PREDATOR HELIOS 300

UVEK ŽESTOK

Pripremi se, veži se i pusti Helios da obavi teži deo posla. Opremljen vrhunskom tehnologijom hlađenja, munjevito brzim monitorom i mnoštvom funkcija za poboljšanje performansi – ovaj gejmerski laptop će biti tvoj vodič za gejmerski raj.

STARTUJ MOTORE

Za ovaj laptop sa 12. generacijom procesora Intel® Core™ i91 sa novom arhitekturom hibridnih performansi ne postoji dovoljno veliki izazov u tvojoj kolekciji igara.

 •  

  WINDOWS 11 HOME

  operativni sistem

 • Do

  12. GEN.

  Intel® Core™ i7 procesora1

 • Do NVIDIA®

  GEFORCE RTX™ 3080

  grafičkog procesora za laptop

 • Do

  32 GB / 2 TB

  4800 MHz DDR5 / M.2 PCIe NVMe SSD

NAPRAVLJEN ZA NOVU GENERACIJU GEJMINGA

Intel® Core™ procesori 12. generacije obezbeđuju vrhunske gejmerske performanse, ali i fleksibilnost za efikasno obavljanje više zadataka istovremeno. Inovativna nova arhitektura dodeljuje odgovarajući obim posla pravom jezgru tako da zadaci koji su pokrenuti u pozadini ne prekidaju igru – slobodno ćaskaj, surfuj, strimuj, uređuj, snimaj i igraj igre i ne brini o seckanju.

 • Do

  14 JEZGARA

  6P jezgara + 8E jezgara

 • Do

  20 NIZOVA

  Nizovi1

NVIDIA® GEFORCE RTX™ 30 serija

Najnovija grafička kartica se bazira na arhitekturi 2. generacije NVIDIA RTX Ampere tako da dobijaš najrealističniju grafiku sa praćenjem svetlosti i najsavremenije funkcije veštačke inteligencije kao što je NVIDIA DLSS. Nove Max-Q tehnologije takođe koriste veštačku inteligenciju tako da dobijaš najbrži i najbolji tanki laptop visokih performansi.

 • JOŠ BOLJE PERFORMANSE SA VEŠTAČKOM INTELIGENCIJOM

  NVIDIA DLSS dodatno ubrzava igre i obezbeđuje kvalitet slike bez kompromisa. Podesi postavke i rezoluciju za još bolji vizuelni doživljaj.

 • JOŠ REALISTIČNIJI DOŽIVLJAJ

  Tehnologija praćenja svetlosti predstavlja sveti gral grafike. Ova funkcija simulira pravu svetlost tako da dobijaš najrealističniju moguću grafiku.

 • OPTIMIZOVANA SNAGA I PERFORMANSE

  NVIDIA Max-Q predstavlja paket tehnologija koje koriste veštačku inteligenciju kako bi tanki laptop računari mogli da pruže neverovatne performanse.

BESPREKORNO HLAĐENJE

Gejmerski laptop Helios 300 neverovatnih performansi koristi samo najbolji i najsavremeniji sistem hlađenja koji čine specijalno dizajnirana tehnologija hlađenja sa ventilatorima AeroBlade™ 3D 5. generacije i ledeno hladna termalna pena sa tečnim metalom na vodećem Intel procesoru 12. generacije na tržištu.

 • 89 lopatica

  5. GEN. AEROBLADE™

  tehnologije hlađenja sa 3D ventilatorima

 • TEČNI METAL

  Termalna pasta1

 • Automatizovano

  COOLBOOST™

  Upravljanje ventilatorom

SAMO MUNJEVITO BRZO

Igra na laptopu Helios 300 teče glatko i munjevito brzo zahvaljujući visokoj stopi osvežavanja i brzom odzivu besprekornog QHD monitora sa dijagonalom do 17,3 inča, dok tehnologija NVIDIA® G-SYNC® eliminiše potencijalno preklapanje.

 • 17,3 inča1

  QHD1 IPS

  2560 X 1440

 • Do

  165 HZ / 3 ms

  Osvežavanje1 + Odziv1,2

 • Podrška

  NVIDIA® G-SYNC®

  tehnologija1

 • Podrška

  NVIDIA® ADVANCED OPTIMUS®

  Dinamičko menjanje prikaza1

SKOCKAN ZA POTPUNU KONTROLU

Tastatura sa RGB osvetljenjem za svaki taster1 će zasijati punim sjajem sa mini LED1 pozadinskim svetlima koja su jača, troše manje energije i ujednačenijih su boja (sa manjim odsjajem) u odnosu na druge modele bez mini LED lampica. Otvori PredatorSense™ i dodatno personalizuj RGB osvetljenje prema svom ukusu.

