PREDATOR X45

OGROMNI ZAKRIVLJENI OLED MONITOR

Uživajte u realističnom prikazu na monitoru X45 OLED sa neverovatnom rezolucijom UWQHD (3440 x 1440). Pogodan za različite namene i snažnih performansi, ovaj monitor predstavlja vaš prozor u svet neverovatnih avantura za ljubitelje igara, i na računaru i na konzoli.

OLED JE SRŽ SVEGA

Otkrijte vrhunski vizuelni doživljaj na OLED ekranu sa vernim bojama od 10 bita, nenadmašnim kontrastom i bioskopskim nijansama boja. Spektar boja 99% DCI-P3 i standard HDR10 obezbeđuju verne i živopisne boje. Funkcija osvežavanja protiv zadržavanja slike obezbeđuje gladak prikaz slika koje se ne zadržavaju.

  • OLED OD 44,5 inča

    Verne boje od 10 bita

  • 3440 x 1440

    UWQHD, 21:9

  • EXTREME 800R

    Zakrivljenost

SAVRŠENO SE UKLAPA GDE GOD DA GA SMESTITE

Višenamenski monitor X45 može poslužiti kao zamena za televizor, centralni gejmerski monitor u vašoj konfiguraciji za strimovanje ili se može koristiti kao zaseban monitor. Pretvorite svaki vizuelni susret u neverovatan događaj.

IZABERITE ZAKRIVLJENI MONITOR

Uronite u realistični prikaz bez granica na neverovatnom monitoru X45 sa stopom zakrivljenosti 800R. Ovaj očaravajući dizajn je namenjen gejmerima koji smešteni u središte svog gejmerskog carstva kreću na zaista neverovatnu odiseju.

AMD ZA BESPREKORNE KADROVE

Iskusite igru na monitoru AMD FreeSync Premium™. Svaki monitor je prošao proveru korporacije AMD tako da dobijate glatku igru sa varijabilnom stopom osvežavanja (Variable refresh rate – VRR) koja eliminiše preklapanje, seckanje, dupliranje i treperenje.

PRIPREMITE SE ZA OPAKE BRZINE

Postignite nenadmašne rezultate u igri pri vratolomnim brzinama – monitor X45 ima neverovatnu stopu osvežavanja od 240 Hz i vreme odziva piksela od 0,01 ms. Uživajte u glatkim, tečnim sesijama bez dupliranja slike – savršena postavka za vrhunske gejmerske veštine.

PRIKLJUČAK ZA SVAKI UREĐAJ

Opremljen je najnovijim tehnologijama – X45 ima priključke DisplayPort 1.4 i HDMI za gejmerske konzole. Preko USB čvorišta na kojem se nalazi i priključak USB Type-C za napajanje od 90 W sa lakoćom možete da povežete sve dodatne uređaje.

Pronađite svoj savršeni PREDATOR X45 monitor

Pretražite i uporedite proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađite svoj savršeni PREDATOR X45 monitor

Termini HDMI i HDMI High-Definition Multimedia Interface i logotip HDMI su zaštitni znakovi ili registrovani zaštitni znakovi kompanije HDMI Licensing Administrator, Inc. u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
Za tehnologiju AMD FreeSync™ potrebna je grafička kartica AMD Radeon™ i monitor koji podržava tehnologiju FreeSync prema sertifikatu kompanije AMD. Za tehnologiju AMD FreeSync™ Premium postoje dodatni zahtevi: kompenzacija za malu brzinu prikaza i učestalost osvežavanja od najmanje 120 Hz sa minimalnom rezolucijom FHD. Za tehnologiju AMD FreeSync™ Premium Pro postoje dodatni zahtevi: monitor mora ispunjavati zahteve AMD FreeSync Premium Pro testova za usaglašenost.