Predator Connect X5
5G CPE

Premesti 5G mrežu kod kuće, gde bi i trebalo da bude, i preuzmi kontrolu nad mrežom. Lično se uveri šta sve može da se postigne sa mrežom brzine 4,7 Gb/s1

• Unapređen tehnologijom Intel® Killer Prioritization Engine 

• Podrška za povezivanje na 5G i WAN mrežu 

• Wi-Fi 6 (AX), 2,4 GHz/5 GHz 4x4, podržava 256 istovremeno povezanih uređaja 

• Zaštita koju obezbeđuje tehnologija za sigurnost kućne mreže kompanije TrendMicro

KONTROLA NAD MREŽOM

Preuzmi kontrolu nad mrežom koristeći tehnologiju X5 Intel® Killer Prioritization Engine™ koja detektuje i ubrzava mrežni saobraćaj za određene veb-lokacije i aplikacije, poput igara na mreži, tako da dobijaš maksimalnu brzinu.

ŠTA SE KRIJE UNUTRA

T750 je integrisana pristupna tačka sa skupom čipova od 7 nm koja ima integrisani 5G radio predajnik i procesor na 2 GHz sa četiri jezgra kompanije MediaTek. Zahvaljujući ovim karakteristikama dostiže maksimalni protok do 4,7 Gb/s1.

ISTOVREMENO KORIŠĆENJE

Dve mreže (5G + WAN) za bogatiji korisnički doživljaj – u slučaju da jedna mreža otkaže, druga mreža je rezervna varijanta. Odredi prioritet svojih veza i smanji kašnjenje odziva i signala na najmanju moguću meru.

POTPUNA ZAŠTITA

Nisu potrebna nikakva preuzimanja. Zaštitu na mreži obezbeđuje integrisana Trend Micro™ tehnologija za bezbednost kućne mreže. Reci zbogom zlonamernim veb-lokacijama i potencijalnim napadima na mreži zahvaljujući IoT zaštiti, a ako je potrebno, možeš da aktiviraš i roditeljski nadzor.

PODRŠKA WTFAST MREŽE

Dodatno smanjuje kašnjenje i eliminiše treperenje slike zahvaljujući WTFast privatnoj gejmerskoj mreži2 (GPN). Skraćivanjem putovanja na internet autoputu, WTFast ima za cilj da napravi bržu vezu između servera i klijenta.

MOŽEŠ DA SE OPUSTIŠ

Svako ko je ikada pristupao tipičnom softveru za ruter, zna koliko naporan taj proces može da bude. Srećom, kada je ruter X5 u pitanju, pristupanje postavkama i njihovo podešavanje je veoma jednostavno zahvaljujući obezbeđenoj aplikaciji, veb-portalu i obaveštenjima u realnom vremenu.

Izaberite svoj savršeni Predator Connect X5 5G CPE

Potražite svoj Predator Connect X5 5G CPE po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

1 Brzina i dostupnost 5G LTE tehnologije razlikuju se u zavisnost od regiona. Više informacija potraži od svog dobavljača telekomunikacionih usluga. Stvarna brzina 5G mreže zavisi od izabranog internet paketa.
2 Ponuda sa ograničenim trajanjem kompanije WTFast za Predator Connect X5 5G CPE podržava jedan uređaj koji se može izabrati na mreži u datom trenutku. Ograničenja saobraćaja se razlikuju. Za pristup dodatnim pogodnostima potrebno je da korisnici nadograde svoj WTFast plan. Stvarne performanse i brzine se razlikuju u zavisnosti od računara i dobavljača usluga. Sve specifikacije mogu da se promene bez prethodne najave. Proizvodi i planovi mogu da se razlikuju u zavisnosti od zemlje. Dodatne informacije potraži od lokalnog zastupnika prodaje kompanije Acer.