PREDATOR X27U

OLED U PUNOJ SNAZI

predator-monitor-x27u-banner

Savršenstvo opisuje ekran Predator X27U WQHD OLED. Opremljen je najnovijom tehnologijom, velikom brzinom osvežavanja (240Hz), niskim odzivom piksela (0,01 ms) i sinhronizacijom kadrova koju omogućuje tehnologija AMD FreeSync™ Premium.

 • logo-wqhd
 • logo-oled
 • logo-up-to-0.01ms-response-time
 • logo-240hz
 • logo-amd-freesync-premium

OLED JE ZAISTA DRUGAČIJI

Da li ste videli OLED u akciji? Njihove boje su toliko živopisne da ćete posumnjati u realnost. Dodatak tehnologije osvežavanja protiv zadržavanje slike sprečava efekat sagorevanja slike. Uživajte duže.

 • 27 inča

  WQHD OLED

  2560 X 1440

 • Živopisni

  DCI-P3 99%

  Širok spektar boja

 • Precizan

  DELTA E<1

  Preciznost boja

 • Podrška za

  HDR 10

  medijski profil

predator-monitor-x27u-oled-display
predator-monitor-x27u-amd-freesync-premium
AMD FREESYNC™ PREMIUM1

Zaslužuješ glatku igru u kombinaciji sa fenomenalnim HDR kvalitetom slike, a to je upravo ono na čemu se zasniva tehnologija AMD FreeSync™ Premium.

predator-monitor-x27u-240hz-refresh-rate
BRZO OSVEŽAVANJE OD 240 HZ

Ako želiš glatku i neverovatno brzu igru, ne moraš dalje da tražiš jer ovaj monitor ima stopu osvežavanja od 240 Hz2. Tu je i promenljiva učestalost osvežavanja.

predator-monitor-x27u-0.01ms-response-time
ODZIV PIKSELA OD 0,01 MS

Odziv piksela od 0,01 ms će se postarati da igra teče glatko, bez prekida i bolje nego ikada do sada – bez ili uz minimalno dupliranje slike.

PRIKLJUČCI

Strimuješ? Imaš nekoliko konzola pored računara koje želiš sve odjednom da povežeš? Koristi jedan set tastature i miša i neprimetno se prebacuj pomoću KVM prekidača.

 • 2 X HDMI 2.0

 • DISPLAYPORT 1.4

 • USB TYPE-C
  (90 W PD)

 • UGRAĐEN KVM PREKIDAČ

predator-monitor-x27u-usb-type-c-hdmi

VISIONCARE 2.0: TEHNOLOGIJA ZA OČI

Sertifikat Eyesafe® 2.0 i Acer VisionCare™ 2.0 spajaju opcije koje smanjuju emitovanje plave svetlosti i naprezanje očiju za prijatnije gledanje.

predator-monitor-x27u-bluelightshield-pro
BLUELIGHTSHIELD PRO1

Paneli koji zaista emituju manju količinu plave svetlosti eliminišu izobličene boje i smanjuju maksimalnu vrednost plavog svetla na manje štetan opseg.

predator-monitor-x27u-flickerless
FLICKERLESS

Flickerless eliminiše štetno treperenje ekrana za zaštitu vašeg vida i udobno gledanje.

predator-monitor-x27u-comfyview-low-dimming
COMFYVIEW + LOW DIMMING

Mat zaštita od refleksije uvek štiti tvoje oči dok tehnologija visokog stepena zatamnjivanja smanjuje osvetljenost na do 15%.

Pronađi svoj savršeni PREDATOR X27U monitor

Pretraži i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni PREDATOR X27U monitor

© 2023 Advanced Micro Devices, Inc. Sva prava zadržana. AMD, logotip AMD strele, Ryzen, Radeon, FreeSync i kombinacija ovih znakova su žigovi kompanije Advanced Micro Devices, Inc. Drugi nazivi proizvoda korišćeni u ovoj brošuri služe samo za potrebe identifikacije i mogu biti žigovi kompanija kojima pripadaju.
DisplayPort™ i logotip DisplayPort™ su žigovi u vlasništvu organizacije Video Electronics Standards Association (VESA®) u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
Termini HDMI i HDMI High-Definition Multimedia Interface i logotip HDMI su zaštitni znakovi ili registrovani zaštitni znakovi kompanije HDMI Licensing Administrator, Inc. u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
1 Za tehnologiju AMD FreeSync™ potrebna je grafička kartica AMD Radeon™ i monitor koji podržava tehnologiju FreeSync prema sertifikatu kompanije AMD. Za tehnologiju AMD FreeSync™ Premium postoje dodatni zahtevi: kompenzacija za malu brzinu prikaza i učestalost osvežavanja od najmanje 120 Hz sa minimalnom rezolucijom FHD.