PREDATOR TRITON 500 SE

SLEDEĆI KORAK U EVOLUCIJI

Tanki Triton 500 SE spartanskog dizajna je gejmerski laptop stvoren da sa lakoćom izađe na kraj sa više poslova koje obavljaš istovremeno, pruži ekstremne performanse i osnaži tvoju kreativnost gde god da se nađeš.

JOŠ SNAŽNIJE PERFORMANSE

U njegovom metalnom kućištu se nalazi sve što ti treba: procesor 12. generacije do serije Intel® Core™ i91 sa novom hibridnom arhitekturom performansi, grafička kartica serije GeForce RTX™ 30, do 32 GB LPDDR5 memorije na 4800 MHz i veliko PCIe skladište 4. generacije munjevite brzine koje možeš da popuniš čime god poželiš.

 • WINDOWS 11 HOME

  operativni sistem

 • Do

  12. GEN.

  Intel® Core™ i9 procesor1

 • Do NVIDIA®

  GEFORCE RTX™ 3080 Ti

  grafičkog procesora za laptop

 • Do

  32 GB na 4800 MHz

  LPDDR5

NAPRAVLJEN ZA NOVU GENERACIJU GEJMINGA

Intel® Core™ procesori 12. generacije obezbeđuju vrhunske gejmerske performanse, ali i fleksibilnost za efikasno obavljanje više zadataka istovremeno. Inovativna nova arhitektura dodeljuje odgovarajući obim posla pravom jezgru tako da zadaci koji su pokrenuti u pozadini ne prekidaju igru – slobodno ćaskaj, surfuj, strimuj, uređuj, snimaj i igraj igre i ne brini o seckanju

 • Do

  14 JEZGARA

  6P jezgara + 8E jezgara

 • Do

  20 NIZOVA

  Nizovi1

NVIDIA® GEFORCE RTX™ 30 serija

Najnovija grafička kartica se bazira na arhitekturi 2. generacije NVIDIA RTX Ampere tako da dobijaš najrealističniju grafiku sa praćenjem svetlosti i najsavremenije funkcije veštačke inteligencije kao što je NVIDIA DLSS. Nove Max-Q tehnologije takođe koriste veštačku inteligenciju tako da dobijaš najbrži i najbolji tanki laptop visokih performansi.

 • JOŠ BOLJE PERFORMANSE SA VEŠTAČKOM INTELIGENCIJOM

  NVIDIA DLSS dodatno ubrzava igre i obezbeđuje kvalitet slike bez kompromisa. Podesi postavke i rezoluciju za još bolji vizuelni doživljaj.

 • JOŠ REALISTIČNIJI DOŽIVLJAJ

  Tehnologija praćenja svetlosti predstavlja sveti gral grafike. Ova funkcija simulira pravu svetlost tako da dobijaš najrealističniju moguću grafiku.

 • OPTIMIZOVANA SNAGA I PERFORMANSE

  NVIDIA Max-Q predstavlja paket tehnologija koje koriste veštačku inteligenciju kako bi tanki laptop računari mogli da pruže neverovatne performanse.

BESPREKORNO HLAĐENJE

Gejmerski laptop Triton 500 SE i9 koristi najbolji i najsavremeniji sistem hlađenja koji čine specijalno dizajnirana tehnologija hlađenja sa ventilatorima AeroBlade™ 3D 5. generacije, protok vazduha u obliku vrtloga (sa strateški postavljenom termalnom penom) i sistem hlađenja termalnom pastom sa tečnim metalom na najnovijem Intel procesoru 12. generacije.

 • 89 lopatica

  5. GEN. AEROBLADE™

  3D ventilatori

 • TEČNI METAL

  Termalna pasta

 • Strateški postavljena

  PROTOK U OBLIKU VRTLOGA

  Poboljšan protok vazduha

 • Dva AeroBlade™ sistema

  TRI VENTILATORA

  Hlađenje

GLEDAJ DO MILE VOLJE

Ovaj IPS ekran zaslužuje svu tvoju pažnju. Ekran sa dijagonalom od 16 inča, odnosom širine i visine 16:10, rezolucijom WQXGA i osvetljenjem od 500 nita ima učestalost osvežavanja od 240 Hz1 i vreme odziva od 3 ms2. Kada na to dodaš podršku za sinhronizaciju kadrova koju obezbeđuju tehnologije NVIDIA® G-SYNC® i NVIDIA® Max-Q, dobijaš vrhunske performanse i efikasnost.

 • WQXGA

  2560 X 1600

 • 240 HZ / 3 MS

  Osvežavanje1 / Odziv3

 • NVIDIA® G-SYNC®

  tehnologija

 • NVIDIA OPTIMUS

  Dinamičko menjanje prikaza

UVEK UZ TEBE

Triton 500 SE koji je smešten u kućište od samo 19,9 mm1 u potpunosti napravljeno od metala3 je kao stvoren za putovanje i opaku akciju. Sa baterijom kapaciteta do 99,98 vat-časova4 imaš vremena na pretek da uživaš u pobedi dok eliminišeš neprijatelje pred sobom ili da se usredsrediš na ono što je u tom trenutku najvažnije.

 • Tanak

  19,9 MM

  Kućište1

 • Baterija od

  99,98 WH

  Baterija4

 • Višefunkcionalni

  THUNDERBOLT 4

  sa opcijom za napajanje5

RECI ZBOGOM KAŠNJENJU

Intel® Killer™ E3100G od 2,5 G Ethernet kontroler, Intel® Killer™ Wi-Fi 6E 1675 i Control Center 2.0 ti obezbeđuju sve što ti je potrebno da zbrišeš protivnike na mreži.

