Predator gejmerski sto

 
Predator gejmerski sto savršeno objedinjuje praktičnu funkciju i izuzetan dizajn. Na raspolaganju imaš fenomenalne dodatke za organizovanje kablova, držače (za čaše i slušalice) i podlogu za miš koja prekriva celu površinu stola.

• Podloga za miš koja prekriva celu površinu (140 x 60 x 0,2 cm)
• Površina od ugljeničnih vlakana i čelična konstrukcija u obliku slova T
• Polica, kuka za slušalice i držač za čašu
• Dva otvora za organizovanje kablova

POVRŠINA STOLA

Veliki gejmerski sto od 55 inča je idealno mesto bilo za desktop ili laptop računar. Izaberi elegantnu površinu od ugljeničnih vlakana koja se jednostavno čisti ili površinu koja je prekrivena specijalno dizajniranom Predator podlogom za miš.

MAKSIMALNA FUNKCIONIALNOST

Dovoljno mesta za sve. Polica za gejmerske upravljače i/ili kertridže, kuka za slušalice, držač za času, dva otvora za organizovanje kablova i podloga smeštena na zadnjoj strani za skladištenje dosadnih adaptera za naizmeničnu struju.

IZDRŽLJIV DIZAJN

Sto od ugljeničnih vlakana je postavljen na izdržljivu čeličnu konstrukciju u obliku slova T koja ima nosivost do 120 kg. Tako da slobodno možeš da prebaciš monitore, desktop računar, figurice i pametno iskoristiš ovaj sto.

JEDNOSTAVNO SKLAPANJE

Za sklapanje ovog stola ti nije potrebna tuđa pomoć. Za svega 10-20 minuta (dato vreme je okvirno) sve će biti spremno za igru.

Izaberite svoj savršeni Predator gejmerski sto

Potražite svoj Predator gejmerski sto po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.