PREDATOR CONNECT W6 WIFI 6E RUTER

6 GHz JE KLJUČ

Poseduje sertifikat za GeForce NOW

Dostignite maksimualnu brzinu mreže i najmanje kašnjenje na mreži uz Predator Connect W6 Wi-Fi 6E Tri-Band AX7800 ruter i ekstremno malo kašnjenje od ~2ms.

UBRZAJTE SA 6E

Novo otvoren trostruki režim 6E dopušta samo najveće brzine (do 7,8 Gbps) s višestrukom Wi-Fi 6E2 konekcijom u isto vreme dok podržava malo kašnjenje od ~2ms1.

HIBRIDNA MREŽA

Poboljšajte opseg sa višestrukom tehnologijom: Hybrid Quality of Service – kompatibilno sa Intel® Killer™ Prioritization Engine1, koji je napravljen da otkrije i ubrza mrežni saobraćaj na najveću moguću brzinu). A uz pametno prepoznavanje uređaja, ruter će funkcionisati sa bilo kojim uređajem ili aplikacijom.

POJAČAJTE SIGNAL

Podesite pokrivenost Wi-Fi signalom za računar tako što ćete podesiti antene. LED lampica na ruteru pokazuje jačinu, gde je plavo dobro, žuto srednje i, očigledno, crveno loše.

ZAŠTIĆEN SA TREND MICRO™

Zaštitu na mreži obezbeđuje integrisana Trend Micro™ tehnologija za bezbednost kućne mreže3 čitavog životnog veka vašeg W6. Reci zbogom zlonamernim veb-lokacijama i potencijalnim napadima na mreži zahvaljujući IoT zaštiti, a ako je potrebno, možeš da aktiviraš i roditeljski nadzor.

NAJBOLJI U KLASI

Ove ugrađene specifikacije su fenomenalne! Sa četvorojezgarnim procesorom od 2 GHz, 1 GB DDR4 RAM memorije i ogromnom 4 GB ROM1, praktično ne postoji mogućnost da ovaj ruter uspori, zaguši se ili kasni.

HAJDE DA NAPRAVIMO MREŽU

Slobodno nam se obratite ako imate bilo kakvih pitanja ili želite da proširite svoju kućnu i/ili poslovnu mrežu. Jednostavno skenirajte QR kod da biste preuzeli aplikaciju ili kliknite na link.

Izaberite svoj savršeni PREDATOR CONNECT W6 WIFI 6E RUTER

Potražite svoj PREDATOR CONNECT W6 WIFI 6E RUTER po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela
2 Za dostizanje navedenih brzina / prednosti WiFi 6E (802.11ax) mreže neophodni su kompatibilni uređaji.
3 Doživotna zaštita za Predator Connect W6 uređaj.