PREDATOR HELIOS 300 SPATIALLABS™ EDITION

3D BEZ GRANICA

Ovo je prvi gejmerski laptop sa stereoskopskim 3D monitorom koji će zauvek promeniti način na koji igraš igre. Ne veruješ nam? Budi svedok početka nove ere 3D igre bez korišćenja naočara.

URONI U STEREOSKOPSKI PRIKAZ

3D je stigao i zaista je sjajan. Iako sa lakoćom možeš preći sa 2D prikaza u rezoluciji 4K na 3D prikaz u rezoluciji 2K na 60 Hz na ekranu od 15,6 inča, većinu vremena ćeš želeti da provedeš u 3D svetu.

 • PRAĆENJE AKTIVNOSTI OČIJU

  Dve stereo kamere opremljene senzorima slike neprekidno prate položaj i pokrete očiju i glave korisnika.

 • UPRAVLJAČKI PROGRAMI I SHADER FUNKCIJE

  Zahvaljujući novoj generaciji tehnologija senčenja i upravljačkih programa, igre dobijaju realističnu dubinu.

 • KONVERZIJA UBRZANA TEHNOLOGIJAMA VEŠTAČKE INTELIGENCIJE

  A modeli mašinskog učenja omogućavaju potpuno automatsku konverziju 2D prikaza u 3D prikaz u realnom vremenu.

NAPRAVLJEN ZA NOVU GENERACIJU GEJMINGA

Kada ne uživaš u svojoj kolekciji 3D igara, možeš efikasno da obavljaš više poslova istovremeno i upravljaš zadacima koji su pokrenuti u pozadini sa grafičkom karticom GeForce RTX™ 3080 i Intel® Core™ i9 procesorom 12. generacije sa novom arhitekturom hibridnih performansi.

 • WINDOWS 11 HOME

   

 • 14 JEZGARA

  6P jezgara + 8E jezgara

 • 20 NIZOVA

  Nizovi1

 • 32 GB DDR52

  4800 MHz

NVIDIA® GEFORCE RTX™ 30 serija

Najnovija grafička kartica se bazira na arhitekturi 2. generacije NVIDIA RTX Ampere tako da dobijaš najrealističniju grafiku sa praćenjem svetlosti i najsavremenije funkcije veštačke inteligencije kao što je NVIDIA DLSS. Nove Max-Q tehnologije takođe koriste veštačku inteligenciju tako da dobijaš najbrži i najbolji tanki laptop visokih performansi.

 • JOŠ BOLJE PERFORMANSE SA VEŠTAČKOM INTELIGENCIJOM

  NVIDIA DLSS dodatno ubrzava igre i obezbeđuje kvalitet slike bez kompromisa. Podesi postavke i rezoluciju za još bolji vizuelni doživljaj

 • JOŠ REALISTIČNIJI DOŽIVLJAJ

  Tehnologija praćenja svetlosti predstavlja sveti gral grafike. Ova funkcija simulira pravu svetlost tako da dobijaš najrealističniju moguću grafiku.

 • OPTIMIZOVANA SNAGA I PERFORMANSE

  NVIDIA Max-Q predstavlja paket tehnologija koje koriste veštačku inteligenciju kako bi tanki laptop računari mogli da pruže neverovatne performanse.

SPATIAL LABS EXPERIENCE CENTER

Preko centra za korisničko iskustvo možeš doći do svoje biblioteke igara1 sa profilima kreiranim u aplikacijama SpatialLabs™ TrueGame, GO i Player. Snažni Helios 300 je idealan laptop za 3D modeliranje i renderovanje.

 • SPATIALLABS TRUEGAME

  Preko klijenta „TrueGame“ možeš da pristupiš svojim omiljenim AAA naslovima1 i uživaš u stereoskopskoj 3D igri. Sama aplikacija je veoma poznata i laka za korišćenje.

 • SPATIALLABS GO

  Prenesi svoje omiljene sadržaje u bogato 3D okruženje – bilo da je u pitanju fotografija, video snimak ili video poziv sa prijateljima.

 • SPATIALLABS PLAYER

  Kao što samo ime sugeriše, ovu aplikaciju možeš koristiti kao podrazumevani plejer za uporedno prezentovanje video sadržaja u stereoskopskom 3D prikazu.

HLAĐENJE NOVE GENERACIJE

Igraj brzo i ne brini o pregrevanju računara zahvaljujući našoj specijalno dizajniranoj tehnologiji hlađenja AeroBlade™ 3D 5. generacije, automatizovanoj tehnologiji CoolBoost™ i termalnoj peni sa tečnim metalom.

