PREDATOR ORION 3000

DIV U MALOM KUĆIŠTU

U malom kućištu naglašenih linija računara Orion 3000 nalazi se pritajena zver. Ovaj snažan i kompaktan računar čeka da isprobate njegov procesor Intel® Core™ i7 13. generacije1 sa novom arhitekturom hibridnih performansi.

VIŠE OD PERFORMANSI

Igranje, strimovanje, uređivanje – radi sve što poželiš jer imaš na raspolaganju Intel® Core™ i7 procesor 13. generacije1 sa novom arhitekturom hibridnih performansi i grafičkom karticom GeForce RTX™ 3070. Dodajte na to brzu DDR5 RAM memoriju za neke od najvećih brzina učitavanja.

 •  

  WINDOWS 11 HOME

  operativni sistem

 • Do

  16

  jezgra

 • Do NVIDIA®

  24

  niza

 • Do

  64 GB

  DDR5 4000 Mhz1

NVIDIA® GEFORCE RTX™ 30 SERIJA

Ovi grafički procesori obezbeđuju vrhunske performanse za gejmere i dizajnere. Koriste NVIDIA RTX Ampere arhitekturu 2. generacije u kombinaciji sa novim jezgrima za praćenje svetlosti, Tensor jezgrima i multiprocesorima za strimovanje kako bi dostigli drastično bolje performanse.

 •  

  JOŠ BOLJE PERFORMANSE SA VEŠTAČKOM INTELIGENCIJOM

  NVIDIA DLSS dodatno ubrzava igre i obezbeđuje kvalitet slike bez kompromisa. Podesite postavke i rezoluciju za još bolji vizuelni doživljaj.

 •  

  JOŠ REALISTIČNIJI DOŽIVLJAJ

  Tehnologija praćenja svetlosti predstavlja sveti gral grafike. Ova tehnologija simulira pravu svetlost tako da pruža najrealističniju moguću grafiku namenjenu gejmerima i kreativnim stvaraocima, a pokreću je RT jezgra 2. generacije.

 •  

  DIRECTX 12 ULTIMATE

  GeForce RTX grafičke kartice pružaju napredne opcije DX12 poput tehnologija praćenja i varijabilnog senčenja, oživljavaju igre uz izuzetno realistične vizuelne efekte i veliku brzinu osvežavanja.

BRŽE UČITAVANJE – BRŽE DO IGRE

Sa podrškom za M.2 PCIe 4.0 SSD diskove i SATA3 čvrsti disk lako možeš da obaviš zamenu i sa lakoćom učitaš aplikacije. A sa 5. generacijom na pomolu, moći ćeš sa lakoćom da zameniš disk i obaviš nadogradnju kada za to dođe vreme jer tvoj gejmerski računar podržava mogućnost nadogradnje.

 • Do 2X

  M.2

  PCIe 4.0 NVMe SSD diska od 1 TB

 • Do 2X

  3TB HDD

  SATA3

ULTIMATIVNO HLAĐENJE

Orion 3000 zasebno hladi procesor / grafički procesor i napajanje / hard diskove. Novi Predator FrostBlade™ 2.0 ventilatori obezbeđuju protok čistijeg vazduha kroz sistem. Svaki od ventilatora na sebi ima četiri RGB LED lampice i koristi dizajn sa statičkim pritiskom da poboljša hlađenje i smanji vibracije i buku zahvaljujući kliznim ležajevima sa spiralnim navojima i novim lučnim dizajnom na ivicama.

 • SPECIJALNI DIZAJN

  Bioničke lopatice

 • Gumeni štitnici

  ZA ZAŠTITU OD VIBRACIJE

PROZIRAN DIZAJN

Napravljeno od zatamnjenog stakla2, plastike, metala i mrežice, kućište Orion računara u nijansi opsidijana sa spartanskim dizajnom svetli u RGB nijansama tako da svi mogu da mu se dive. Opciona bočna strana u skladu sa EMI standardom takođe štiti unutrašnje komponente.

OSVETLI SVE

Prilagodi ovu mašinu svom stilu sa osvetljenjem na pravim mestima i 16,7 miliona boja na raspolaganju. Iskoristi tehnologiju Pulsar Lighting u okviru aplikacije PredatorSense™ i podesi osvetljenje kako god poželiš. Izaberi nešto jednostavno ili komplikovaniji šablon i uživaj u osvetljenju sa živopisnim spektrom duginih boja.

 • SVETLOSNA TRAKA

   

 • VENTILATOR NA PREDNJOJ STRANI

   

 • VENTILATORI NA ZADNJOJ STRANI

   

PREDATORSENSE™ – PREUZMI KONTROLU

 

 • NADGLEDANJE

   

 • PULSAR LIGHTING

   

 • UPRAVLJANJE VENTILATOROM

   

Orion_3000_AGW_KSP09
JEDNOSTAVNO POVEZIVANJE

Bilo da se nalazi na stolu ili podu, ponekada ti je jednostavno naporno da dođeš do zadnje strane računara. Iskoristi USB priključke (1 x Type-A i 1 x Type-C) i praktične audio-ulaze.

Orion_3000_AGW_KSP10
KILLER ETHERNET

Intel® Killer E2600 Ethernet kontroler, Intel® Wi-Fi 6E AX211 (Gig+)1 i Control Center 2.0 obezbeđuju vam sve što vam je potrebno da zbrišete protivnike na mreži.

Orion_3000_AGW_KSP11
DTS:X® ULTRA

Pretvorite bilo koji model slušalica ili zvučnika u prvoklasni sistem prostornog zvuka od 360° i uživajte u svojim omiljenim filmovima, muzici i igrama sa realističnim prostornim zvukom.

Izaberite svoj savršeni PREDATOR ORION 3000

Potražite svoj PREDATOR ORION 3000 po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

Ovaj proizvod nije dizajniran za rudarenje kriptovaluta. Oštećenja proizvoda nastala usled rudarenja kriptovaluta ili sličnih aktivnosti nisu pokrivena garancijom za proizvod.
©2023 NVIDIA Corporation. Sva prava zadržana. NVIDIA, logotip NVIDIA, NVIDIA Ampere, DLSS, GeForce i RTX su registrovani zaštitni znakovi i/ili zaštitni znakovi korporacije NVIDIA u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama. Svi drugi zaštitni znakovi i autorska prava predstavljaju vlasništvo odgovarajućih kompanija.
Funkcije i prednosti Intel® tehnologija zavise od konfiguracije sistema i za njihovo korišćenje može biti potrebno da se omogući aktivacija hardvera, softvera ili usluga. Performanse zavise od konfiguracije sistema. Nijedan uređaj niti komponenta ne mogu biti apsolutno bezbedne.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Bočni panel od kaljenog stakla je opciona varijanta. Prednja strana je napravljena od plastike.
3 Za dostizanje navedenih brzina / prednosti WiFi 6E (802.11ax) mreže neophodni su kompatibilni uređaji.

Ovaj proizvod nije dizajniran za rudarenje kriptovaluta. Oštećenja proizvoda nastala usled rudarenja kriptovaluta ili sličnih aktivnosti nisu pokrivena garancijom za proizvod.