PREDATOR X39 OLED

KOSMIČKI HORIZONTI, OLED PROSTRANSTVO

Razmotajte niti virtuelnog uz Predator X39 OLED zakrivljeni monitor. Putovanje kroz bleštava carstva mraka obasjanog neonskim svetlima, gde se ubrzani puls gejmera savršeno stapa sa živopisnim platnima umetnika.

NOVA DEFINICIJA REALNOSTI SMEŠTENE NA 39 INČA

Kreći se kroz prostrane svetove ispunjene sajber pejzažima na sjajnom OLED ekranu od 39 inča. Intenzivan kontrast između tamnih ambisa i zaslepljujućih kibernetičkih svetala pretvoriće tvoje gejmerske fantastične svetove u realnost.

 • Do

  3440 X 1440

  UWQHD rezolucija1

 • VESA

  DisplayHDR™ 400

  True Black1

 • Do

  800R

  Zakrivljenost1

 • Verne boje od 10 bita

  DCI-P3 99%

  Širok spektar boja1

predator-monitor-x39-oled-240hz-refresh-rate
OSLOBODI MOĆ BRZOG OSVEŽAVANJA

Nikada ne propusti nijedan detalj u svojim visokooktanskim, adrenalinskim virtuelnim misijama. Uz neverovatnu brzinu osvežavanja od 240Hz1,2, svaki potez protivnika odvija se glatko, jasno i velikom brzinom.

predator-monitor-x39-oled-up-to-0
MUNJEVITO BRZA PODMREŽA

U svetu gde je i milisekunda važna, odgovori brže od netranerovog koda. Zapovedi vreme odgovora1 od 0,01 ms piksela za potpunu kontrolu i tačnost i minimalno zamućenje.

SINAPTIČKA SINHRONIZACIJA POMOĆU TEHNOLOGIJE AMD FREESYNC™ PREMIUM

Besprekorno spajanje pomoću koda. AMD FreeSync™ Premium stvara tečan digitalni doživljaj koji prevazilazi barijere između korisnika i mašine.

predator-monitor-x39-oled-kvm
KVM: PREKRETNICA U DIGITALNOJ ERI

Sa lakoćom prelazite između svojih digitalnih domena zahvaljujući integrisanom KVM prekidaču – sve sajber alatke će vam biti na dohvat ruke.

predator-monitor-x39-oled-type-c-90w
CENTAR ZA POVEZIVANJE NOVE GENERACIJE

Budi u samom središtu tehnologije nove generacije uz Predator X39 OLED. Uz mnoštvo priključaka, među kojima je i praktični priključak Type-C za napajanje od 90 W, imaš sve opcije za povezivanje na dohvat ruke.

predator-monitor-x39-oled-ergonomic-tilt
ERGONOMIJA ZA NOVU BUDUĆNOST

Napravljen za digitalne putnike neonske ere. Dizajn koji podseća na futurističke gradske pejzaže sajber domena karakteriše prilagodljiva mehanika.

EYESAFE 2.0: LJUDSKA ZAŠTITNA BARIJERA

I dok se razvijamo zajedno sa tehnologijom, vaše zdravlje je i dalje naš prioritet. Eyesafe 2.0 štiti oči korisnika od neprekidnog gledanja kroz prozor u online svet.

Pronađi svoj savršeni PREDATOR X39 OLED monitor

Pretraži i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni PREDATOR X39 OLED monitor

Termini HDMI i HDMI High-Definition Multimedia Interface i logotip HDMI su zaštitni znakovi ili registrovani zaštitni znakovi kompanije HDMI Licensing Administrator, Inc. u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
Za tehnologiju AMD FreeSync™ potrebna je grafička kartica AMD Radeon™ i monitor koji podržava tehnologiju FreeSync prema sertifikatu kompanije AMD. Za tehnologiju AMD FreeSync™ Premium postoje dodatni zahtevi: kompenzacija za malu brzinu prikaza i učestalost osvežavanja od najmanje 120 Hz sa minimalnom rezolucijom FHD. Za tehnologiju AMD FreeSync™ Premium Pro postoje dodatni zahtevi: monitor mora ispunjavati zahteve AMD FreeSync Premium Pro testova za usaglašenost. 
1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Stvarne stope osvežavanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona, specifikacija računara/hardvera i/ili podešavanja računara.