PREDATOR Z57 MINILED

BESKONAČNO URANJANJE BESKRAJNA ISKUSTVA

Zaputi se ka horizontima digitalnog sveta sa neonskim odsjajem na zakrivljenom MiniLED ekranu od 57 inča računara Predator Z57. Krasi ga nenadmašna DUHD (7680 x 2160) rezolucija koja doživljaj igre podiže na nov nivo snažnom kombinacijom izoštrene slike, okružujućeg prikaza i sjajnih boja.

DETALJI SA NEONSKIM OSVETLJENJEM

Uroni u neverovatne detalje u DUHD (7680 x 2160) rezoluciji sa 2034 zone MiniLED lokalnog zatamnjivanja. Senke i naglašeni delovi izgledaju bolje nego ikada do sada – imaćeš utisak da se nalaziš u nepreglednim gradskim periferijama i mračnim uličicama sajber budućnosti.

 • 57-INČNI

  Monitor

 • 7680 X 2160

  DUHD rezolucija1

 • 2304 ZONA

  Zone lokalnog zatamnjivanja

 • Do 120HZ

  Učestalost osvežavanja1,3

SJAJNA SLIKA

Zahvaljujući standardu VESA DisplayHDR™ 1000 i spektru DCI-P3 98%, Predator Z57 krase nestvarno živopisne boje. Od neonskog sjaja sajber ulica do živopisnih nijansi na digitalnom horizontu, posmatraj svet u svom njegovom veličanstvenom sjaju.

BIOSKOPSKI DOŽIVLJAJ

Zakrivljenost od 1000R i panoramski odnos širine i visine 32:9 vode te u svet koji će opčiniti tvoja čula. Ovaj ekran vrhunske izrade će te uvući u samo srce igre gde svaka misija deluje kao realnost.

predator-monitor-z57-miniled-dual-10w-speakers
REZONANTAN ZVUK

Predator Z57 ima dva zvučnika od 10 W tako da možeš da čuješ svaki zvuk u toku igre. Od zavijanja sirena do tajnih došaptavanja, prepusti se zvučnom pejzažu živopisnom kao i prikazani svet.

predator-monitor-z57-miniled-ergonomic
PRILAGODLJIVA ERGONOMIJA

Svaki gejmer je jedinstven, baš kao i svaki avatar u gradskim panoramama obasjanim neonskim svetlima. Nakreni, rotiraj ili podesi visinu monitora za savršen ugao i udoban položaj tokom maratonskih sesija igre.

TEČNA IGRA

Sinhronizuj se sa ritmom igre zahvaljujući tehnologiji AMD FreeSync Premium™. AMD sertifikat obećava doživljaj igre bez smetnji, preklapanja slike, seckanja i kašnjenja dok juriš za pobedom, bez ikakvih vizuelnih poteškoća.

PODRŠKA ZA NOVU GENERACIJU

Bilo da si ljubitelj računara1 ili preferiraš konzole, Predator Z57 je spreman za budućnost. Uz podršku za HDMI 2.1 prelaz između realnosti je neosetan tako da možeš da se prepustiš igri nove generacije na konzolama PS52 i Xbox serije X2.

predator-monitor-z57-miniled-type-c-90w
NEXUS NOVE GENERACIJE POVEZIVANJA

Na raskrsnici tehnologija, Predator Z57 MiniLED je tvoja baza. Poseduje ogroman broj priključaka, uključujući i prilagodljivi Type-C 90W PD

predator-monitor-z57-miniled-kvm
KVM: TVOJA DIGITALNA OŠTRICA

U trenutku se prebacuj između uređaja s ugrađenim KVM prekidačem, dok ti je svaki bajt i bit tvog sajber arsenala na dohvat ruke.

Pronađi svoj savršeni PREDATOR Z57 MINILED monitor

Pretraži i uporedi proizvode prema karakteristikama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni PREDATOR Z57 MINILED monitor

Termini HDMI i HDMI High-Definition Multimedia Interface i logotip HDMI su zaštitni znakovi ili registrovani zaštitni znakovi kompanije HDMI Licensing Administrator, Inc. u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
Za tehnologiju AMD FreeSync™ potrebna je grafička kartica AMD Radeon™ i monitor koji podržava tehnologiju FreeSync prema sertifikatu kompanije AMD. Za tehnologiju AMD FreeSync™ Premium postoje dodatni zahtevi: kompenzacija za malu brzinu prikaza i učestalost osvežavanja od najmanje 120 Hz sa minimalnom rezolucijom FHD. Za tehnologiju AMD FreeSync™ Premium Pro postoje dodatni zahtevi: monitor mora ispunjavati zahteve AMD FreeSync Premium Pro testova za usaglašenost.  
1 Igra na računaru: DUHD na 120 Hz sa promenljivom stopom osvežavanja pomoću samo jednog HDMI kabla. 
2 PS5: UHD na 120 Hz / FHD na 120 Hz pomoću jednog HDMI kabla XBOX serija X: UHD na 120 Hz / WQHD na 120 Hz / FHD na 120 Hz sa promenljivom stopom osvežavanja pomoću jednog HDMI kabla 
3 Stvarne stope osvežavanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona, specifikacija računara/hardvera i/ili podešavanja računara.