SERIJA PREDATOR TRITON 14

NADMAŠUJE OČEKIVANJA

Tanki srebrni Triton 14 DLSS 3 je gejmerski laptop stvoren sa posebnom svrhom: da sa lakoćom izađe na kraj sa više poslova koje obavljate istovremeno, da pruži ekstremne performanse i osnaži vašu tvoju kreativnost na svakom koraku.

VIŠE OD PERFORMANSI

Osnažite svoje računarsko iskustvo sa najnovijim Intel® Core™ i7 procesorom1 13. generacije, njegovom naprednom arhitekturom hibridnih performansi, grafičkom karticom GeForce RTX™ serije 40 i velikom količinom brze PCIe Gen4 memorije, a sve to u elegantnom metalnom kućištu.

 •  

  WINDOWS 11 HOME

  operativni sistem

 • Do

  13. GEN.

  Intel® Core™ i7 procesora1

 • Do NVIDIA®

  GEFORCE RTX™ 4070

  grafički procesor za laptop1

 • Do

  32GB LPDDR5

  na 6000 MHz

NVIDIA® GEFORCE RTX™ 40 serija laptop računara

Grafički procesor za laptop serije NVIDIA® GeForce RTX™ 40 stoji iza najbržeg laptop računara na svetu za gejmere i kreativne stvaraoce. Pokreće ih izuzetno efikasna arhitektura NVIDIA Ada Lovelace, koja donosi kvantni skok i u performansama i u grafici koju pokreće veštačka inteligencija.

NVIDIA DLSS 3

Opremljen sa Tensor jezgrima nove generacije i brzim optičkim protokom na grafičkim procesorima serije GeForce RTX 40, DLSS 3 koristi veštačku inteligenciju da stvori dodatne kadrove visokog kvaliteta.

PRAĆENJE SVETLOSTI

Arhitektura Ada oslobađa svu lepotu praćenja svetlosti, koja simulira ponašanje svetlosti u stvarnom svetu. Doživite virtualne svetove sa neverovatnim detaljima koje do sada niste videli.

TEHNOLOGIJE NVIDIA MAX-Q

NVIDIA Max-Q je napredni skup tehnologija koje koriste veštačku inteligenciju i koje optimizuju sistem za maksimalnu efikasnost. To omogućava da izuzetno brzi laptop računari budu tanki, tihi i da im baterija izuzetno dugo traje.

IZABERITE SVOJ PANEL

Izaberite između nekoliko vrsta panela od 14 inča sa tankim okvirom – svi podržavaju NVIDIA Advanced Optimus sa rezolucijom od 1920 X 1200 (WUXGA) do 2560 X 1600 (WQXGA) sa odnosom od 16:10.

MINI LED na 165 HZ

Ekstremni nivoi kontrasta i živi HDR vaši su uz sertifikat DisplayHDR™ 600 i 100% DCI-P3 spektar boja.

165 IPS WQXGA1

Brzo osvežavanje i 100% DCI-P3 spektar boja jeste sve što vam je potrebno na ovom predivnom IPS ekranu.

165 HZ IPS WUXGA1

Velika brzina osvežavanja i visoki 100% sRGB spektar boja čine ovaj panel savršenim izborom.

IDE GDE I VI

Od samo 18,91 do 19,9 mm1, lak za nošenje Triton 14 spreman je za putovanje dok mu diskretni dizajn omogućava da se uklopi gde god da idete.

BESPREKORNO HLAĐENJE

Triton 14 ima samo najbolje hlađenje, tako da performanse možete gurnuti do krajnjih granica.

 • Dva 3D ventilatora

  5. GEN. AEROBLADE™

  Sa 89 metlica

 • Brzo hlađenje

  TEČNI METAL

  Termalna pasta

 • Poboljšan protok vazduha

  Protok u obliku vrtloga

  Sa termalnom penom

ŠTA JE U VAŠOJ TASTATURI

Neka vaš laptop zasija sa RGB pozadinskim osvetljenjem za svaki taster1, koristite tastersku prečicu za režim koji odgovara vašoj situaciji (period bez obaveštenja ili vreme za igru) i otvorite PredatorSense™ jednim klikom na dugme.

Triton14_per-key
RGB pozadinsko osvetljenje

ZA SVAKI TASTER

Triton14_Hotkeytif
Tasterske prečice za

REŽIM

Triton14_PREDATORSENSE
PREDATORSENSE™

Tasterska prečica za uslužnu aplikaciju

PERSONALIZACIJA POMOĆU APLIKACIJE PREDATORSENSE™

Otvorite potpuno novu korisničku aplikaciju PredatorSense™ da prilagodite podešavanja da odgovaraju baš onome što želite da ovaj laptop računar uradi.

predato_Triton14_pulsar-lighting
PULSAR LIGHTING

Prilagodite svetlost da odgovara vašoj pozadini. Imate mnogo mogućnosti, zato polako.

predato_Triton14_four-operation-modes
ČETIRI NAČINA RADA

Izaberite jedan od četiri načina rada2: Quiet, Balanced, Performance i Turbo (procesor do kraja, ventilatori do kraja). Balanced i ECO3 su takođe dostupni kada radi na bateriji.

predato_Triton14_fan-control
UPRAVLJANJE VENTILATOROM

Izaberite Auto ili Max ili podesite sopstveno. Ponesite kaput ako idete do kraja.

Triton14_KEEP PINGS LOW
BEZ BRIGE O KAŠNJENJU

Poseduje najnovije mrežno rešenje: Intel® Killer™ Wi-Fi 6E AX1675i za neometanu brzinu.

Triton14_FULL RANGE OF PORTS
ŠIROKA PALETA PRIKLJUČAKA

Povežite sve svoje periferne uređaje jer na raspolaganju imate široku paletu priključaka: USB 3.2 2. generacije, neverovatno brz priključak Thunderbolt™ 4 USB-C i HDMI 2.1.

Triton14_CARD READER READY
SPREMAN ZA ČITANJE KARTICE

Brzo preuzmite slike i video-snimke jer tu je čak i čitač Micro SD™ kartice, ako vam bude potreban!

Izaberite svoj savršeni TRITON 14

Potražite svoj TRITON 14 po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

Ovaj proizvod nije dizajniran za rudarenje kriptovaluta. Oštećenja proizvoda nastala usled rudarenja kriptovaluta ili sličnih aktivnosti nisu pokrivena garancijom za proizvod.
Termini HDMI i HDMI High-Definition Multimedia Interface i logotip HDMI su zaštitni znakovi ili registrovani zaštitni znakovi kompanije HDMI Licensing Administrator, Inc. u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
Funkcije i prednosti Intel® tehnologija zavise od konfiguracije sistema i za njihovo korišćenje može biti potrebno da se omogući aktivacija hardvera, softvera ili usluga. Performanse zavise od konfiguracije sistema. Nijedan uređaj niti komponenta ne mogu biti apsolutno bezbedne.
© Intel Corporation. Intel, logotip Intel i druge Intel oznake su zaštitni znakovi korporacije Intel ili njenih filijala. Drugi nazivi i brendovi mogu biti u vlasništvu drugih kompanija.
© 2023 NVIDIA, logotip NVIDIA i tehnologije Ampere arhitektura, DLSS, GeForce RTX i Max-Q su zaštitni znakovi i/ili registrovani zaštitni znakovi korporacije NVIDIA u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.

1Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Ova četiri režima zahtevaju da AC adapter bude uključen u laptop računar.
3 Može se aktivirati samo kada AC adapter nije uključen.