PREDATOR X27U OLED

OLED U PUNOJ SNAZI

Savršenstvo opisuje ekran Predator X27U WQHD OLED. Opremljen je najnovijom tehnologijom, velikom brzinom osvežavanja (480Hz), niskim odzivom piksela (0,01 ms) i sinhronizacijom kadrova koju omogućuje tehnologija AMD FreeSync™ Premium Pro.

OLED JE ZAISTA DRUGAČIJI

Da li ste videli OLED u akciji? Njihove boje su toliko živopisne da ćete posumnjati u realnost. Dodatak tehnologije osvežavanja protiv zadržavanje slike sprečava efekat sagorevanja slike. Uživajte duže.

 • 26,5 inča

  WQHD OLED

  2560 X 1440

 • Živopisni

  DCI-P3 99%

  Širok spektar boja

 • Precizan

  DELTA E<1

  Preciznost boja

 • DisplayHDR™

  TRUE BLACK 400

  VESA sertifikat

predator-monitor-x27u-amd-freesync-premium-pro
AMD FREESYNC™ PREMIUM PRO1

Zaslužuješ glatku igru u kombinaciji sa fenomenalnim HDR kvalitetom slike, a to je upravo ono na čemu se zasniva tehnologija AMD FreeSync™ Premium Pro1.

predator-monitor-x27u-480hz-refresh-rate
BRZO OSVEŽAVANJE OD 480 HZ1

Ako želiš glatku i neverovatno brzu igru, ne moraš dalje da tražiš jer ovaj monitor ima stopu osvežavanja od 480 Hz1. Tu je i promenljiva učestalost osvežavanja.

predator-monitor-x27u-0
ODZIV PIKSELA OD 0,01 MS

Odziv piksela od 0,01 ms će se postarati da igra teče glatko, bez prekida i bolje nego ikada do sada – bez ili uz minimalno dupliranje slike.

PRIKLJUČCI

Strimuješ? Imaš nekoliko konzola pored računara koje želiš sve odjednom da povežeš? Koristi jedan set tastature i miša i neprimetno se prebacuj pomoću KVM prekidača.

 • 2 X HDMI 2.1

 • DISPLAYPORT 1.4

 • USB TYPE-C
  (90 W PD)

 • UGRAĐEN KVM PREKIDAČ

VISIONCARE 2.0: TEHNOLOGIJA ZA OČI

Sertifikat Eyesafe® 2.0 i Acer VisionCare™ 2.0 spajaju opcije koje smanjuju emitovanje plave svetlosti i naprezanje očiju za prijatnije gledanje.

predator-monitor-x27u-bluelightshield-pro
BLUELIGHTSHIELD PRO1

Paneli koji zaista emituju manju količinu plave svetlosti eliminišu izobličene boje i smanjuju maksimalnu vrednost plavog svetla na manje štetan opseg.

predator-monitor-x27u-flickerless
FLICKERLESS

Flickerless eliminiše štetno treperenje ekrana za zaštitu vašeg vida i udobno gledanje.

predator-monitor-x27u-comfyview-low-dimming
COMFYVIEW + LOW DIMMING

Mat zaštita od refleksije uvek štiti tvoje oči dok tehnologija visokog stepena zatamnjivanja smanjuje osvetljenost na do 15%.

Pronađi svoj savršeni PREDATOR X27U OLED monitor

Pretraži i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni PREDATOR X27U OLED monitor

© 2024 Advanced Micro Devices, Inc. Sva prava zadržana. AMD, logotip AMD strele, Ryzen, Radeon, FreeSync i kombinacija ovih znakova su žigovi kompanije Advanced Micro Devices, Inc. Drugi nazivi proizvoda korišćeni u ovoj brošuri služe samo za potrebe identifikacije i mogu biti žigovi kompanija kojima pripadaju.
DisplayPort™ i logotip DisplayPort™ su žigovi u vlasništvu organizacije Video Electronics Standards Association (VESA®) u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
Termini HDMI i HDMI High-Definition Multimedia Interface i logotip HDMI su zaštitni znakovi ili registrovani zaštitni znakovi kompanije HDMI Licensing Administrator, Inc. u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
Monitori kompatibilni sa G-SYNC podržavaju varijabilnu brzinu osvežavanja na seriji GeForce 10 i veći GPUs na priključku za ekran i seriji GeForce 30 i veći GPUs na HDMI 2.1.
1 Za tehnologiju AMD FreeSync™ potrebna je grafička kartica AMD Radeon™ i monitor koji podržava tehnologiju FreeSync prema sertifikatu kompanije AMD. Za tehnologiju AMD FreeSync™ Premium postoje dodatni zahtevi: kompenzacija za malu brzinu prikaza i učestalost osvežavanja od najmanje 120 Hz sa minimalnom rezolucijom FHD.