PREDATOR HELIOS NEO 18

SPREMAN ZA SVE

Zakorači u igru nove generacije na računaru Helio 18 sa podrškom za VI i tehnologijom NVIDIA DLSS 3.5. Oslobodi maksimalne performansa zahvaljujući najsavremenijem hlađenju, sjajnom Mini LED1 ekranu i preciznim MagKey 3.0 tasterima: MagClick i MagSpeed.

IGRAJ BEZ KOMPROMISA.

Intel® Core™ procesori (14. generacija) poseduju novu, optimizovanu hibridnu arhitekturu i vodeću tehnologiju u industriji koje ti omogućavaju da ideš dalje od igre i kreativnog stvaranja. Sa Intel procesorima možeš sve. Postigni bolje rezultate u igri, ali i u stvarnom životu – Intel te osnažuje da ostvariš svoj potencijal.

 •  

  WINDOWS 11 HOME

  operativni sistem

 • Intel® Core™

  i9 procesori1

  14. generacije

 • Do NVIDIA®

  GEFORCE RTX™ 4070

  grafički procesor za laptop1

GRAFIČKI PROCESORI ZA LAPTOP SERIJE NVIDIA® GEFORCE RTX™ 40

Grafički procesor za laptop serije NVIDIA® GeForce RTX™ 40 stoji iza najbržeg laptop računara na svetu za gejmere i kreativne stvaraoce. Pokreće ih izuzetno efikasna arhitektura NVIDIA Ada Lovelace, koja donosi kvantni skok i u performansama i u grafici koju pokreće veštačka inteligencija.

NVIDIA DLSS 3,5

Opremljen sa Tensor jezgrima nove generacije i brzim optičkim protokom na grafičkim procesorima serije GeForce RTX 40, DLSS 3,5 koristi veštačku inteligenciju da stvori dodatne kadrove visokog kvaliteta.

PRAĆENJE SVETLOSTI

Arhitektura Ada oslobađa svu lepotu praćenja svetlosti, koja simulira ponašanje svetlosti u stvarnom svetu. Na snažnim laptop računarima sa grafičkom karticom za laptop serije RTX 40 i trećom generacijom RT jezgara, virtuelni svetovi su prikazani sa neverovatnim detaljima, kao nikada do sada.

TEHNOLOGIJE NVIDIA MAX-Q

Paket tehnologija koje pokreće veštačka inteligencija optimizuje svaki aspekt laptop računara – grafički procesor, procesor, memoriju, sistem hlađenja, softver, monitor i druge – tako da dobijaš snažan uređaj koji je tanak i tiho radi.

RTX ZA VI

Otkrij prednosti VI na RTX grafičkoj kartici. Od poboljšane kreativnosti i izuzetno efikasne produktivnosti do munjevito brze igre – vrhunska snaga VI na Windows računarima nalazi se na grafičkim karticama NVIDIA RTX™ i GeForce RTX™.

VEŠTAČKA INTELIGENCIJA ZA IGRU

Poboljšaj svoj doživljaj igre grafičkom karticom RTX. Pojačanje u vidu VI obezbeđuje vrhunske performanse u preko 300 igara i aplikacija zahvaljujući tehnologiji DLSS 3,5.

VI ZA STVARANJE

Poboljšaj procese kreiranja sadržaja sa preko 100 aplikacija za kreiranje koje podržavaju VI i dobijaju ubrzanje sa RTX grafikom – uključujući paket Adobe Creative Cloud, Blender, Blackmagic Davinci Resolve, OBS Studio i druge. Iz korena promeni radne tokove sa NVIDIA Studio paketom alatki veštačke inteligencije i efikasno prati svoju kreativnost koristeći tehnologije nove generacije, kao što su DLSS i OptiX.

VI ZA 3D

Reci zbogom renderovanju koje zauvek traje i zahtevnim kompozicijama. Predstavljamo tokove posla koji su ubrzani tehnologijom RTX i veštačkom inteligencijom i koncepte 3D dizajna nove generacije. VI uvodi revolucionarne funkcije i performanse u aplikacije za 3D modeliranje, kao što suNVIDIA Omniverse™, Adobe Substance, Adobe Painter, Blender i Unreal Engine. Iskoristi prednost VI pri renredovanju okvira za prikaz u realnom vremenu, povećavanju rezolucije, rekonstrukciji zraka i za druge procese.

