PREDATOR CONNECT D5 5G HARDVERSKI KLJUČ

Sada možeš da igraš u pokretu i da se povežeš gde god da se nalaziš na 5G mrežu sa maksimalnom brzinom protoka1 do 2,7 Gb/s SA i 2,5 Gb/s NSA (nesamostalna mreža). 

• Obuhvata uslužnu aplikaciju za upravljanje mrežom ExtremeRoute 

• 2,7 Gb/s1 SA (samostalna mreža), 2,5 Gb/s1 NSA (nesamostalna mreža) 

• „Plug and Play“ preko priključka USB 3.1 Type-C2 

• Aktivno hlađenje3

PUT DO 5G MREŽE

Kada si u pokretu i potrebna ti je veza munjevite brzine, 5G je pravo rešenje. Jednostavno se koristi (pomoću funkcije „Plug and Play“ preko priključka USB-C2) i ima brzinu protoka1 od 2,7 Gb/s SA (samostalna mreža) / 2,5 Gb/s NSA (nesamostalna mreža), ali pored brzine nudi još mnoštvo opcija.

RECI ZBOGOM PREGREVANJU

Za razliku od telefona, ovaj uređaj ima aktivno hlađenje zahvaljujući kojem sve komponente ostaju hladne kao led tako da dobijaš maksimalnu brzinu.3

ORGANIZUJ SVOJU MREŽU

ExtremeRoute određuje prioritet gejmerskih paketa pa igra komunicira sa serverom što je brže moguće kako bi se smanjilo kašnjenje ulaznog signala. Takođe automatski podešava propusni opseg za efikasnije upravljanje i organizovanje protoka podataka i dodeljivanje prednosti kritičnim aplikacijama (poput igre na mreži).

PODRŠKA WTFAST MREŽE

Dodatno smanjuje kašnjenje i eliminiše treperenje slike zahvaljujući WTFast privatnoj gejmerskoj mreži4 (GPN). Skraćivanjem putovanja na internet autoputu, WTFast ima za cilj da napravi bržu vezu između servera i klijenta.

Izaberite svoj savršeni Predator Connect D5 5G hardverski ključ

Tražite svoj Acer Predator Connect D5 5G hardverski ključ po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

1 Brzina i dostupnost 5G LTE tehnologije razlikuju se u zavisnost od regiona. Više informacija potraži od svog dobavljača telekomunikacionih usluga. Stvarna brzina 5G mreže zavisi od izabranog internet paketa.
2 Neophodna je Type-C veza koja podržava napajanje od 5 V i 3 A kako bi uređaj radio na propisani način. Pre kupovine, proveri koju vrstu priključka imaš.
3 Ventilatori i otvori za ventilaciju ne smeju biti prekriveni da bi hlađenje pravilno radilo. Zaštiti uređaj od vode i prašine.
4 Ponuda sa ograničenim trajanjem kompanije WTFast za Predator Connect D5 5G hardverski ključ podržava jedan uređaj koji se može izabrati na mreži u datom trenutku. Ograničenja saobraćaja se razlikuju. Za pristup dodatnim pogodnostima potrebno je da korisnici nadograde svoj WTFast plan. Stvarne performanse i brzine se razlikuju u zavisnosti od računara i dobavljača usluga. Sve specifikacije mogu da se promene bez prethodne najave. Proizvodi i planovi mogu da se razlikuju u zavisnosti od zemlje. Dodatne informacije potraži od lokalnog predstavnika kompanije Acer.