PREDATOR X28

NOVA ERA

Munjevito ubrzaj svoju igru sa brzim osvežavanjem od 152 Hz1,2 i rezolucijom 4K UHD i testiraj svoje eSports veštine pomoću alatke NVIDIA® Reflex Latency Analyzer. Panel koji koristi tehnologiju NVIDIA® G-SYNC® i ima sertifikat TUV Eyesafe® sadrži i najnovije tehnologije za zaštitu vida objedinjene u paketu VisionCare 3.0 tako da možeš duže da uživaš u igri.

NAJBOLJE OD NAJBOLJEG

Imaš li sve što je potrebno za potpunu dominaciju nad konkurencijom? Stopa osvežavanja od 152 Hz1,2 i vreme odziva od 0,2 ms3 GtG (sivo na sivo) – sa besprekornom rezolucijom 4K UHD na nivou piksela – smeštaju te u sam vrh odabrane nekolicine. Prenesi kadrove u novi domen gde nikada ne dolazi do preklapanja i dupliranja slike u igri.

 •  

  4K UHD

  3840 X 2160

 •  

  DO 152 Hz

  Osvežavanje1,2

 •  

  DO 0,2 MS

  Odziv3

 •  

  ZEROFRAME

  Dizajn

AGILE-SPLENDOR IPS

Malo koji monitor može da se pohvali ovakvom brzinom. Zahvaljujući tehnologiji tečnog kristala, ovaj panel može da postigne neverovatnu brzinu odziva i da zadrži širok spektar boja – što znači da dobijaš gladak i precizan prikaz akcionih scena gotovo bez preklapanja slike i trakastih prelaza.

 •  

  DISPLAYHDR 400

  VESA sertifikat

 •  

  90% DCI-P3

  Spektar boja1

STVOREN ZA IGRU

NVIDIA® G-SYNC® monitori prolaze rigorozna testiranja kako bi bili u skladu sa najvišim standardima. Tečan i realističan prikaz bez preklapanja slike. Tehnologija koja menja koncept igre. Najveća brzina osvežavanja za neprikosnovene performanse. Bilo koja igra. Bilo kada. Bilo gde.

KOLIKO JE BRZA TVOJA IGRA?

Želiš da budeš iznad konkurencije? Pomoću alatke NVIDIA® Reflex Latency Analyzer4 možeš da izmeriš koliko vremena treba da se tvoj klik registruje na ekranu. Konačno, na ovaj način možeš da proveriš koliko je dobra ili loša veza između miša, računara i monitora.

 • KAKO FUNKCIONIŠE

  Detektovanjem klikova koji dolaze sa miša i merenjem vremena koje je potrebno da se pojavi promena u pikselima na ekranu (npr. prilikom pucanja). Nakon toga sledi merenje i izveštaj.

 • ŠTA DOBIJAŠ

  GeForce Experience koristi novu alatku za preklapanje performansi (Performance Overlay) i beleži metričke podatke o kašnjenju u realnom vremenu. Alatka zatim deli podatke o merenju kašnjenja sistema na kašnjenje miša, kašnjenje računara i monitora i kašnjenje sistema.

 • REŽIM ESPORTS

  U ovom režimu se postiže najmanja stopa kašnjenja isključivanjem promenljivog pozadinskog osvetljenja. Takođe, povećavaju se nivoi crne boje zahvaljujući tehnologiji pojačane nijanse crne boje i fino podešavaju gama nivoi kako bi se dobile oblasti tamnijeg kontrasta za jasniji prikaz objekata u zatamnjenim oblastima.

FLEKSIBILNOST PRE SVEGA

Odlična forma, još bolja funkcija. Ergonomski dizajn za nakretanje, okretanje i podešavanje visine.

 • NAGIB

 • OKRETANJE

 • OBRTANJE

 • PODEŠAVANJE VISINE

 • VESA SISTEM ZA MONTIRANJE

BOGAT IZBOR PRIKLJUČAKA

Bilo da treba da povežeš računar ili konzolu, imaš priključak za svaku priliku! Na raspolaganju su ti dva priključka HDMI 2.0B, DisplayPort ili brojni USB priključci.

GLEDAJ DO MILE VOLJE

Imaš samo jedan par očiju i zbog toga treba da ih čuvaš. Zahvaljujući tehnologiji VisionCare, kao i tehnologijama Flickerless i BlueLightShield Pro, možeš neograničeno da gledaš u neonski osvetljene pejzaže, juriš kroz svemirske anomalije bogate bojama ili zadivljeno posmatraš kako eksplozije osvetljavaju prostor oko tebe. Mi ćemo se pobrinuti da zamaranje očiju u svakom trenutku bude svedeno na minimum.

 • BLUELIGHTSHIELD PRO5

  Paneli koji zaista emituju manju količinu plave svetlosti eliminišu izobličene boje i smanjuju maksimalnu vrednost plavog svetla na manje štetan opseg.

 • LIGHTSENSE/COLORSENSE

  Monitor prilagođava osvetljenost i temperaturu boje na osnovu merenja svetlosti u prostoriji.

 • PROXISENSE

  Monitor automatski detektuje da li se nalaziš u prostoriji i prelazi u režim uštede energije ili mirovanja kada se udaljiš od računara.

PREDATOR GAMEVIEW

Predator GameView nudi brojne korisne funkcije, poput podešavanja nivoa crne boje, preciznog podešavanja boje i još mnogo toga. Tu su i unapred podešeni režimi dizajnirani za različite žanrove kako bi igre izgledale i mogle da se igraju na predviđen način.

 • AKCIJA

 • TRKANJE

 • SPORT

 • POJAČANE NIJANSE CRNE BOJE

 • NIŠANI

Pronađite svoj savršeni PREDATOR X28 monitor

Pretražite i uporedite proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađite svoj savršeni PREDATOR X28 monitor

© 2021 NVIDIA, logotip NVIDIA, G-Sync i Reflex Analyzer su žigovi ili registrovani žigovi korporacije NVIDIA u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
1 Stvarne stope osvežavanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona, specifikacija računara/hardvera i/ili podešavanja računara.
2 Ovaj uređaj je dizajniran da podržava povećavanje radnog takta na veću brzinu osvežavanja, što može dovesti do nestabilnosti sistema. Ako sistem postane nestabilan, smanji brzinu osvežavanja pomoću menija na ekranu. Za postizanje najviše stope radnog takta potrebno je da povežeš HDMI 2.0b / 1.4 DisplayPort kabl (ili noviji) sa uređajem koji ima priključak HDMI 2.0b / 1.4 DisplayPort (ili noviji).
3 Vreme odziva GtG (sivo na sivo) nije fabrički podešeno. Postiže se pomoću funkcije LCD Overdrive.
4 Neophodna je grafička kartica serije GeForce GTX 900 ili novije da bi alatka NVIDIA Reflex Latency Analyzer ispravno radila. Dodatni zahtevi mogu da se razlikuju. Na NVIDIA® stranici možeš da pronađeš dodatne informacije ako postoje. Miš mora biti priključen u namenski USB priključak za alatku Reflex Latency Analyzer kako bi moglo da se izmeri kašnjenje. Samo određeni miševi podržavaju periferno merenje kašnjenja.
5 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.