PREDATOR TRITON 300

SPREMAN ZA BITKU

Triton_300_main
Sa procesorom do serije Intel® Core™ i7 11. generacije1, grafičkom karticom serije NVIDIA® GeForce RTX™ 301 i našom specijalno dizajniranom tehnologijom hlađenja AeroBlade™ 3D 5. generacije ovaj računar je spreman za akciju – bilo gde, bilo kada.
 • Windows11_UpgradeBadge
 • logo_11th_intel_i7
 • nvidia-gf-rtx-logo-rgb-for-screen
 • 5th Gen AeroBlade™ 3D Technology.png
 • logo-dtsx
 • Intel Killer Ethernet E2600

SPREMAN ZA SVE IZAZOVE

U njegovom tamnom, metalnom kućištu se nalazi sve što ti treba: procesor 11. generacije do serije Intel® Core™ i71, grafička kartica serije GeForce RTX™ 30, do 32 GB DDR4 memorije na 3200 MHz i veliko PCIe skladište munjevite brzine koje možeš da popuniš svojom kolekcijom igara.

 • Microsoft®

  WINDOWS 10 HOME

  operativni sistem

 • Intel®

  CORE™ i7

  procesor 11. generacije1

 • NVIDIA®

  GEFORCE RTX™ 3080

  grafički procesor za laptop1

 • RAM / prostor za skladištenje

  32 GB / 2 TB

  DDR4-3200 / PCIe SSD

Triton_300_KSP_1

IGRA U RANGU DESKTOP RAČUNARA

Dodatno ubrzaj računar pomoću Intel procesora 11. generacije – sada možeš da povećaš radni takt do 5,0 GHz2 u režimu Turbo. Sa maksimalnih 8 jezgara i 16 nizova, ne postoji dovoljno veliki izazov za njega. Zato, učitaj zadatke i uveri se za šta je ova snažna mašina sve sposobna.

 • 5,0 GHz

  brzine sa povećanim radnim taktom2

 • 8

  jezgara1

 • 16

  nizova1

Triton_300_KSP_2

NVIDIA® GEFORCE RTX™ 30 serija

Ovi grafički procesori obezbeđuju vrhunske performanse za gejmere i dizajnere. Koriste NVIDIA RTX Ampere arhitekturu 2. generacije u kombinaciji sa novim jezgrima za praćenje svetlosti, Tensor jezgrima i multiprocesorima za strimovanje kako bi dostigli drastično bolje performanse. Ovaj laptop takođe koristi NVIDIA® Max-Q tehnologije 3. generacije za dostizanje maksimalnih performansi i efikasnosti.

Triton_300_KSP_3
 • Triton_300_KSP_3-1

  TENSOR JEZGRA 3. generacije

  Dobijte do 2x veći protok uz strukturalnu proređenost i napredne algoritme veštačke inteligencije, kao što je DLSS. Ta jezgra daju ogromno unapređenje performansi u igrama i potpuno nove mogućnosti veštačke inteligencije.

 • Triton_300_KSP_3-2

  JEZGRA 2. generacije

  Funkcija praćenja zraka svetlosti simulira ponašanje prave svetlosti i tako obezbeđuje bioskopski kvalitet prikaza u realnom vremenu i u vizuelno najintenzivnijim igrama.

 • Triton_300_KSP_3-3

  MAX-Q TEHNOLOGIJE 3. GENERACIJE

  Svaki aspekt ovog laptop računara, čipovi, softver, PCB dizajn, napajanje i priključci su optimizovani za snažan rad i moćne performanse.

TEHNOLOGIJA HLAĐENJA AEROBLADE™ 3D 5. GENERACIJE

Triton 300 koristi sistem hlađenja sa dva ventilatora i našu specijalno dizajniranu tehnologiju hlađenja AeroBlade™ 3D 5. generacije za brzo kretanje hladnog vazduha kroz laptop.

Triton_300_KSP_4_Large
 • Triton_300_KSP_4-1

  PRIRODA KAO INSPIRACIJA

  Inspirisani tihim i brzim mehanizmima letenja koje smo proučavali kod životinja, odlučili smo da ivica ventilatora bude nazubljena čime se povećava protok vazduha.

 • Triton_300_KSP_4-2

  ULTRA TANKE LOPATICE

  Svaka od ovih 89 bioničkih metalnih lopatica je samo 0,08 mm debela i ima dva udubljenja za stabilizaciju.

 • Triton_300_KSP_4-3

  USMERAVANJE VAZDUHA

  Ovaj mehanizam je dizajniran da usmerava protok vazduha na mesta gde je hlađenje potrebno i pruža dodatnu podršku ventilatoru kada radi velikom brzinom kako bi se smanjile turbulencije i buka.

BRZINA JE NJEGOVO DRUGO IME

Izaberi onu koja ti se više dopada: sjajnu FHD rezoluciju na 360 Hz ili besprekornu QHD rezoluciju na 165 Hz. Uz odziv od 3 ms sa funkcijom Overdrive ovaj laptop glatko i lako prelazi u vratolomno brz režim rada sa minimalnim dupliranjem slike

 • 15,6 INČA

  veličina ekrana

 • FHD / QHD

  1080 / 1440

 • 360 HZ / 165 HZ

  učestalost osvežavanja1,3

 • 3 MS

  vreme odziva4

Triton_300_KSP_5

UVEK UZ TEBE

Triton 300 koji je smešten u kućište od samo 19,9 mm u potpunosti napravljeno od metala1 je kao stvoren za putovanje i opaku akciju. Isprobaj našu paletu i pokaži svoje jedinstvene boje na RGB tastaturi sa 4 zone dok eliminišeš neprijatelje pred sobom!

