PREDATOR X34 OLED

NEONSKA SVETLA, OLED ZAKRIVLJENJA

Razmotajte niti virtuelnog uz Predator X34 OLED zakrivljeni monitor. Putovanje kroz bleštava carstva mraka obasjanog neonskim svetlima, gde se ubrzani puls gejmera savršeno stapa sa živopisnim platnima umetnika.

PRIKAŽI STVARNOST UZ OLED

Putovanje kroz ulice osvetljene neonskim svetlima i distopijski pejzaži uz OLED. Doživi jasan kontrast između najtamnijih ulica i najbleštavijih neonskih svetala, kao da si izvučen pravo iz naočnovatastičnog romana.

 • Do

  3440 X 1440

  UWQHD rezolucija1

 • VESA

  DisplayHDR™ 400

  True Black1

 • Do

  800R

  Zakrivljenost1

 • Verne boje od 10 bita

  DCI-P3 99%

  Širok spektar boja1

predator-monitor-x34-oled-240hz-refresh-rate
OSLOBODI MOĆ BRZOG OSVEŽAVANJA

Nikada ne propusti nijedan detalj u svojim visokooktanskim, adrenalinskim virtuelnim misijama. Uz neverovatnu brzinu osvežavanja od 240Hz1,2, svaki potez protivnika odvija se glatko, jasno i velikom brzinom.

predator-monitor-x34-oled-up-to-0
KIBERNETSKA BRZINA

U svetu gde je i milisekunda važna, odgovori brže od netranerovog koda. Zapovedi vreme odgovora1 od 0,01 ms piksela za potpunu kontrolu i tačnost i minimalno zamućenje.

SINHRONIZACIJA REALNOSTI UZ AMD FREESYNC™ PREMIUM PRO

Sinhronizuj se sa digitalnim carstvom. Pozvoli da AMD FreeSync™ Premium Pro premosti jaz za tako glatku realnost koja zamagljuje granicu između čoveka i mašine, čime pruža ozbiljnim gejmerima igru bez preklapanja pri najvišim performansama.

predator-monitor-x34-oled-kvm
KVM: TVOJA DIGITALNA OŠTRICA

U trenutku se prebacuj između uređaja s ugrađenim KVM prekidačem, dok ti je svaki bajt i bit tvog sajber arsenala na dohvat ruke.

predator-monitor-x34-oled-type-c-90w
NEXUS NOVE GENERACIJE POVEZIVANJA

Na raskrsnici tehnologija, Predator X34 OLED je tvoh nexus. Poseduje ogroman broj priključaka, uključujući i prilagodljivi Type-C 90W PD

predator-monitor-x34-oled-ergonomic-tilt
ERGONOMIJA NEONSKOG DOBA

Napravljeno za savremenog nomada neonskog doba. Prilagodi se uz intuitivne mehanizme u dizajnu koji podsećaju na panoramu noćnog grada.

ZAŠTIĆENI POGLED UZ EYESAFE 2.0

Čak i u dobu sajber napretka, dobrobit čoveka je na prvom mestu. Zaštiti svoj pogled od jakog sjaja plave svetlosti u svetu koji je konstanto povezan.

Pronađite svoj savršeni PREDATOR X34 OLED monitor

Pretražite i uporedite proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađite svoj savršeni PREDATOR X34 OLED monitor

Termini HDMI i HDMI High-Definition Multimedia Interface i logotip HDMI su zaštitni znakovi ili registrovani zaštitni znakovi kompanije HDMI Licensing Administrator, Inc. u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
Za tehnologiju AMD FreeSync™ potrebna je grafička kartica AMD Radeon™ i monitor koji podržava tehnologiju FreeSync prema sertifikatu kompanije AMD. Za tehnologiju AMD FreeSync™ Premium postoje dodatni zahtevi: kompenzacija za malu brzinu prikaza i učestalost osvežavanja od najmanje 120 Hz sa minimalnom rezolucijom FHD. Za tehnologiju AMD FreeSync™ Premium Pro postoje dodatni zahtevi: monitor mora ispunjavati zahteve AMD FreeSync Premium Pro testova za usaglašenost. 
1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Stvarne stope osvežavanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona, specifikacija računara/hardvera i/ili podešavanja računara.