PREDATOR TRITON 300 SE

BEZ OGRANIČENJA

predator-laptop-tirton-300-se-16-banner-l

Tanki Triton 300 SE spartanskog dizajna je gejmerski laptop stvoren da sa lakoćom izađe na kraj sa više poslova koje obavljaš istovremeno, pruži ekstremne performanse i osnaži tvoju kreativnost gde god da se nađeš.

 • windows 11
 • logo_12th_intel_i7
 • nvidia-gf-rtx-logo-rgb-for-screen
 • WQXGA
 • 5th Gen AeroBlade™ 3D Technology.png
 • Liquid Metal Thermal Grease_White

UVEK BIRAJ EKSTREMNE PERFORMANSE

Pokreće ga Intel® Core™ i7 procesor 12. generacije sa novom arhitekturom sa hibridnim performansama – sa lakoćom obavljaj više poslova istovremeno, uređuj, snimaj, strimuj, uživaj u sjajnim sesijama neprekidne igre i spokojnosti znajući da ovaj računar ima M.2 PCIe skladište 4. generacije neverovatne brzine.

 • Microsoft®

  WINDOWS 11 HOME

  operativni sistem

 • 12. gen. Intel® Core™

  CORE™ i7 PROCESOR1

  14 jezgara1 (6P + 8E)1

 • NVIDIA®

  GEFORCE RTX™ 3070 Ti

  grafički procesor za laptop1

 • Do

  32 GB

  DDR51 4800 MHz1

predator-laptop-triton-300-se-16-performance-ksp01-l

NVIDIA® GEFORCE RTX™ 30 serija

Grafički procesor za laptop serije NVIDIA® GeForce RTX™ 30 stoji iza najbržeg laptop računara na svetu za gejmere i kreativne stvaraoce. Ovi računari koriste tehnologiju Ampere – NVIDIA arhitekturu RTX 2. generacije – tako da dobijaš najrealističniju grafiku sa praćenjem svetlosti i najsavremenije funkcije veštačke inteligencije kao što je NVIDIA DLSS. Takođe, Max-Q tehnologije oslobađaju pravu snagu veštačke inteligencije tako da dobijaš najbrži i najbolji tanki laptop visokih performansi.

predator-laptop-triton-300-se-16-geforce-rtx-gpu-ksp02-l
 • predator-laptop-triton-300-se-16-nvidia-dlss-ksp02-1

  JOŠ BOLJE PERFORMANSE SA VEŠTAČKOM INTELIGENCIJOM

  NVIDIA DLSS dodatno ubrzava igre i obezbeđuje kvalitet slike bez kompromisa. Podesi postavke i rezoluciju za još bolji vizuelni doživljaj.

 • predator-laptop-triton-300-se-16-ray-trace-ksp02-2

  JOŠ REALISTIČNIJI DOŽIVLJAJ

  Tehnologija praćenja svetlosti predstavlja sveti gral grafike. Ova tehnologija simulira pravu svetlost tako da dobijaš najrealističniju moguću grafiku namenjenu gejmerima i kreativnim stvaraocima, a pokreću je RT jezgra 2. generacije.

 • predator-laptop-triton-300-se-16-nvidia-maxq-ksp02-3

  OPTIMIZOVANA SNAGA I PERFORMANSE

  NVIDIA Max-Q predstavlja paket tehnologija koje koriste veštačku inteligenciju kako bi tanki laptop računari mogli da pruže neverovatne performanse.

OVAJ EKRAN JE PRAVA RIZNICA FUNKCIJA I KARAKTERISTIKA

Ekran ove mašine je bogato opremljen. Naravno, odnos 16:10 je sjajno rešenje za sve one zahteve koji se odnose na posao, ali kada je u pitanju igra, ovaj odnos ekrana stvarno dolazi do izražaja. Opremljen je svim najnovijim NVIDIA® tehnologijama i poseduje visoku stopu osvežavanja i brz odziv, tako da možeš reći zbogom preklapanju ekrana i dupliranju slike.

