PREDATOR TRITON 300 SE OLED

BEZ OGRANIČENJA

Tanki Triton 300 SE spartanskog dizajna je gejmerski laptop stvoren da sa lakoćom izađe na kraj sa više poslova koje obavljaš istovremeno, pruži ekstremne performanse i osnaži tvoju kreativnost gde god da se nađeš.

UVEK BIRAJ EKSTREMNE PERFORMANSE

Pokreće ga Intel® Core™ i9 procesor 12. generacije sa novom arhitekturom sa hibridnim performansama – sa lakoćom obavljaj više poslova istovremeno, uređuj, snimaj, strimuj, uživaj u sjajnim sesijama neprekidne igre i spokojnosti znajući da ovaj računar ima M.2 PCIe skladište 4. generacije neverovatne brzine.

 • WINDOWS 11 HOME

  operativni sistem

 • 12. gen. Intel® Core™

  CORE™ i9 PROCESOR1

  14 jezgara1 (6P + 8E)1

 • NVIDIA®

  GEFORCE RTX™ 3060

  grafički procesor za laptop1

 • Do

  32 GB

  LPDDR51 5200 MHz

NVIDIA® GEFORCE RTX™ 30 serija

Grafički procesor za laptop serije NVIDIA® GeForce RTX™ 30 stoji iza najbržeg laptop računara na svetu za gejmere i kreativne stvaraoce. Ovi računari koriste tehnologiju Ampere – NVIDIA arhitekturu RTX 2. generacije – tako da dobijaš najrealističniju grafiku sa praćenjem svetlosti i najsavremenije funkcije veštačke inteligencije kao što je NVIDIA DLSS. Takođe, Max-Q tehnologije oslobađaju pravu snagu veštačke inteligencije tako da dobijaš najbrži i najbolji tanki laptop visokih performansi.

 • JOŠ BOLJE PERFORMANSE SA VEŠTAČKOM INTELIGENCIJOM

  NVIDIA DLSS dodatno ubrzava igre i obezbeđuje kvalitet slike bez kompromisa. Podesi postavke i rezoluciju za još bolji vizuelni doživljaj.

 • JOŠ REALISTIČNIJI DOŽIVLJAJ

  Tehnologija praćenja svetlosti predstavlja sveti gral grafike. Ova tehnologija simulira pravu svetlost tako da dobijaš najrealističniju moguću grafiku namenjenu gejmerima i kreativnim stvaraocima, a pokreću je RT jezgra 2. generacije.

 • OPTIMIZOVANA SNAGA I PERFORMANSE

  NVIDIA Max-Q predstavlja paket tehnologija koje koriste veštačku inteligenciju kako bi tanki laptop računari mogli da pruže neverovatne performanse.

OLED KOJI MENJA REALNOSTI1

Kada isprobaš 3K OLED1, više nećeš hteti nijedan drugi monitor. Sa dinamičkim nivoima kontrasta, slika izgleda realnije od same stvarnosti, a igre i filmovi poprimaju nove nijanse sa eksplozijom boja u spektru 100% DCI-P31.

 • 14 inča

  3K OLED WQXGA+

  2880 X 18001

 • DisplayHDR™

  TRUE BLACK 5001

  100% DCI-P31

 • Do

  90 HZ / 1 MS

  Osvežavanje1 + Odziv1

BESPREKORNO HLAĐENJE

Gejmerski laptop Triton 300 SE ima samo najbolje od najboljeg: najmoderniji sistem hlađenja – prilagođenu tehnologiju za maksimalno odvođenje toplote. Podesi ventilatore na maksimalnu brzinu za superiorne performanse ili na nižu brzinu kada ti je potrebna tišina.

 • 89 lopatica

  5. GEN. AEROBLADE™

  tehnologije hlađenja sa 3D ventilatorima

 • Indijum

  TEČNI METAL

  Termalna pasta

 • Strateški postavljena

  PROTOK U OBLIKU VRTLOGA

  Poboljšan protok vazduha

UVEK UZ TEBE

Jednostavno rečeno, ovaj laptop je uz tebe gde god da kreneš. Veoma je tanak da ga možeš smestiti u većinu torbi, a njegovo kućište u potpunosti napravljeno od metala2 ne samo što je sjajno na dodir već i fenomenalno izgleda u srebrnoj nijansi. A ako se desi da ostaneš duže u pokretu, bez pristupa utičnici, tu je baterija od 76 vat-časova1 koja dugo traje.

RECI ZBOGOM KAŠNJENJU

Intel® Killer™ Wi-Fi 6E AX1675i i Control Center 2.0 ti obezbeđuju sve što ti je potrebno da zbrišeš protivnike na mreži.

SVI PRIKLJUČCI KOJI TI MOGU ZATREBATI

A. PRIKLJUČAK ZA NAPAJANJE [ULAZ ZA JEDNOSMERNU STRUJU]

B. USB 3.2 2. GENERACIJE

C. PRIKLJUČAK USB TYPE-C™ [THUNDERBOLT™ 4]

D. AUDIO-ULAZ

E. USB 3.2 2. GENERACIJE SA PUNJENJEM DOK JE UREĐAJ ISKLJUČEN

F. HDMI® 2.1

POTPUNA KONTROLA

Isprobaj RGB tastaturu sa 3 zone, otvori PredatorSense (preko veoma praktične tasterske prečice) i podesi laptop na željene postavke. Tokom igre možeš da povećaš performanse pomoću tastera Turbo koji se ističe na tastaturi

DTS:X® ULTRA

Pretvorite bilo koji model slušalica ili zvučnika u prvoklasni sistem prostornog zvuka od 360° i uživajte u svojim omiljenim filmovima, muzici i igrama sa realističnim prostornim zvukom.

Usavrši svoju igru

PLANET9 je jedna jedinstvena eSports platforma – čini je zajednica gejmera sa sličnim afinitetima, od eSports sportista u usponu, do okorelih profesionalaca. Možeš da učiš od iskusnih trenera, da se obračunavaš sa gejmerima sličnih veština ili čak iz tvog tima. Na raspolaganju su ti turniri, nagrade i alati potrebni za uspeh.

Registracija

Turnir

Pobedite na turnirima e-sporta i postanite šampion

Kurs

Pređite na sledeći nivo uz ekskluzivne kurseve i sveobuhvatnu statistiku

ZAJEDNICA

Tim talenata i veterana za stvaranje nasleđa

Izaberite svoj savršeni TRITON 300 SE OLED

Potražite svoj TRITON 300 SE OLED po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

Ovaj proizvod nije dizajniran za rudarenje kriptovaluta. Oštećenja proizvoda nastala usled rudarenja kriptovaluta ili sličnih aktivnosti nisu pokrivena garancijom za proizvod.
Funkcije i prednosti Intel® tehnologija zavise od konfiguracije sistema i za njihovo korišćenje može biti potrebno da se omogući aktivacija hardvera, softvera ili usluga. Performanse zavise od konfiguracije sistema. Nijedan uređaj niti komponenta ne mogu biti apsolutno bezbedne.
© Intel Corporation. Intel, logotip Intel i druge Intel oznake su zaštitni znakovi korporacije Intel ili njenih filijala. Drugi nazivi i brendovi mogu biti u vlasništvu drugih kompanija.
© 2022 NVIDIA, logotip NVIDIA i tehnologije Advanced Optimus, Ampere arhitektura, Battery Boost, DLSS, GeForce RTX, G-SYNC i Max-Q su zaštitni znakovi i/ili registrovani zaštitni znakovi korporacije NVIDIA u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Samo su gornja strana, kućište i donja strana poklopca od metala. Okvir je napravljen od ABS plastike.