PREDATOR X34

OSETI ZAKRIVLJENOST

Sa stopom zakrivljenosti 1900R1, brzinom osvežavanja do 180 Hz2 i panelom Agile-Splendor IPS1 koji ima brzinu odziva od čak 0,5 ms3 – serija Predator X34 ima samo jedan cilj: potpuno stapanje sa svetom igre.

VELIKI EKRAN, JOŠ VEĆA ZAKRIVLJENOST

Zakrivljeni ekran prenosi igru u potpuno novu dimenziju – onu koja te uvlači, stapa se sa tvojim vidom i ne pušta te. Dakle, kada je u pitanju igra u sjajnom panoramskom prikazu sa dijagonalom od 34 inča, jedino rešenje je 1900R1 ekran sa veličanstvenim odnosom 21:9.

 •  

  34 inča

  Agile-Splendor IPS1

 •  

  3440 x 1440

  UWQHD

 •  

  1900R

  Zakrivljenost1

AGILE-SPLENDOR IPS

Malo koji monitor može da se pohvali ovakvom brzinom. Zahvaljujući tehnologiji tečnog kristala i širokom spektru boja, X34 može postići brzinu odziva od 0,5 ms3 pri tom ne gubeći na kvalitetu boja – što znači da dobijaš tečni precizan prikaz akcionih scena sa registrovanjem gotovo svakog pritiska na taster i bez trakastih prelaza.

 •  

  0,5 MS

  Vreme odziva (sivo na sivo)3

 •  

  98% DCI-P3

  Spektar boja1

 •  

  DELTA E <2

  Spektar boja1

IDEMO U HYPER DIMENZIJU

Eliminiši svaku zamućenost pokreta i dostigni svoj maksimalni gejmerski potencijal sa povećanjem radnog takta na stopu osvežavanja do 180 Hz1,2. Zahvaljujući podršci za tehnologiju Adaptive-Sync1,6 ili NVIDIA® G-SYNC®1, grafički procesor može da se sinhronizuje sa stopom osvežavanja monitora kako bi igra tekla glatko.

 •  

  180 HZ

  Učestalost osvežavanja1,2

 •  

  NVIDIA® G-SYNC®

  tehnologija1

 •  

  ADAPTIVE SYNC

  Tehnologija1,6

FUTURISTIČKI DIZAJN

Ovaj monitor dolazi do izražaja na postolju sa ručicama u nijansama srebrne boje koje se pružaju u dva pravca i pozivaju te u svet zakrivljenog prikaza. Zahvaljujući ovom postolju, masivni monitor možeš lako da nakreneš, okreneš ili podesiš njegovu visinu i tako pronađeš savršen položaj za gledanje.

 • JOŠ SNAŽNIJI ZVUK

  Nemaš zvučnike? Nema problema. Dva snažna zvučnika od 7 vati su odlična zamena.

 • ZEROFRAME

  Tanji okvir podrazumeva veću površinu za prikaz, a samim tim i bolju zabavu.

 • PRIKLJUČCI ZA SVE POTREBE

  3X HDMI 2.01, DP 1.41, USB Type-C i USB 3.01 čvorište za povezivanje četiri dodatna uređaja.

NVIDIA® REFLEX LATENCY ANALYZER

Želiš da budeš iznad konkurencije? Pomoću alatke NVIDIA® Reflex Latency Analyzer1,4 možeš da izmeriš koliko vremena treba da se tvoj klik registruje na ekranu. Konačno, na ovaj način možeš da proveriš koliko je dobra ili loša veza između miša, računara i monitora.

 • KAKO FUNKCIONIŠE

  Detektovanjem klikova koji dolaze sa miša i merenjem vremena koje je potrebno da se pojavi promena u pikselima na ekranu (npr. prilikom pucanja). Nakon toga sledi merenje i izveštaj.