 • MINI LED TASTATURA

  Tastatura sa RGB osvetljenjem za svaki taster će zasijati punim sjajem sa mini LED pozadinskim svetlima koja su jača, troše manje energije i ujednačenijih su boja (sa manjim odsjajem) u odnosu na druge modele bez mini LED lampica.

 • PREDSTAVLJAMO WI-FI 6E

  Intel® Killer™ E2600 Ethernet kontroler, Intel® Killer™ Wi-Fi 6 AX1675i i podrška za Wi-Fi 6E frekventni opseg ti obezbeđuju sve što ti je potrebno da zbrišeš protivnike na mreži.

 • DTS:X® ULTRA

  Pretvori bilo koji model slušalica ili zvučnika u prvoklasni sistem prostornog zvuka od 360° i uživaj u svojim omiljenim filmovima, muzici i igrama sa realističnim prostornim zvukom.

PERSONALIZACIJA POMOĆU APLIKACIJE PREDATORSENSE™

Otvori PredatorSense™ pa pomešaj i uskladi boje kako god poželiš. Bilo da želiš da prilagodiš RGB osvetljenje preko aplikacije Pulsar Lighting za određenu temu, upravljaš povećanjem radnog takta ili povećaš brzinu ventilatora – sve to možeš da uradiš iz jedne jedine aplikacije sa jednostavnim pristupom.

 • PULSAR LIGHTING

   

 • POVEĆANJE RADNOG TAKTA

   

 • UPRAVLJANJE VENTILATOROM

   

UVEK NA MREŽI

Poveži sve svoje periferne uređaje jer na raspolaganju imaš mnoštvo priključaka, kao što su HDMI 2.1, MiniDP i USB 3.2 priključci 1. i 2. generacije. Thunderbolt™ 4 takođe podržava funkcionalnost DisplayPort i Power Delivery3, a najnovija HDMI 2.1 specifikacija ti omogućava korišćenje spoljnog monitora, na primer u rezoluciji 4K na 120 Hz.

 1. DC-IN
 2. Type-C Thunderbolt™ 4
 3. HDMI 2.1
 4. Mini Displayport 1.4
 5. USB3.2 Gen2 with Power-Off Charging
 6. USB3.2 Gen2
 7.  
 8.  
 9. K-Lock
 10. RJ-45 Ethernet
 11. USB3.2 Gen1
 12. Audio Jack

Usavrši svoju igru

PLANET9 je jedna jedinstvena eSports platforma – čini je zajednica gejmera sa sličnim afinitetima, od eSports sportista u usponu, do okorelih profesionalaca. Možeš da učiš od iskusnih trenera, da se obračunavaš sa gejmerima sličnih veština ili čak iz tvog tima. Na raspolaganju su ti turniri, nagrade i alati potrebni za uspeh.

Registracija

Turnir

Pobedite na turnirima e-sporta i postanite šampion

Kurs

Pređite na sledeći nivo uz ekskluzivne kurseve i sveobuhvatnu statistiku

ZAJEDNICA

Tim talenata i veterana za stvaranje nasleđa

Izaberite svoj savršeni Helios 300 Spatiallabs™ Edition

Potražite svoj Helios 300 Spatiallabs™ Edition po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

Termini HDMI i HDMI High-Definition Multimedia Interface i logotip HDMI su zaštitni znakovi ili registrovani zaštitni znakovi kompanije HDMI Licensing Administrator, Inc. u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
Funkcije i prednosti Intel® tehnologija zavise od konfiguracije sistema i za njihovo korišćenje može biti potrebno da se omogući aktivacija hardvera, softvera ili usluga. Performanse zavise od konfiguracije sistema. Nijedan uređaj niti komponenta ne mogu biti apsolutno bezbedne.

© Intel Corporation. Intel, logotip Intel i druge Intel oznake su zaštitni znakovi korporacije Intel ili njenih filijala. Drugi nazivi i brendovi mogu biti u vlasništvu drugih kompanija.
© 2022 NVIDIA, logotip NVIDIA i tehnologije Ampere arhitektura, Battery Boost, DLSS, GeForce RTX i Max-Q su zaštitni znakovi i/ili registrovani zaštitni znakovi korporacije NVIDIA u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
1 Podržane igre se razlikuju. Nove igre će biti dodate u aplikaciju TrueGame kada za svaku od njih budu kreirani profili.
2 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
3 Neophodan je pristup preko uslužne aplikacije PredatorSense.