PREDATOR
TRITON 17 X

PRETERANO DOBAR

Probajte potpuno oslobođene performanse u crnoj boji metala sečenog CNC mašinom u snažnom Triton 17 X sa DLSS 3. Ovaj kompletan i9 gejmerski laptop računa može da izađe na kraj sa bilo kojim zadatkom, igrom ili renderovanjem koji mu se nađu na putu.

VIŠE OD PERFORMANSI

Unutra se nalazi jedn od najmoćnijih hardvera trenutno dostupnih za laptop računare. Intel® Core™ i9 procesor1 13. generacije sa novom arhitekturom hibridnih performansi postaljva novi standard sa do 24 jezgra na maksimalnih 5,40 GHz1 turbo frekvencije.

 •  

  WINDOWS 11 HOME

  operativni sistem

 • Procesor1

  Intel® Core™
  i9-13900HX

  13. generacije

 • Do NVIDIA®

  GEFORCE RTX™ 4090

  grafički procesor za laptop1

 • RAM/SSD X2

  32 GB DDR5 / 4 TB

  DDR5 5600 MHz / PCIe 4. generacije

NVIDIA® GEFORCE RTX™ 40 serija laptop računara

Grafički procesor za laptop serije NVIDIA® GeForce RTX™ 40 stoji iza najbržeg laptop računara na svetu za gejmere i kreativne stvaraoce. Pokreće ih izuzetno efikasna arhitektura NVIDIA Ada Lovelace, koja donosi kvantni skok i u performansama i u grafici koju pokreće veštačka inteligencija.

NVIDIA DLSS 3

Opremljen sa Tensor jezgrima nove generacije i brzim optičkim protokom na grafičkim procesorima serije GeForce RTX 40, DLSS 3 koristi veštačku inteligenciju da stvori dodatne kadrove visokog kvaliteta.

PRAĆENJE SVETLOSTI

Arhitektura Ada oslobađa svu lepotu praćenja svetlosti, koja simulira ponašanje svetlosti u stvarnom svetu. Doživite virtualne svetove sa neverovatnim detaljima koje do sada niste videli.

TEHNOLOGIJE NVIDIA MAX-Q

NVIDIA Max-Q je napredni skup tehnologija koje koriste veštačku inteligenciju i koje optimizuju sistem za maksimalnu efikasnost. To omogućava da izuzetno brzi laptop računari budu tanki, tihi i da im baterija izuzetno dugo traje.

FINO PODEŠEN I MAKSIMALNO SNAŽAN

Sa ukupnom snagom grafike do 175 W1 na NVIDIA® GeForce RTX™ 40901, Triton 17 X prebacuje performanse daleko iznad očekivanog. Donesite sve najnovije AAA naslove.

BESPREKORNO HLAĐENJE

Triton 17 ima samo najbolje hlađenje, kao što je pristup sa tri ventilatora i dva potpuno metalna ventilatora tako da performanse možete gurnuti do krajnjih granica.

 •  

  PARNA KOMORA

  Dizajn

 • Dva 3D ventilatora

  5. GEN. AEROBLADE™

  Sa 89 lopatica

 • Brzo hlađenje

  TEČNI METAL

  Termalna pasta

 • Poboljšan protok vazduha

  PROTOK U OBLIKU VRTLOGA

  Sa termalnom penom

NEPOKOLEBLJIVI DIZAJN

Postavivte oba dlana na tastaturu, pritisnite i videćete da se neće pokolebati. Tanak jednodelni dizajn Triton 17 X od 19,9 mm – 21,9 mm sečen na CNC mašini dobro izgleda i omogućava bolje hlađenje.

JEDNODELNI CNC

Napravljen da omogući bolju ventilaciju i više otvora, besprekornog i sofisticiranog izgleda.

ŠEST ZVUČNIKA

Prekriveni mešavinom nerđajućeg čelika 304, ovi zvučnici su okrenuti direktno ka korisniku.

RGB MICRO-UGRAVIRAN LOGO

Detalji su uvek važni. Neka vaš Predator laptop računar jasno sija.

MAGIJA KOJU STVARA MINI LED1

Uživaj u potpuno novom prikazu realnosti sa Mini LED1 gejmerskim laptop računarima. HDR oživljava dok lokalizovano zatamnjivanje stvara dramatične kontraste u igri, na filmu i još mnogo toga.

 • 17 inča

  WQXGA MINI LED1

  2560 X 1600

 • VESA

  DISPLAYHDR™ 10001

  sertifikat

 • 1000 nita

  DCI-P3 100%1

  Spektar boja

 • Dinamičko pozadinsko osvetljenje

  1000 zona1

  Lokalizovano zatamnjivanje

NVIDIA® ADVANCED OPTIMUS

Ova NVIDIA tehnologija po potrebi dinamički prelazi sa integrisane grafike i diskretnog RTX grafičkog procesora na laptopu kako bi smanjila moguća uska grla za podatke.