Triton_300_KSP_6

MANJE KAŠNJENJA, VIŠE POBEDA

Intel® Killer™ E3100G Ethernet, Intel® Killer™ Wi-Fi 6 AX1650i i Control Center 2.0 ti obezbeđuju sve što ti je potrebno da zbrišeš protivnike na mreži. Uživaj u igri sa minimalnim kašnjenjem i pouzdanoj vezi koju samo Killer mreže mogu da obezbede.

Triton_300_KSP_7
 • Triton_300_KSP_7-1

  INTEL® KILLER™ E3100G

  Ovaj moderni kontroler automatski detektuje, klasifikuje i određuje prioritet mrežnog saobraćaja, a najvažnije podatke prenosi munjevitom brzinom od 1 Gb/s.

 • Triton_300_KSP_7-2

  INTEL® KILLER™ WI-FI 6

  Najnovija tehnologija Wi-Fi 6 sa kanalima na 160 MHz obezbeđuje maksimalni protok od 2,4 Gb/s i vrhunske performanse.

 • Triton_300_KSP_7-3

  KILLER CONTROL CENTER 2.0

  Pomoću ovog neverovatnog novog interfejsa gejmeri i napredni korisnici mogu lako da analiziraju, poboljšavaju i kontrolišu mrežne performanse računara.

DTS:X® ULTRA

Pretvorite bilo koji model slušalica ili zvučnika u prvoklasni sistem prostornog zvuka od 360° i uživajte u svojim omiljenim filmovima, muzici i igrama sa realističnim prostornim zvukom.

 • FINO PODEŠAVANJE

  Podesi zvuk prema svom ukusu i prati protivnike kao da se stvarno nalaziš pored njih.

 • BOGAT ZVUK

  Pomoću zaštite signala i komprimovanja na više frekvencija dobijaš autentičan zvuk sa svim visokim i niskim tonovima.

 • OPTIMIZACIJA

  Ova opcija je zaslužna za bogat zvuk koji okružuje slušaoca i pruža poboljšane harmonike za mono i stereo zvuk.

Triton_300_KSP_8

MNOŠTVO PRIKLJUČAKA

Poveži sve svoje periferne uređaje jer na raspolaganju imaš mnoštvo priključaka, kao što su HDMI 2.1, miniDP 1.4 i neverovatno brzi Thunderbolt™ 4 Type-C. HDMI 2.1 specifikacija omogućava povezivanje spoljnih monitora sa rezolucijom kao što je 4K na 120 Hz.

Triton_300_KSP_9
 • Triton_300_KSP_9-1

  HDMI 2.1

  HDMI® specifikacija 2.1 je najnovija nadogradnja HDMI® specifikacije i podržava mnoge više rezolucije video-zapisa, čak do 10K.

 • Triton_300_KSP_9-2

  THUNDERBOLT™ 4

  Preko jednog jedinog priključka možeš da povežeš dva 4K monitora (ili jedan 8K), preneseš podatke pri minimalnoj brzini od 32 Gb/s i maksimalnoj brzini od 40 Gb/s i obezbediš napajanje za laptop od maksimalnih 100 W.

POTPUNA KONTROLA

Preuzmi potpunu kontrolu nad svojom gejmerskom opremom sa aplikacijom PredatorSense. Naša uslužna aplikacija omogućava da nadgledaš sistem i prilagodiš postavke svojim potrebama.

Triton_300_KSP_10

Usavrši svoju igru

PLANET9 je jedna jedinstvena eSports platforma – čini je zajednica gejmera sa sličnim afinitetima, od eSports sportista u usponu, do okorelih profesionalaca. Možeš da učiš od iskusnih trenera, da se obračunavaš sa gejmerima sličnih veština ili čak iz tvog tima. Na raspolaganju su ti turniri, nagrade i alati potrebni za uspeh.

Registracija
Master-Your-Play_2560x1080

Turnir

Pobedite na turnirima e-sporta i postanite šampion

connect_2560x1080

Kurs

Pređite na sledeći nivo uz ekskluzivne kurseve i sveobuhvatnu statistiku

tournament_2560x1080

ZAJEDNICA

Tim talenata i veterana za stvaranje nasleđa

evolve_2560x1080

Izaberite svoj savršeni TRITON 300

Potražite svoj TRITON 300 po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

Funkcije i prednosti Intel® tehnologija zavise od konfiguracije sistema i za njihovo korišćenje može biti potrebno da se omogući aktivacija hardvera, softvera ili usluga. Performanse zavise od konfiguracije sistema. Nijedan uređaj niti komponenta ne mogu biti apsolutno bezbedne.
© Intel Corporation. Intel, logotip Intel i druge Intel oznake su zaštitni znakovi korporacije Intel ili njenih filijala. Drugi nazivi i brendovi mogu biti u vlasništvu drugih kompanija.
1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Obuhvata efekat Intel® Thermal Velocity Boost (Intel® TVB) – u pitanju je funkcija koja detektuje prilike i automatski povećava radni takt iznad frekvencije jednog i više jezgara zahvaljujući tehnologiji Intel® Turbo Boost na osnovu toga koliko je temperatura pri kojoj procesor radi niža od maksimalne temperature i da li je turbo režim rada dostupan. Povećanje frekvencije i njeno trajanje zavise od radnog opterećenja, mogućnosti procesora i rešenja za hlađenje procesora.
3 Osvežavanje od 360 Hz se odnosi na FHD modele. Osvežavanje od 165 Hz se odnosi na QHD modele.
4 Poboljšano vreme odziva. Postiže se pomoću funkcije LCD Overdrive.
5 Ovaj proizvod nije dizajniran za rudarenje kriptovaluta. Oštećenja proizvoda nastala usled rudarenja kriptovaluta ili sličnih aktivnosti nisu pokrivena garancijom za proizvod.