 • ŠTA DOBIJAŠ

  GeForce Experience koristi novu alatku za preklapanje performansi (Performance Overlay) i beleži metričke podatke o kašnjenju u realnom vremenu. Alatka zatim deli podatke o merenju kašnjenja sistema na kašnjenje miša, kašnjenje računara i monitora i kašnjenje sistema.

 • REŽIM ESPORTS

  U ovom režimu se postiže najmanja stopa kašnjenja isključivanjem promenljivog pozadinskog osvetljenja. Takođe, povećavaju se nivoi crne boje zahvaljujući tehnologiji pojačane nijanse crne boje i fino podešavaju gama nivoi kako bi se dobile oblasti tamnijeg kontrasta za jasniji prikaz objekata u zatamnjenim oblastima.

PREDATOR GAMEVIEW

GameView, kojem se pristupa preko OSD menija (prikaz na ekranu), nudi mnoštvo korisnih funkcija, poput podešavanja nivoa crne boje, ambijentalnog osvetljenja, profila za igru (do 8) i još mnogo toga. Možeš ga iskoristiti da podesiš monitor za određeni tip igre.

 • POJAČANE NIJANSE CRNE BOJE

  Sa detaljnijim prikazom u tamnijim okruženjima imaćeš prednost nad konkurencijom i moći ćeš precizno da podesiš sliku.

 • NIŠANI

  Pomoću tačaka za ciljanje nećeš promašiti svoj cilj. Imaš tri opcije u OSD ili GameView podešavanjima.

 • REŽIMI IGRE

  Tu su tri režima igre: akcija, trkanje i sport. Izaberi podrazumevani profil ili prilagodi profil prema svojim željama.5

TEHNOLOGIJA ZA OČI

Sa odgovarajućom tehnologijom možeš da zaštitiš vid tokom napornih i dugih sesija igre. Integrisane tehnologije: Flickerless™, BlueLightShield™, ComfyView™ i Acer Low Dimming.

 • FLICKERLESS™

  Ova tehnologija obezbeđuje stabilno napajanje monitora i eliminiše vidljivo treperenje ekrana.

 • BLUELIGHTSHIELD™

  Izaberi preko menija monitora neko od četiri podešavanja filtera ako sumnjaš da plavo svetlo, koje emituje LED ekran, smeta tvojim očima. Znamo da je X34 impresivan, ali ne zaboravi da trepneš!

Pronađite svoj savršeni PREDATOR X34 monitor

Pretražite i uporedite proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađite svoj savršeni PREDATOR X34 monitor

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Stvarne stope osvežavanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona, specifikacija računara/hardvera i/ili podešavanja računara. *Ovaj uređaj je dizajniran da podržava povećavanje radnog takta na veću stopu osvežavanja do 180 Hz. Međutim, povećanje radnog takta može dovesti do nestabilnosti sistema. Ako dođe do nestabilnosti, smanji radni takt na nižu brzinu osvežavanja podešavanjem prikaza na ekranu.
3 Vreme odziva za G2G nije fabrički podešeno. Postiže se pomoću funkcije LCD Overdrive.
4 Neophodna je grafička kartica serije GeForce GTX 900 ili novije da bi alatka NVIDIA Reflex Latency Analyzer ispravno radila. Dodatni zahtevi mogu da se razlikuju. Na NVIDIA® stranici možeš da pronađeš dodatne informacije ako postoje. Miš mora biti priključen u namenski USB priključak za alatku Reflex Latency Analyzer kako bi moglo da se izmeri kašnjenje. Samo određeni miševi podržavaju periferno merenje kašnjenja.
5 Izaberi svoj profil za akciju, trkanje ili sport u režimu igre. GameView specifikacije i funkcije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona
6 Tehnologija Adaptive Sync onemogućava zadržavanje slike na ekranu. Kompatibilan je sa tehnologijama NVIDIA® G-Sync® i AMD FreeSync™ kada se koristi sa odabranim NVIDIA/AMD grafičkim karticama.