PREDATOR HELIOS NEO 16

BUDUĆNOST ČEKA

Prepusti se budućnosti igre na računaru Predator Helios Neo 16. Zaroni u svet obasjan neonskim svetlima sa najmodernijim specifikacijama, grafičkom karticom koju pokreće veštačka inteligencija, tehnologijom NVIDIA DLSS 3.5 i jedinstvenim misterijama koje čekaju da ih rešiš.

IGRAJ BEZ KOMPROMISA.

Intel® Core™ procesori (14. generacija) poseduju novu, optimizovanu hibridnu arhitekturu i vodeću tehnologiju u industriji koje ti omogućavaju da ideš dalje od igre i kreativnog stvaranja. Sa Intel procesorima možeš sve. Postigni bolje rezultate u igri, ali i u stvarnom životu – Intel te osnažuje da ostvariš svoj potencijal.

 •  

  WINDOWS 11 HOME

  operativni sistem

 • Intel® Core™

  i9 procesori1

  procesora

 • Do NVIDIA®

  GEFORCE RTX™ 4070

  grafički procesor za laptop1

NVIDIA® GEFORCE RTX™ 40 serija laptop računara

Grafički procesor za laptop serije NVIDIA® GeForce RTX™ 40 stoji iza najbržeg laptop računara na svetu za gejmere i kreativne stvaraoce. Pokreće ih izuzetno efikasna arhitektura NVIDIA Ada Lovelace, koja donosi kvantni skok i u performansama i u grafici koju pokreće veštačka inteligencija.

PERFORMANSE KOJE POKREĆE VEŠTAČKA INTELIGENCIJA I ŽIVOPISNA GRAFIKA

Oseti kvantni skok u performansama igara i aplikacija za kreativno stvaranje zahvaljujući tehnologiji DLSS 3.5 koju pokreće veštačka inteligencija i živopisnim virtuelnim svetovima sa potpunim praćenjem svetlosti.

REALISTIČNO OSVETLJENJE SA PRAĆENJEM SVETLOSTI

Arhitektura Ada oslobađa svu lepotu praćenja svetlosti, koja simulira ponašanje svetlosti u stvarnom svetu. Doživi virtualne svetove sa neverovatnim detaljima koje do sada nisu viđeni.

OPTIMIZOVANA SNAGA I PERFORMANSE

NVIDIA Max-Q je napredni skup tehnologija koje koriste veštačku inteligenciju i koje optimizuju sistem za maksimalnu efikasnost. To omogućava da izuzetno brzi laptop računari budu tanki, tihi i da im baterija izuzetno dugo traje.

RTX ZA VI

Otkrij prednosti VI na RTX grafičkoj kartici. Od poboljšane kreativnosti i izuzetno efikasne produktivnosti do munjevito brze igre – vrhunska snaga VI na Windows računarima nalazi se na grafičkim karticama NVIDIA RTX™ i GeForce RTX™.

VEŠTAČKA INTELIGENCIJA ZA IGRU

Poboljšaj svoj doživljaj igre grafičkom karticom RTX. Pojačanje u vidu VI obezbeđuje vrhunske performanse u preko 300 igara i aplikacija zahvaljujući tehnologiji DLSS 3,5.

VI ZA STVARANJE

Poboljšaj procese kreiranja sadržaja sa preko 100 aplikacija za kreiranje koje podržavaju VI i dobijaju ubrzanje sa RTX grafikom – uključujući paket Adobe Creative Cloud, Blender, Blackmagic Davinci Resolve, OBS Studio i druge. Iz korena promeni radne tokove sa NVIDIA Studio paketom alatki veštačke inteligencije i efikasno prati svoju kreativnost koristeći tehnologije nove generacije, kao što su DLSS i OptiX.

VI ZA 3D

Reci zbogom renderovanju koje zauvek traje i zahtevnim kompozicijama. Predstavljamo tokove posla koji su ubrzani tehnologijom RTX i veštačkom inteligencijom i koncepte 3D dizajna nove generacije. VI uvodi revolucionarne funkcije i performanse u aplikacije za 3D modeliranje, kao što suNVIDIA Omniverse™, Adobe Substance, Adobe Painter, Blender i Unreal Engine. Iskoristi prednost VI pri renredovanju okvira za prikaz u realnom vremenu, povećavanju rezolucije, rekonstrukciji zraka i za druge procese.