SVET OBASJAN SVETLOM

Zaroni u nepregledne predele sa neonskim svetlom na ekranu od 18 inča sa odnosom 16:10. WQXGA1 ekran ima munjevito brzu stopu osvežavanja od 240 Hz1 dok je spektar boja DCI-P3 100%1 zaslužan za živopisne nijanse. Podrška za NVIDIA® G-SYNC® i tehnologiju Advanced Optimus omogućava tečno prikazivanje kadrova bez preklapanja slike.

REŠAVANJE MISTERIJE

Pronađi put kroz tajansvene kutke sveta PredatorVerse. Naš jedinstveni šablon čuva zagonetku iz neonske budućnosti. Možeš li da je rešiš i otkriješ kuda vodi?

ODRŽAVANJE MAKSIMALNIH PERFORMANSI

Iskoristi ultimativno hlađenje kada se sve usija. Tehnologija AeroBlade™ 3D ventilatora 5. generacije, termalna pasta sa tečnim metalom i vektorske vakuumske cevi obezbeđuju vrhunske performanse, čak i kada se igra usija.

POTPUNA KONTROLA

Preuzmi kontrolu uz Predator Sense. Prilagodi RGB osvetljenje tastature sa četiri zone, izaberi neki od četiri režima optimizovana za igru i podesi brzine ventilatora dok pratiš performanse uređaja.

POTISKIVANJE BUKE POMOĆU VEŠTAČKE INTELIGENCIJE

Poboljšaj saradnju sa timom pomoću tehnologije PurifiedVoice 2.0. Ovu najnoviju funkciju krasi snaga veštačke inteligencije pomoću koje filtrira zvukove iz okruženja i obezbeđuje kristalno jasno glas. U kombinaciji sa tri mikrofona i tehnologijom formiranja zraka, ova funkcija će se pobrinuti da tvoj glas zauzima centralno mesto i izolovati sve zvukove iz pozadine.

OTKRIJ SVOJU NOVU OMILJENU IGRU

Igraj preko 100 visokokvalitetnih igara sa prijateljima na računaru, konzoli, telefonu ili tabletu po niskoj mesečnoj ceni.2 Uvek će biti nečeg zanimljivog da se igra jer se igre dodaju stalno.

Izaberi svoj savršeni Helios Neo 18

Potraži svoj Helios 18 Neo po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

Ovaj proizvod nije dizajniran za rudarenje kriptovaluta. Oštećenja proizvoda nastala usled rudarenja kriptovaluta ili sličnih aktivnosti nisu pokrivena garancijom za proizvod.
Termini HDMI i HDMI High-Definition Multimedia Interface i logotip HDMI su zaštitni znakovi ili registrovani zaštitni znakovi kompanije HDMI Licensing Administrator, Inc. u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
Funkcije i prednosti Intel® tehnologija zavise od konfiguracije sistema i za njihovo korišćenje može biti potrebno da se omogući aktivacija hardvera, softvera ili usluga. Performanse zavise od konfiguracije sistema. Nijedan uređaj niti komponenta ne mogu biti apsolutno bezbedne.

© Intel Corporation. Intel, logotip Intel i druge Intel oznake su zaštitni znakovi korporacije Intel ili njenih filijala. Drugi nazivi i brendovi mogu biti u vlasništvu drugih kompanija.
© 2024 NVIDIA, logotip NVIDIA, arhitektura Ada Lovelace i tehnologije DLSS, GeForce RTX i Max-Q su zaštitni znakovi i/ili registrovani zaštitni znakovi korporacije NVIDIA u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Primenjuju se uslovi i postoje izuzeci. U zavisnosti od regiona i uređaja, katalog igara se povremeno menja. Više informacija pogledajte na xbox.com/gamepass i https://www.ea.com/eaplay/terms. Xbox Cloud Gaming: Primenjuju se ograničenja za strimovanje. Neophodan je kompatibilni kontroler (prodaje se zasebno), podržani uređaj i aplikacija Xbox Game Pass; potrebno je proveriti sistemske zahteve. Sistemski zahtevi se razlikuju u zavisnosti od igre; performanse su bolje na naprednijim sistemima.