PREDATOR X34 MINILED

MAŠTA POSTAJE STVARNOST

Na zakrivljenom monitoru Predator X34 MiniLED možeš da se krećeš kroz domene kristalne jasnoće na nivou piksela i da uroniš u nenadmašnu dubinu boja. Ovo je vrhunski zakrivljeni gejmerski monitor za ljubitelje okružujućeg doživljaja.

NENADMAŠNA OSVETLJENOST MINILED MONITORA

Prepusti se gejmerskim svetovima sa neonskim svetlima i neprikosnovenim detaljima, i u senkama i u svetlim oblastima. UWHQD MiniLED monitor (3440x1440) sa 2304 zone lokalnog zatamljivanja nije običan monitor, već prolaz u virtuelni prostor.

 • Do

  3440 X 1440

  UWQHD rezolucija1

 • VESA

  DisplayHDR™ 1000

  Sertifikacija1

 • Do

  1500R

  Zakrivljenost1

 • Široki

  21:9

  Odnos širine i visine

predator-monitor-x34-miniled-240hz-refresh-rate
OSLOBODI MOĆ BRZOG OSVEŽAVANJA

Nikada ne propusti nijedan detalj u svojim visokooktanskim, adrenalinskim virtuelnim misijama. Uz neverovatnu brzinu osvežavanja od 240Hz1,2, svaki potez protivnika odvija se glatko, jasno i velikom brzinom.

predator-monitor-x34-miniled-up-to-1ms-response
IZUZETNO BRZ ODZIV

U svetu gde je i milisekunda važna, reagujte brže od netranerovog koda. Zadajte vreme odziva od 1 ms (GTG)1 za potpunu kontrolu i preciznost, kao i minimalno zamućenje.

BESKRAJNI SVET BOJA

U svetu RGB spektra i neonskih svetala, boje su veoma važne. Naš monitor ima futuristički spektar boja DCI-P3 94%1 i sertifikat VESA DisplayHDR™ 10001, što znači da će svaka nijansa biti istaknuta, a svaka scena predstavljati eteričan vizuelni doživljaj.

DIGITALNA NIRVANA

Kreni na put kroz gejmerske svetove bez smetnji usled seckanja ili preklapanja slike. Zahvaljujući tehnologiji AMD FreeSync Premium™ svaki kadar je besprekorno glatko prikazan. Budući da je kalibraciju obavila kompanija AMD, možeš očekivati besprekoran prikaz bez zadržavanja slike na ekranu i treperenja.

predator-monitor-x34-miniled-kvm
KVM: TVOJA DIGITALNA OŠTRICA

U trenutku se prebacuj između uređaja s ugrađenim KVM prekidačem, dok ti je svaki bajt i bit tvog sajber arsenala na dohvat ruke.

predator-monitor-x34-miniled-type-c-90w
NEXUS NOVE GENERACIJE POVEZIVANJA

Na raskrsnici tehnologija, Predator X34 MiniLED je tvoja baza. Poseduje ogroman broj priključaka, uključujući i prilagodljivi Type-C 90W PD.

Pronađi svoj savršeni PREDATOR x34 MINILED monitor

Pretraži i uporedi proizvode prema karakteristikama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni PREDATOR x34 MINILED monitor

Termini HDMI i HDMI High-Definition Multimedia Interface i logotip HDMI su zaštitni znakovi ili registrovani zaštitni znakovi kompanije HDMI Licensing Administrator, Inc. u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
Za tehnologiju AMD FreeSync™ potrebna je grafička kartica AMD Radeon™ i monitor koji podržava tehnologiju FreeSync prema sertifikatu kompanije AMD. Za tehnologiju AMD FreeSync™ Premium postoje dodatni zahtevi: kompenzacija za malu brzinu prikaza i učestalost osvežavanja od najmanje 120 Hz sa minimalnom rezolucijom FHD. Za tehnologiju AMD FreeSync™ Premium Pro postoje dodatni zahtevi: monitor mora ispunjavati zahteve AMD FreeSync Premium Pro testova za usaglašenost. 
1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Stvarne stope osvežavanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona, specifikacija računara/hardvera i/ili podešavanja računara.