 • 16 inča i 500 nita

  WQXGA1

  2560 X 16001

 • Do

  240 HZ / 3 MS

  Osvežavanje1 / Odziv1, 2

 • Podrška

  NVIDIA® G-SYNC®

  tehnologija

 • Podrška

  NVIDIA® ADVANCED OPTIMUS

  tehnologija

predator-laptop-triton-300-se-16-display-ksp03-l

MUX UKLJUČEN, MUX ISKLJUČEN

Sa MUX tehnologijom prekidača (poznatom i kao dinamičko menjanje prikaza) možeš da isključiš integrisanu grafičku karticu i tako povećaš performanse za igru, mada će u tom slučaju i baterija kraće da traje. Zahvaljujući funkciji NVIDIA Advanced Optimus ovaj laptop može, kada je to potrebno, glatko da pređe sa integrisane grafičke kartice na neintegrisanu, i obrnuto.

predator-laptop-triton-300-se-16-mux-switch-ksp04-l

BESPREKORNO HLAĐENJE

Gejmerski laptop Triton 300 SE ima samo najbolje od najboljeg: najmoderniji sistem hlađenja – prilagođenu tehnologiju za maksimalno odvođenje toplote. Podesi ventilatore na maksimalnu brzinu za superiorne performanse ili na nižu brzinu kada ti je potrebna tišina.

 • 89 lopatica

  5. GEN. AEROBLADE™

  tehnologije hlađenja sa 3D ventilatorima

 • Indijum

  TEČNI METAL

  Termalna pasta

 • Strateški postavljena

  PROTOK U OBLIKU VRTLOGA

  Poboljšan protok vazduha

predator-laptop-triton-300-se-16-cooling-ksp05-l

UVEK UZ TEBE

Jednostavno rečeno, ovaj laptop je uz tebe gde god da kreneš. Veoma je tanak da ga možeš smestiti u većinu torbi, a njegovo kućište u potpunosti napravljeno od metala3 ne samo što je sjajno na dodir već i fenomenalno izgleda u srebrnoj nijansi. A ako se desi da ostaneš duže u pokretu, bez pristupa utičnici, tu je baterija od 99 vat-časova1 koja dugo traje.

predator-laptop-triton-300-se-16-portable-design-ksp06-l

RECI ZBOGOM KAŠNJENJU

Intel® Killer E2600 Ethernet kontroler i Intel® Killer Wi-Fi 6E AX1675i (i podrška za najnoviji frekventni opseg od 6 GHz) ti obezbeđuju sve što ti je potrebno da zbrišeš protivnike na mreži.

predator-laptop-triton-300-se-16-killer-wifi-6e-ksp07-l

SVI PRIKLJUČCI KOJI TI MOGU ZATREBATI

 

predator-laptop-triton-300-se-16-ports-ksp08-l

POTPUNA KONTROLA

Isprobaj RGB tastaturu sa 3 zone, otvori PredatorSense (preko veoma praktične tasterske prečice) i podesi laptop na željene postavke. Tokom igre možeš da povećaš performanse pomoću tastera Turbo koji se ističe na tastaturi

predator-laptop-triton-300-se-16-rgb-keyboard-ksp09-l

DTS:X® ULTRA

Pretvorite bilo koji model slušalica ili zvučnika u prvoklasni sistem prostornog zvuka od 360° i uživajte u svojim omiljenim filmovima, muzici i igrama sa realističnim prostornim zvukom.

predator-laptop-triton-300-se-16-surround-sound-ksp10-l

Izaberite svoj savršeni TRITON 300 SE

Potražite svoj TRITON 300 SE po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

Ovaj proizvod nije dizajniran za rudarenje kriptovaluta. Oštećenja proizvoda nastala usled rudarenja kriptovaluta ili sličnih aktivnosti nisu pokrivena garancijom za proizvod.
Funkcije i prednosti Intel® tehnologija zavise od konfiguracije sistema i za njihovo korišćenje može biti potrebno da se omogući aktivacija hardvera, softvera ili usluga. Performanse zavise od konfiguracije sistema. Nijedan uređaj niti komponenta ne mogu biti apsolutno bezbedne. © Intel Corporation. Intel, logotip Intel i druge Intel oznake su zaštitni znakovi korporacije Intel ili njenih filijala. Drugi nazivi i brendovi mogu biti u vlasništvu drugih kompanija.
© 2022 NVIDIA, logotip NVIDIA i tehnologije Advanced Optimus, Ampere arhitektura, Battery Boost, DLSS, GeForce RTX, G-SYNC i Max-Q su zaštitni znakovi i/ili registrovani zaštitni znakovi korporacije NVIDIA u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Poboljšano vreme odziva. Postiže se pomoću funkcije LCD Overdrive.
3 Samo su gornja strana, kućište i donja strana poklopca od metala. Okvir je napravljen od ABS plastike.