, dok NVIDIA® Studio drajveri obezbeđuju maksimalnu stabilnost, a komplet ekskluzivnih alata ti omogućava da pratiš kreativni tok.

EKSKLUZIVNI SOFTVER SA VI NVIDIA® Studio

Uz komplet ekskluzivnih NVIDIA kreativnih alata sa VI, kao što su Omniverse, Canvas i Broadcast, NVIDIA Studio omogućava umetnicima da brže nego ikad ožive svoje ideje.

DALJE SA VEŠTAČKOM INTELIGENCIJOM, BRŽE NA RTX-U

Ostvari performanse sledećeg nivoa uz grafičke procesore GeForce RTX™ i NVIDIA RTX™. Od poboljšane kreativnosti i produktivnosti do munjevito brze igre – vrhunska snaga VI na Windows računarima nalazi se na grafičkim karticama RTX.

VEŠTAČKA INTELIGENCIJA ZA IGRU

Poboljšaj svoj doživljaj igre grafičkom karticom RTX. Pojačanje u vidu VI obezbeđuje vrhunske performanse u preko 300 igara i aplikacija zahvaljujući tehnologiji DLSS 3,5.

VI ZA STVARANJE

Poboljšaj procese kreiranja sadržaja sa preko 100 aplikacija za kreiranje koje podržavaju VI i dobijaju ubrzanje sa RTX grafikom – uključujući paket Adobe Creative Cloud, Blender, Blackmagic Davinci Resolve, OBS Studio i druge. Iz korena promeni radne tokove sa NVIDIA Studio paketom alatki veštačke inteligencije i efikasno prati svoju kreativnost koristeći tehnologije nove generacije, kao što su DLSS i OptiX.

VI ZA PRODUKTIVNOST

Unapredi svakodnevne poslove uz RTX ubrzanje. Koristi VI da skicirate dokumente i imejlove, sažmete sadržaje i još toga. Uživaj u kristalno jasnim strimovanim video-sadržajima na popularnim platformama kao što su YouTube i Netflix, automatski prilagođenim za rezoluciju 4K sa RTX Video Super Resolution. I oslobodi snagu tehnologije NVIDIA Broadcast za glasovne i video opcije koje podržava veštačka inteligencija u video-konferencijama.

IGRAJ I STVARAJ SA NENADMAŠNOM JASNOĆOM PRIKAZA

Ekran od 16 inča sa sertifikatom Calman krasi nenadmašna preciznost u prikazu boja. Ima odnos širine i visine 16:10 i kristalno jasnu 3.2K1 rezoluciju na 165 Hz1. Budući da je pokreću Nvidia Studio drajveri, ova mašina ima dvostruku namenu: obezbeđivanje vrhunskih performansi za igru i preciznosti za kreativne zadatake, čime se obezbeđuje nenadmašno veran prikaz svakog piksela u igri ili kreaciji.

VRHUNSKE PERFORMANSE SU ZAGARANTOVANE

Ostani hladne glave kada postane žestoko. Zahvaljujući tehnologiji AeroBlade™ 3D ventilatora 5. generacije i termalnoj peni sa tečnim metalom, možeš da se osloniš na vrhunske performanse i kada se sve usija.

POTISKIVANJE BUKE POMOĆU VEŠTAČKE INTELIGENCIJE

Pobošljaj timski rad pomoću tehnologije PurifiedVoice 2.0. Ova napredna tehnologija koristi veštačku inteligenciju da smanju smetnje u pozadini i obezbedi kristalno jasan glas. Konfiguracija sa tri mikrofona u kombinaciji sa tehnologijom formiranja zraka daje prioritet vašem glasu i utišava zvukove u okruženju.

UPOZNAJ SVOJU MAŠINU

Zadaj precizne komande koristeći Predator Sense. Personalizuj RGB osvetljenje tastature sa tri zone, izaberi neki od četiri režima personalizovana za igru i podesi dinamiku ventilatora dok pratiš status sistema.

OTKRIJ SVOJU NOVU OMILJENU IGRU

Igraj preko 100 visokokvalitetnih igara s prijateljima na svom račuanru, telefonu ili tabletu po veoma niskoj ceni.2 Uvek će biti nečeg novog da se igra jer se igre dodaju stalno.

Izaberi svoj savršeni TRITON NEO 16

Potraži svoj TRITON NEO 16 prema karakteristikama ili pogledaj proizvode u nastavku.

Ovaj proizvod nije dizajniran za rudarenje kriptovaluta. Oštećenja proizvoda nastala usled rudarenja kriptovaluta ili sličnih aktivnosti nisu pokrivena garancijom za proizvod.
Termini HDMI i HDMI High-Definition Multimedia Interface i logotip HDMI su zaštitni znakovi ili registrovani zaštitni znakovi kompanije HDMI Licensing Administrator, Inc. u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
Funkcije i prednosti Intel® tehnologija zavise od konfiguracije sistema i za njihovo korišćenje može biti potrebno da se omogući aktivacija hardvera, softvera ili usluga. Performanse zavise od konfiguracije sistema. Nijedan uređaj niti komponenta ne mogu biti apsolutno bezbedne.

© Intel Corporation. Intel, logotip Intel i druge Intel oznake su zaštitni znakovi korporacije Intel ili njenih filijala. Drugi nazivi i brendovi mogu biti u vlasništvu drugih kompanija.
© 2024 NVIDIA, logotip NVIDIA, arhitektura Ada Lovelace i tehnologije DLSS, GeForce RTX i Max-Q su zaštitni znakovi i/ili registrovani zaštitni znakovi korporacije NVIDIA u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.

1Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Primenjuju se uslovi i postoje izuzeci. U zavisnosti od regiona i uređaja, katalog igara se povremeno menja. Više informacija pogledajte na xbox.com/gamepass i https://www.ea.com/eaplay/terms. Xbox Cloud Gaming: Važe ograničenja za strimovanje. Neophodan je kompatibilni kontroler (prodaje se zasebno), podržani uređaj i aplikacija Xbox Game Pass; potrebno je proveriti sistemske zahteve. Sistemski zahtevi se razlikuju u zavisnosti od igre; performanse su bolje na naprednijim sistemima.