NVIDIA® G-SYNC®

Postoji na procesorima NVIDIA G-SYNC za fantastično iskustvo bez cepanja slike, seckanja ili kašnjenja ulaznog signala. Koristi varijabilnu učestalost osvežavanja (VRR) za besprekorne slike i igru.

UČESTALOST OSVEŽAVANJA na 250 HZ1

Impresivna učestalost osvežavanja koju poseduje Triton 17 X čini da svako iskustvo bude besprekorno – od surfovanja internetom do brzih AAA naslova.

ŠTA JE U VAŠOJ TASTATURI

Neka vaš laptop zasija sa RGB pozadinskim osvetljenjem za svaki taster, koristite tastersku prečicu za režim koji odgovara vašoj situaciji (period bez obaveštenja ili vreme za igru) i otvorite PredatorSense™ jednim pritiskom za na dugme.

Predator_Triton17_X_KSP07-1_PRE-KEY
RGB pozadinsko osvetljenje

Za Svaki Taster

Predator_Triton17_X_KSP07-2_MODE
Tasterske prečice za

REŽIM

Predator_Triton17_X_KSP07-3_PREDATORSENSE
PREDATORSENSE™

Tasterska prečica za uslužnu aplikaciju

PERSONALIZACIJA POMOĆU APLIKACIJE PREDATORSENSE™

Otvorite potpuno novu korisničku aplikaciju PredatorSense™ da prilagodite podešavanja da odgovaraju baš onome što želite da ovaj laptop računar uradi.

Predator_Triton17_X_KSP07-1_pulsar-lighting
PULSAR LIGHTING

Prilagodite svetlost da odgovara vašoj pozadini. Imate mnogo mogućnosti, zato polako.

Predator_Triton17_X_KSP07-2_four-operation-modes
ČETIRI NAČINA RADA

Izaberite jedan od četiri načina rada2: Quiet, Balanced, Performance i Turbo (procesor do kraja, ventilatori do kraja). Balanced i ECO3 su takođe dostupni kada radi na bateriji.

Predator_Triton17_X_KSP07-3_fan-control
UPRAVLJANJE VENTILATOROM

Izaberite Auto ili Max ili podesite sopstveno. Ponesite kaput ako idete do kraja.

Predator_Triton17_X_KSP09_A KILLER NETWORK
BEZ BRIGE O KAŠNJENJU

Poseduje najnovije mrežno rešenje: Intel® Killer™ E3100G Ethernet i Intel® Killer™ Wi-Fi 6E AX1690i za neometanu brzinu.

Predator_Triton17_X_KSP09-1_FULL RANGE OF PORTS
ŠIROKA PALETA PRIKLJUČAKA

Povežite sve svoje periferne uređaje jer na raspolaganju imate široku paletu priključaka: dva USB 3.2 2. generacije, dva priključka Thunderbolt™ 4 i HDMI 2.1.

Predator_Triton17_X_KSP09-2_CARD READER READY
SPREMAN ZA ČITANJE KARTICE

Brzo preuzmite slike i video-snimke jer tu je čak i čitač kartice Micro SD™7.0, ako vam bude potreban!

Izaberite svoj savršeni TRITON 17 X

Potražite svoj TRITON 17 X po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

Ovaj proizvod nije dizajniran za rudarenje kriptovaluta. Oštećenja proizvoda nastala usled rudarenja kriptovaluta ili sličnih aktivnosti nisu pokrivena garancijom za proizvod.
Termini HDMI i HDMI High-Definition Multimedia Interface i logotip HDMI su zaštitni znakovi ili registrovani zaštitni znakovi kompanije HDMI Licensing Administrator, Inc. u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
Funkcije i prednosti Intel® tehnologija zavise od konfiguracije sistema i za njihovo korišćenje može biti potrebno da se omogući aktivacija hardvera, softvera ili usluga. Performanse zavise od konfiguracije sistema. Nijedan uređaj niti komponenta ne mogu biti apsolutno bezbedne.
© Intel Corporation. Intel, logotip Intel i druge Intel oznake su zaštitni znakovi korporacije Intel ili njenih filijala. Drugi nazivi i brendovi mogu biti u vlasništvu drugih kompanija.
© 2023 NVIDIA, logotip NVIDIA i tehnologije Ampere arhitektura, DLSS, GeForce RTX i Max-Q su zaštitni znakovi i/ili registrovani zaštitni znakovi korporacije NVIDIA u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.

Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
Ova četiri režima zahtevaju da AC adapter bude uključen u laptop računar.
Može se aktivirati samo kada AC adapter nije uključen.