PREDATOR HELIOS 18

ISPUNI SVOJU GALAKTIČKU SUDBINU

Pogledajte video
predator-laptop-helios-18-hero-banner
 • iF-2024-award
 • logo-reddot-2024-white
Zakorači u igru nove generacije na gejsmerskom laptop ili stonom računaru Helios 18 sa podrškom za VI i tehnologijom DLSS 3,5. Oslobodi maksimalne performansa zahvaljujući najsavremenijem hlađenju, sjajnom Mini LED1 ekranu i preciznim MagKey 3.0 tasterima: MagClick i MagSpeed.
 • logo_windowns 11
 • logo_14th_intel_i9
 • logo_nvidia_rtx
 • logo_xbox_gamepass
 • logo_dts_x_ultra

IGRAJ BEZ KOMPROMISA.

Intel® Core™ procesori (14. generacija) poseduju novu, optimizovanu hibridnu arhitekturu i vodeću tehnologiju u industriji koje ti omogućavaju da ideš dalje od igre i kreativnog stvaranja. Sa Intel procesorima možeš sve. Postigni bolje rezultate u igri, ali i u stvarnom životu – Intel te osnažuje da ostvariš svoj potencijal.

 •  

  WINDOWS 11 HOME

  operativni sistem

 • Intel® Core™

  i9 procesori1

   

 • Do NVIDIA®

  GEFORCE RTX™ 4090

  grafički procesor za laptop1

 • Do

  32GB DDR5

  5600MHz

predator-laptop-helios-18-cpu-performance

GRAFIČKI PROCESORI ZA LAPTOP SERIJE NVIDIA® GEFORCE RTX™ 40

Grafički procesor za laptop serije NVIDIA® GeForce RTX™ 40 stoji iza najbržeg laptop računara na svetu za gejmere i kreativne stvaraoce. Pokreće ih izuzetno efikasna arhitektura NVIDIA Ada Lovelace, koja donosi kvantni skok i u performansama i u grafici koju pokreće veštačka inteligencija.

predator-laptop-helios-18-gpu-performance
NVIDIA DLSS 3,5

Opremljen sa Tensor jezgrima nove generacije i brzim optičkim protokom na grafičkim procesorima serije GeForce RTX 40, DLSS 3,5 koristi veštačku inteligenciju da stvori dodatne kadrove visokog kvaliteta.

PRAĆENJE SVETLOSTI

Arhitektura Ada oslobađa svu lepotu praćenja svetlosti, koja simulira ponašanje svetlosti u stvarnom svetu. Na snažnim laptop računarima sa grafičkom karticom za laptop serije RTX 40 i trećom generacijom RT jezgara, virtuelni svetovi su prikazani sa neverovatnim detaljima, kao nikada do sada.

TEHNOLOGIJE NVIDIA MAX-Q

Paket tehnologija koje pokreće veštačka inteligencija optimizuje svaki aspekt laptop računara – grafički procesor, procesor, memoriju, sistem hlađenja, softver, monitor i druge – tako da dobijaš snažan uređaj koji je tanak i tiho radi.

RTX ZA VI

Otkrij prednosti VI na RTX grafičkoj kartici. Od poboljšane kreativnosti i izuzetno efikasne produktivnosti do munjevito brze igre – vrhunska snaga VI na Windows računarima nalazi se na grafičkim karticama NVIDIA RTX™ i GeForce RTX™.

predator-laptop-helios-18-nvdia-for-ai
VEŠTAČKA INTELIGENCIJA ZA IGRU

Poboljšaj svoj doživljaj igre grafičkom karticom RTX. Pojačanje u vidu VI obezbeđuje vrhunske performanse u preko 300 igara i aplikacija zahvaljujući tehnologiji DLSS 3,5.

VI ZA STVARANJE

Poboljšaj procese kreiranja sadržaja sa preko 100 aplikacija za kreiranje koje podržavaju VI i dobijaju ubrzanje sa RTX grafikom – uključujući paket Adobe Creative Cloud, Blender, Blackmagic Davinci Resolve, OBS Studio i druge. Iz korena promeni radne tokove sa NVIDIA Studio paketom alatki veštačke inteligencije i efikasno prati svoju kreativnost koristeći tehnologije nove generacije, kao što su DLSS i OptiX.

VI ZA 3D

Reci zbogom renderovanju koje zauvek traje i zahtevnim kompozicijama. Predstavljamo tokove posla koji su ubrzani tehnologijom RTX i veštačkom inteligencijom i koncepte 3D dizajna nove generacije. VI uvodi revolucionarne funkcije i performanse u aplikacije za 3D modeliranje, kao što suNVIDIA Omniverse™, Adobe Substance, Adobe Painter, Blender i Unreal Engine. Iskoristi prednost VI pri renredovanju okvira za prikaz u realnom vremenu, povećavanju rezolucije, rekonstrukciji zraka i za druge procese.