 • Intel®

  KILLER™ E3100G

  Ethernet od 2,5 G

 • Intel®

  KILLER™ WI-FI 6E1

  sa opsegom od 6 GHz

DTS:X® ULTRA

Pretvorite bilo koji model slušalica ili zvučnika u prvoklasni sistem prostornog zvuka od 360° i uživajte u svojim omiljenim filmovima, muzici i igrama sa realističnim prostornim zvukom.

UVEK NA MREŽI

Prebaci fotografije sa računara pomoću čitača SD™ kartica 7.0 i poveži sve svoje periferne uređaje preko niza priključaka USB 3.2 2. generacije, dva neverovatno brza Thunderbolt™ 4 Type-C priključka koji podržavaju funkciju DisplayPort i napajanje drugih uređaja5. Najnovija HDMI 2.1 specifikacija takođe podržava povezivanje spoljnih monitora sa rezolucijom kao što je 4K na 120 Hz.

 • HDMI 2.1

  10K rezolucija

 • THUNDERBOLT™ 4

  Brzina prenosa od 32 Gb/s

 • ČITAČ SD™ KARTICA 7.0

  Brzina prenosa od 985 Mb/s

POTPUNA KONTROLA

Isprobaj RGB tastaturu sa 3 zone, otvori PredatorSense (preko veoma praktične tasterske prečice) i podesi laptop na željene postavke. Ako ti miš nije pri ruci, možeš se osloniti na veliki tačped na kojem imaš dovoljno prostora za precizno upravljanje.

 • TAČPED OD CORNING GORILLA STAKLA

   

 • POVEĆANJE RADNOG TAKTA

   

 • POVEĆANJE RADNOG TAKTA

   

VREME JE ZA IGRU. U SVAKOM TRENUTKU.

Igraj najnovije igre sa grafikom koja jedva da se razlikuje od realnosti. Igraj sa drugima preko konzole. Igraj sa svim svojim omiljenim spoljnim uređajima povezanim sa računarom. Windows 11 će ti pomoći da prilagodiš igru svom stilu.

 • NAJNOVIJE PERFORMANSE RAČUNARA

  DirectX12 obezbeđuje neverovatnu, realističnu sliku sa velikom brzinom prikazivanja kadrova6.

 • OTKRIJ SVOJU NOVU OMILJENU IGRU

  Xbox Game Pass Ultimate7 ti obezbeđuje pristup kolekciji koja broji više od 110 izuzetno kvalitetnih igara u kojima možeš da uživaš sa svojim prijateljima na računaru, konzoli, telefonu i tabletu.

Usavrši svoju igru

PLANET9 je jedna jedinstvena eSports platforma – čini je zajednica gejmera sa sličnim afinitetima, od eSports sportista u usponu, do okorelih profesionalaca. Možeš da učiš od iskusnih trenera, da se obračunavaš sa gejmerima sličnih veština ili čak iz tvog tima. Na raspolaganju su ti turniri, nagrade i alati potrebni za uspeh.

Registracija

Turnir

Pobedite na turnirima e-sporta i postanite šampion

Kurs

Pređite na sledeći nivo uz ekskluzivne kurseve i sveobuhvatnu statistiku

ZAJEDNICA

Tim talenata i veterana za stvaranje nasleđa

Izaberite svoj savršeni TRITON 500 SE OLED

Potražite svoj TRITON 500 SE OLED po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

Ovaj proizvod nije dizajniran za rudarenje kriptovaluta. Oštećenja proizvoda nastala usled rudarenja kriptovaluta ili sličnih aktivnosti nisu pokrivena garancijom za proizvod.
© 2022 NVIDIA, logotip NVIDIA i tehnologije Advanced Optimus, Ampere arhitektura, Battery Boost, DLSS, GeForce RTX, G-SYNC i Max-Q su zaštitni znakovi i/ili registrovani zaštitni znakovi korporacije NVIDIA u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Poboljšano vreme odziva. Postiže se pomoću funkcije LCD Overdrive.
3 Samo su gornja strana, kućište i donja strana poklopca od metala. Okvir je napravljen od ABS plastike.
4 Trajanje baterije meri se uz specifične postavke i uslove za testiranje u skladu sa MobileMark 2018. Stvarno trajanje baterije može znatno da se razlikuje u zavisnosti od specifikacija, modela proizvoda, konfiguracije, aplikacija, postavki upravljanja napajanjem, radnih uslova i funkcija koje se koriste. Takođe se javljaju razlike u performansama na osnovu korišćenih komponenti, što uključuje, ali nije ograničeno na procesor, kapacitet RAM memorije, memoriju za skladištenje, ekran, rezoluciju itd.
5 Napajanje do 3 A na 5 V jednosmerne struje za punjenje preko USB veze. Ulaz za jednosmernu struju: potreban je adapter za napajanje ili izvor napajanja od 65 W na 20 V. Za optimalne performanse koristi sertifikovani Acer adapter za napajanje ili uređaj za napajanje preko USB veze.
6 DirectX 12 Ultimate je dostupan za podržane igre i grafičke čipove i neophodna je najnovija Windows 11 nadogradnja za ažurirane hardverske upravljačke programe.
7 Primenjuju se uslovi i postoje izuzeci. U zavisnosti od regiona i uređaja, katalog igara se povremeno menja. Više informacija pogledajte na xbox.com/gamepass i https://www.ea.com/eaplay/terms. Xbox Cloud Gaming: primenjuju se ograničenja u strimovanju. Neophodan je kompatibilni kontroler (prodaje se zasebno), podržani uređaj i aplikacija Xbox Game Pass; potrebno je proveriti sistemske zahteve. Sistemski zahtevi se razlikuju u zavisnosti od igre; performanse su bolje na naprednijim sistemima.