Predator Extreme
PES017

IZABERITE MODEL EXTREME

Oslobodite avanturistu koji se krije u vama sa električnim skuterom Predator Extreme PES017. Napravljen je za laku navigaciju po svakoj vrsti podloge, a upečatljiv i snažan dizajn omogućava uzbudljivu vožnju po gradu, ali i terenu!

UZBUDLJIVA VOŽNJA NA PUTU I VAN NJEGA

Električni skuter Predator Extreme PES017 odvažnog dizajna koji je inspirisan terenskom vožnjom je sjajan skuter za putovanje na posao, ali i dovoljno snažan za uzbudljivu vožnju po terenu.

 •  

  350/390 W

  Motor

 •  

  32 km/h1,2

  Maksimalna brzina

 •  

  48 V 10,5 Ah

  Baterija

 •  

  IPX5

  Oznaka za zaštitu od vode

SAVLADAJTE SVE TERENE

Budite spokojni tokom vožnje i savladajte sve skokove i spustove, bilo da stojite ili sedite. Osetite šta znači vrhunska stabilnost zahvaljujući teleskopskom vešanju na prednjoj viljušci, gumi za apsorpciju udaraca na zadnjoj strani i nižem centru gravitacije.

OSLOBODITE SNAGU

Motor od 350 W (maksimalno 960 W) dostiže brzine od čak 32 km/h1,2 dok impresivni obrntni moment sile od 40 Nm može da savlada uspone do 18%. A zahvaljujući litijum-jonskoj bateriji od 48 V/10,5 Ah, možete uživati u dugim vožnjama od čak 32 km.

AVANTURA ČEKA NA VAS

Sa okretnim i efikasnim prednjim i zadnjim kočionim diskovima dobijate precizno manevrisanje – ne dozvolite da vam kiša pokvari planove, jer oznaka vodootpornosti IPX5 garantuje neustrašive avanture u ekstremnim uslovima.

Izaberite svoj savršeni Predator električni skuter

Potražite svoj Predator električni skuter prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2 Poštujte lokalna ograničenja brzine i saobraćajne propise kada vozite ovaj električni skuter.