PREDATOR X32 FP

REALNOST PO TVOJOJ MERI

Predator X32 FP ima pregršt neverovatnih funkcija koje će zauvek promeniti način na koji igraš. Mini LED, lokalizovano zatamnjivanje (576 zona), Quantum Dot monitor, HDMI 2.1 – sve je na jednom mestu i spremno za akciju.

MINI LED ĆE TE ZAUVEK PROMENITI

Kada isprobaš Mini LED, nećeš pristati ni na jedan drugi monitor. Sa dinamičkim nivoima kontrasta, slika izgleda realnije od same stvarnosti. Igre i filmovi će poprimiti nove nijanse sa eksplozijom boja do 1000 nita osvetljenosti. X32 FP te poziva sa svojih 576 zona lokalizovanog zatamnjivanja. Hoćeš li odgovoriti?

 •  

  32 INČA 4K

  3840 X 21601 UHD

 •  

  MINI LED

  Quantum Dot tehnologija

 •  

  576 ZONA

  Kompletno lokalizovano zatamnjivanje

 •  

  DISPLAYHDR™ 10001

  VESA sertifikat

AGILE-SPLENDOR IPS

Ovaj neverovatni Predator monitor ima brz odziv (0,7 ms) sa širokim spektrom bojа (u ovom slučaju 99% Adobe RGB) i apsolutno ispunjava sva očekivanja kada su performanse u pitanju. Želiš glatku igru? Bez dupliranja slike i trakastih prelaza boje? Ne moraš dalje da tražiš.

 •  

  0,7 MS

  Vreme odziva (sivo na sivo)1,2

 •  

  ADOBE RGB 99%

  Širok spektar boja1

 •  

  DELTA E <1

  Preciznost boja

AMD FREESYNC™ PREMIUM PRO3

Zaslužuješ glatku igru u kombinaciji sa fenomenalnim kvalitetom slike koji odlikuje prikaz sa visokim dinamičkim opsegom (HDR – high dynamic range), a to je upravo ono na čemu se zasniva tehnologija AMD FreeSync™ Premium Pro.

 •  

  160 HZ

  Učestalost osvežavanja1,4

 •  

  PROMENLJIVA UČESTALOST OSVEŽAVANJA

  Podržano5,6

FLEKSIBILNOST PRE SVEGA

Odlična forma, još bolja funkcija. Ergonomski dizajn za naginjanje, okretanje i podešavanje visine.

 • NAGIB

   

 • OKRETANJE

   

 • PODEŠAVANJE VISINE

   

PRIKLJUČI SVE

Strimuješ? Imaš nekoliko konzola pored računara koje želiš sve odjednom da povežeš? Sada možeš to da uradiš! Nema više petljanja sa kablovima jer model X32 FP ima četiri priključka HDMI 2.1, priključke Type-C i DisplayPort™, kao i čvorište sa četiri priključka USB 3.0.

 • USB TYPE-C™

  Sa napajanjem od 90 W, možeš da puniš laptop, telefon i bilo koji uređaj koji je kompatibilan sa ovim priključkom. A protok podataka do 5 Gb/s takođe nije na odmet.

 • HDMI 2.1

  Na novim generacijama konzola i računara, standard HDMI 2.1 omogućava postizanje najviše moguće brzine prikaza – 120 Hz5 u rezoluciji 4K na konzolama PS5 i XBOX seriji X i 144 Hz 6na računarima.

 • DVA ZVUČNIKA OD 7 W

  U slučaju da već nemaš ubistveni zvučni sistem, ovi zvučnici od 7 W su više nego dovoljni za bilo koju od igara iz tvoje kolekcije.

KLIK VIŠE

Ako koristiš više računara, radna površina može biti zatrpana tastaturama i miševima, ali integrisani KVM prekidač na računaru X32 FP rešava ovaj problem. Sada sa lakoćom možeš da pređeš sa jednog računara na drugi. Jedna tastatura. Jedan miš. Jedan monitor.

TEHNOLOGIJA ZA OČI

Sa odgovarajućom tehnologijom možeš da zaštitiš vid tokom napornih i dugih sesija igre. Integrisane tehnologije: Flickerless™, BlueLightShield™, ComfyView™ i tehnologija visokog stepena zatamnjivanja.

 • FLICKERLESS™

  Ova tehnologija obezbeđuje stabilno napajanje monitora i eliminiše vidljivo treperenje ekrana.

 • BLUELIGHTSHIELD™

  Izaberi preko menija monitora neko od četiri podešavanja filtera ako sumnjaš da plavo svetlo, koje emituje LED ekran, smeta tvojim očima.

Pronađite svoj savršeni PREDATOR X32 FP monitor

Pretražite i uporedite proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađite svoj savršeni PREDATOR X32 FP monitor

© 2022 Advanced Micro Devices, Inc. Sva prava zadržana. AMD, logotip AMD strele, Ryzen, Radeon, FreeSync i kombinacija ovih znakova su žigovi kompanije Advanced Micro Devices, Inc. Drugi nazivi proizvoda korišćeni u ovoj brošuri služe samo za potrebe identifikacije i mogu biti žigovi kompanija kojima pripadaju.
DisplayPort™ i logotip DisplayPort™ su žigovi u vlasništvu organizacije Video Electronics Standards Association (VESA®) u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
HDMI, logotip HDMI i High-Definition Multimedia Interface su žigovi ili registrovani žigovi kompanije HDMI Licensing, LLC u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Vreme odziva za G2G nije fabrički podešeno. Postiže se pomoću funkcije LCD Overdrive.
3 Za tehnologiju AMD FreeSync™ potrebna je grafička kartica AMD Radeon™ i monitor koji podržava tehnologiju FreeSync prema sertifikatu kompanije AMD. Za tehnologiju AMD FreeSync™ Premium postoje dodatni zahtevi: kompenzacija za malu brzinu prikaza i učestalost osvežavanja od najmanje 120 Hz sa minimalnom rezolucijom FHD. Za tehnologiju AMD FreeSync™ Premium Pro postoje dodatni zahtevi: monitor mora ispunjavati zahteve AMD FreeSync Premium Pro testova za usaglašenost. Svi detalji se nalaze na www.amd.com/freesync.
4 Stvarne stope osvežavanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona, specifikacija računara/hardvera i/ili podešavanja računara.
5 Samo određeni 4K UHD modeli podržavaju rezoluciju 4K na 144 Hz preko priključka HDMI 2.1. Dodatne kombinacije za konzolu PS5/Xbox serija X: PS5: 4K UHD na 120 Hz / FHD na 120 Hz pomoću jednog HDMI kabla; XBOX serija X: 4K UHD na 120 Hz / WQHD na 120 Hz / FHD na 120 Hz uz varijabilnu učestalost osvežavanja pomoću jednog HDMI 2.1 kabla
6 Za računare: 4K UHD na 160 Hz sa promenljivom stopom osvežavanja preko jednog HDMI 2.1 kabla