PREDATOR CONNECT W6D WIFI 6 RUTER

PODIGNITE SVOJU MREŽU NA VIŠI NIVO

Dostignite maksimalnu brzinu mreže i najmanje kašnjenje mreže igara uz Predator Connect W6D Wi-Fi 6 AXE7800 ruterom sa dva opsega.

KOMPONENTE VRHUNSKOG KVALITETA

Usporavanje, zagušenje i kašnjenje svedite na najmanju moguću meru sa četvorojezgarnim procesorom od 2 GHz, 1 GB DDR4 RAM memorije i ogromnom 4 GB ROM1.

HIBRIDNA MREŽA

Poboljšajte opseg sa višestrukom tehnologijom: Hybrid Quality of Service – kompatibilno sa Intel® Killer™ Prioritization Engine1, napravljen da otkrije i ubrza mrežni saobraćaj na najveću moguću brzinu. A uz pametno prepoznavanje uređaja, ruter će funkcionisati sa bilo kojim uređajem ili aplikacijom.

POJAČAJTE SIGNAL

Podesite pokrivenost Wi-Fi signalom za računar tako što ćete podesiti antene. LED lampica na ruteru pokazuje jačinu, gde je plavo dobro, žuto srednje i, očigledno, crveno loše.

ZAŠTIĆEN SA TREND MICRO™

Zaštitu na mreži obezbeđuje integrisana Trend Micro™ tehnologija za bezbednost kućne mreže2 čitavog životnog veka vašeg WD6. Reci zbogom zlonamernim veb-lokacijama i potencijalnim napadima na mreži zahvaljujući IoT zaštiti, a ako je potrebno, možeš da aktiviraš i roditeljski nadzor.

HAJDE DA NAPRAVIMO MREŽU

Slobodno nam se obratite ako imate bilo kakvih pitanja ili želite da proširite svoju kućnu i/ili poslovnu mrežu. Jednostavno skenirajte QR kod da biste preuzeli aplikaciju ili kliknite na link.

Izaberite svoj savršeni PREDATOR CONNECT W6d WIFI 6 RUTER

Potražite svoj PREDATOR CONNECT W6D WIFI 6 RUTER po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

1Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2Doživotna zaštita za Predator Connect W6D uređaj.