PREDATOR AETHON
700

Druga igra, drugačija kombinacija veština i, najverovatnije, drugačija vrsta pritiska na tastere. Sa mehaničkom gejmerskom tastaturom Predator Aethon 700 RGB dobijate dvostruko više snage u jednom paketu.

• Podesivi prekidač za biranje taktilnog/linearnog pritiska
• Valjak neravne teksture za jačinu zvuka, crveni/plavi svetlosni prsten
• Full N-Key Rollover, 60 miliona pritisaka na tastere
• Zasebno RGB pozadinsko osvetljenje za svaki taster, aplikacija Predator QuarterMaster

TAKTILNO? LINEARNO? OBOJE.

Brzo izaberite taktilni, udobni pritisak na taster ili optičku varijantu koja je linearna, glatka i malčice tiša. Zahvaljujući optičkom senzoru sa preciznim praćenjem, Aethon 700 potpuno precizno registruje i prati aktivaciju.

OKRENITE ZA POBEDU

Dovoljno je da rotirate valjak i promenićete jačinu zvuka bez potrebe za korišćenjem tastera alt-tab ili shift za kretanje kroz dosadne menije. Valjak neravne teksture sa lakoćom klizi dok se okreće tako da možete da se usredsredištena ono što radite, dok pomoću poznatih, praktičnih funkcijskih tastera možete žmureći da upravljate medijima.

NIKADA NEĆETE PROMAŠITI TASTER

Kada se igra usija, jedan pogrešno pritisnuti taster može značiti poraz. Sa funkcijom N-key rollover (i 60 miliona pritisaka na tastere) možete pritisnuti koliko god tastera (i istovremeno ako je potrebno) želite.

OSVETLITE JE – NA SVOJ NAČIN

Imate potpunu kontrolu nad osvetljenjem sa 16,8 miliona boja, uz mogućnost podešavanja pozadinskog osvetljenja za svaki taster. Posle toga, možete da isprobavate 7 unapred podešenih režima osvetljenja i da ih menjate kako god želite.

ELEGANCIJA I SNAGA

Otkrijte taktilne čari anodizirane aluminijumske prednje strane i udobnost magnetnog postolja za zglob koje se može skinuti.

QUARTERMASTER VAS SLUŠA

Predator Aethon 700 je tastatura koja može da se programira – tako možete da prilagodite postavke, poput osvetljenja, makroa i drugih opcija pomoću aplikacije Predator Quartermaster.

Izaberite svoj savršeni PREDATOR AETHON 700

Potražite svoj PREDATOR AETHON 700 po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.