 • ZA SVAKI TASTER1

  RGB

 • MINI LED1

  Pozadinsko osvetljenje

 • TURBO

  Tasterska prečica za povećanje radnog takta

 • PREDATORSENSE™

  Tasterska prečica za uslužnu aplikaciju

PERSONALIZACIJA POMOĆU APLIKACIJE PREDATORSENSE™

Otvori PredatorSense™ pa pomešaj i uskladi boje kako god poželiš. Bilo da želiš da prilagodiš RGB osvetljenje preko aplikacije Pulsar Lighting za određenu temu, upravljaš povećanjem radnog takta ili povećaš brzinu ventilatora – sve to možeš da uradiš iz jedne jedine aplikacije sa jednostavnim pristupom.

 • PULSAR LIGHTING

   

 • POVEĆANJE RADNOG TAKTA

   

 • UPRAVLJANJE VENTILATOROM

   

RECI ZBOGOM KAŠNJENJU

Intel® Killer™ E2600 Ethernet kontroler, Intel® Killer™ Wi-Fi 6 AX1675i i podrška za Wi-Fi 6E frekventni opseg ti obezbeđuju sve što ti je potrebno da zbrišeš protivnike na mreži.

 • Intel®

  KILLER™ E2600

  Ethernet od 2,5 G

 • Intel®

  KILLER™ WI-FI 6E1

  sa opsegom od 6 GHz

UVEK NA MREŽI

Poveži sve svoje periferne uređaje jer na raspolaganju imaš mnoštvo priključaka, kao što su HDMI 2.1, MiniDP i USB 3.2 priključci 1. i 2. generacije. Thunderbolt™ 4 takođe podržava funkcionalnost DisplayPort i Power Delivery3, a najnovija HDMI 2.1 specifikacija ti omogućava korišćenje spoljnog monitora, na primer u rezoluciji 4K na 120 Hz.

 1. DC-IN
 2. Type-C Thunderbolt™ 4
 3. HDMI 2.1
 4. Mini Displayport 1.4
 5. USB3.2 Gen2 with Power-Off Charging
 6. USB3.2 Gen2
 7.  
 8.  
 9. K-Lock
 10. RJ-45 Ethernet
 11. USB3.2 Gen1
 12. Audio Jack

DTS:X® ULTRA

Pretvori bilo koji model slušalica ili zvučnika u prvoklasni sistem prostornog zvuka od 360° i uživaj u svojim omiljenim filmovima, muzici i igrama sa realističnim prostornim zvukom.

Usavrši svoju igru

PLANET9 je jedna jedinstvena eSports platforma – čini je zajednica gejmera sa sličnim afinitetima, od eSports sportista u usponu, do okorelih profesionalaca. Možeš da učiš od iskusnih trenera, da se obračunavaš sa gejmerima sličnih veština ili čak iz tvog tima. Na raspolaganju su ti turniri, nagrade i alati potrebni za uspeh.

Registracija

Turnir

Pobedite na turnirima e-sporta i postanite šampion

Kurs

Pređite na sledeći nivo uz ekskluzivne kurseve i sveobuhvatnu statistiku

ZAJEDNICA

Tim talenata i veterana za stvaranje nasleđa

Izaberite svoj savršeni Helios 300

Potražite svoj Helios 300 po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

Ovaj proizvod nije dizajniran za rudarenje kriptovaluta. Oštećenja proizvoda nastala usled rudarenja kriptovaluta ili sličnih aktivnosti nisu pokrivena garancijom za proizvod.
Termini HDMI i HDMI High-Definition Multimedia Interface i logotip HDMI su zaštitni znakovi ili registrovani zaštitni znakovi kompanije HDMI Licensing Administrator, Inc. u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
Funkcije i prednosti Intel® tehnologija zavise od konfiguracije sistema i za njihovo korišćenje može biti potrebno da se omogući aktivacija hardvera, softvera ili usluga. Performanse zavise od konfiguracije sistema. Nijedan uređaj niti komponenta ne mogu biti apsolutno bezbedne. © Intel Corporation. Intel, logotip Intel i druge Intel oznake su zaštitni znakovi korporacije Intel ili njenih filijala. Drugi nazivi i brendovi mogu biti u vlasništvu drugih kompanija.
© 2022 NVIDIA, logotip NVIDIA i tehnologije Advanced Optimus, Ampere arhitektura, DLSS, GeForce RTX, G-SYNC i Max-Q su zaštitni znakovi i/ili registrovani zaštitni znakovi korporacije NVIDIA u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Poboljšano vreme odziva. Postiže se pomoću funkcije LCD Overdrive.
5 Napajanje do 3 A na 5 V jednosmerne struje za punjenje preko USB veze. Ulaz za jednosmernu struju: potreban je adapter za napajanje ili izvor napajanja od 65 W na 20 V. Za optimalne performanse koristi sertifikovani Acer adapter za napajanje ili uređaj za napajanje preko USB veze.