OKRUŽUJUĆI VIZUELNI DOŽIVLJAJ

Uroni u sliku na prostranom ekranu od 16 inča sjajnih boja i sa odnosom 16:10. WQXGA ekran ima munjevitu učestalost osvežavanja od 240 Hz i spektar boja DCI-P3 100% zaslužan za živopisne nijanse. Unapređen tehnologijama NVIDIA® G-SYNC® i Advanced Optimus, obezbeđuje tečnu igru, bez preklapanja slike.

OTKRIVANJE LEGENDE

Kreni na enigmatične puteve koje krije PredatorVerse. Naš upečatljiv dizajn skriva slagalicu digitalnog doba. Možeš li da otključaš sve tajne?

VRHUNSKE PERFORMANSE SU ZAGARANTOVANE

Ostani hladne glave kada postane žestoko. Helios Neo 16 koristi tehnologiju hlađenja AeroBlade™ 3D ventilatorima 5. generacije, termalni interfejs sa tečnim metalom i vektorske vakuumske cevi da obezbedi postojane, vrhunske performanse i onda kada se sve usija.

UPOZNAJ SVOJU MAŠINU

Zadaj precizne komande koristeći Predator Sense. Personalizuj RGB osvetljenje tastature sa četiri zone, izaberi neki od četiri režima personalizovana za igru i podesi dinamiku ventilatora dok pratiš status sistema.

POTISKIVANJE BUKE POMOĆU VEŠTAČKE INTELIGENCIJE

Pobošljaj timski rad pomoću tehnologije PurifiedVoice 2.0. Ova napredna tehnologija koristi veštačku inteligenciju da smanju smetnje u pozadini i obezbedi kristalno jasan glas. Konfiguracija sa tri mikrofona u kombinaciji sa tehnologijom formiranja zraka daje prioritet vašem glasu i utišava zvukove u okruženju.

OTKRIJ SVOJU NOVU OMILJENU IGRU

Igraj preko 100 visokokvalitetnih igara sa prijateljima na računaru, konzoli, telefonu ili tabletu po niskoj mesečnoj ceni.2 Uvek će biti nečeg zanimljivog da se igra jer se igre dodaju stalno.

Izaberite svoj savršeni Helios Neo 16

Potražite svoj Helios 16 Neo po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

Ovaj proizvod nije dizajniran za rudarenje kriptovaluta. Oštećenja proizvoda nastala usled rudarenja kriptovaluta ili sličnih aktivnosti nisu pokrivena garancijom za proizvod.
Termini HDMI i HDMI High-Definition Multimedia Interface i logotip HDMI su zaštitni znakovi ili registrovani zaštitni znakovi kompanije HDMI Licensing Administrator, Inc. u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
Funkcije i prednosti Intel® tehnologija zavise od konfiguracije sistema i za njihovo korišćenje može biti potrebno da se omogući aktivacija hardvera, softvera ili usluga. Performanse zavise od konfiguracije sistema. Nijedan uređaj niti komponenta ne mogu biti apsolutno bezbedne.

© Intel Corporation. Intel, logotip Intel i druge Intel oznake su zaštitni znakovi korporacije Intel ili njenih filijala. Drugi nazivi i brendovi mogu biti u vlasništvu drugih kompanija.
© 2024 NVIDIA, logotip NVIDIA, arhitektura Ada Lovelace i tehnologije DLSS, GeForce RTX i Max-Q su zaštitni znakovi i/ili registrovani zaštitni znakovi korporacije NVIDIA u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.

1Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Primenjuju se uslovi i postoje izuzeci. U zavisnosti od regiona i uređaja, katalog igara se povremeno menja. Više informacija pogledajte na xbox.com/gamepass i https://www.ea.com/eaplay/terms. Xbox Cloud Gaming: Primenjuju se ograničenja za strimovanje. Neophodan je kompatibilni kontroler (prodaje se zasebno), podržani uređaj i aplikacija Xbox Game Pass; potrebno je proveriti sistemske zahteve. Sistemski zahtevi se razlikuju u zavisnosti od igre; performanse su bolje na naprednijim sistemima.