SVET OBASJAN SVETLOM

Zaroni u nepregledne predele sa neonskim svetlom na ekranu od 18 inča sa odnosom 16:10. WQXGA1 Mini LED1 ekran ima munjevito brzo osvežavanje od 250 Hz1 i neverovatnu osvetljenost od 10001 nita. Prepusti se svetu u kojem su igre i filmovi prikazani sa dubokim kontrastima – vizuelni doživljaj koji mali broj monitora može da ponudi.

predator-laptop-helios-18-display

MAGKEY 3,0

Oseti taktilnu preciznost sa našim patentiranim MagKey 3.0 tasterima koji mogu da se zamene. MagClick implementira osetno ispupčenje (preko patentiranog meganičkog prekidača), dok MagSpeed objedinjuje eleganciju brzinomera sa živopisnim LED osvetljenjem ispod tastera.

predator-laptop-helios-18-mag-key

MAG TASTERI

Ovi tasteri imaju mehanički prekidač s kratkom putanjom tastera za bržu aktivaciju (0,3 mm) što ih čini savršenima za eSports i one napete tenutke kada je svaki delić sekunde bitan.

predator-laptop-helios-18-magkey-magclick

MAGSPEED

MagSpeed koristi gumenu kupolu (kao i drugi tasteri na tastaturi), ali ga krase ekskluzivan izgled i doživljaj na dodir pa ćeš imati utisak da si iza volana u svojoj omiljenoj trkačkoj igri.

predator-laptop-helios-18-magkey-magspeed

ODRŽAVANJE MAKSIMALNIH PERFORMANSI

Naš najsavremeniji sistem hlađenja, koji čine dva AeroBlade 3D ventilatora 5. generacije i precizno naneta termalna pasta sa tečnim metalom, pobrinuće se da tokom gejmerskih sesija i uređivanja video zapisa dobijaš vrhunske performanse.

predator-laptop-helios-18-cooling

WI-FI 7 ZA NEVEROVATNO UBRZANJE

Prepusti se tečnoj igri sa mrežom Wi-Fi 72: brzi kanali u opsezima od 6 GHz i 5 GHz, brzine prenosa od preko 5 Gb/s i za 60% smanjeno kašnjenje. Isprobaj proširenu realnost, virtuelnu realnost i 8K strimovanje bez prekida poboljšano vrhunskim šifrovanjem i funkcijom za eliminisanje smetnji.

predator-laptop-helios-18-wifi-7

POTISKIVANJE BUKE POMOĆU VEŠTAČKE INTELIGENCIJE

Poboljšaj saradnju sa timom pomoću tehnologije PurifiedVoice 2.0. Ovu najnoviju funkciju krasi snaga veštačke inteligencije pomoću koje filtrira zvukove iz okruženja i obezbeđuje kristalno jasno glas. U kombinaciji sa tri mikrofona i tehnologijom formiranja zraka, ova funkcija će se pobrinuti da tvoj glas zauzima centralno mesto i izolovati sve zvukove iz pozadine.

predator-laptop-helios-18-purified-voice-2

RGB EKSTRAVAGANCIJA

Poboljšaj svoju igru sa očaravajućim Predator logotipom, svetlosnom trakom sa beskonačnim ogledalima i upečatljivim RGB efektima. Ovaj laptop krase snažne performanse i sjajna slika, kao i mogućnost prilagođavanja RGB osvetljenja za svaki taster i specijalna zona WASD tastera koji koriste tehnologiju MagKey 3.0.

predator-laptop-helios-18-argb-lighting

OTKRIJ SVOJU NOVU OMILJENU IGRU

Igraj preko 100 visokokvalitetnih igara sa prijateljima na računaru, konzoli, telefonu ili tabletu po niskoj mesečnoj ceni.3 Uvek će biti nečeg zanimljivog da se igra jer se igre dodaju stalno.

Nitro_gamepass

Izaberite svoj savršeni Helios 18

Potražite svoj Helios 18 po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

Ovaj proizvod nije dizajniran za rudarenje kriptovaluta. Oštećenja proizvoda nastala usled rudarenja kriptovaluta ili sličnih aktivnosti nisu pokrivena garancijom za proizvod.
Termini HDMI i HDMI High-Definition Multimedia Interface i logotip HDMI su zaštitni znakovi ili registrovani zaštitni znakovi kompanije HDMI Licensing Administrator, Inc. u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
Funkcije i prednosti Intel® tehnologija zavise od konfiguracije sistema i za njihovo korišćenje može biti potrebno da se omogući aktivacija hardvera, softvera ili usluga. Performanse zavise od konfiguracije sistema. Nijedan uređaj niti komponenta ne mogu biti apsolutno bezbedne.
© Intel Corporation. Intel, logotip Intel i druge Intel oznake su zaštitni znakovi korporacije Intel ili njenih filijala. Drugi nazivi i brendovi mogu biti u vlasništvu drugih kompanija.
© 2024 NVIDIA, logotip NVIDIA, arhitektura Ada Lovelace i tehnologije DLSS, GeForce RTX i Max-Q su zaštitni znakovi i/ili registrovani zaštitni znakovi korporacije NVIDIA u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.

1Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Ova četiri režima zahtevaju da AC adapter bude uključen u laptop računar.
3 Primenjuju se uslovi i postoje izuzeci. U zavisnosti od regiona i uređaja, katalog igara se povremeno menja. Više informacija pogledajte na xbox.com/gamepass i https://www.ea.com/eaplay/terms. Xbox Cloud Gaming: Primenjuju se ograničenja za strimovanje. Neophodan je kompatibilni kontroler (prodaje se zasebno), podržani uređaj i aplikacija Xbox Game Pass; potrebno je proveriti sistemske zahteve. Sistemski zahtevi se razlikuju u zavisnosti od igre; performanse su bolje na naprednijim sistemima.