PREDATOR BEŽIČNI KONTROLER ZA IGRE PGR300

Uživaj u potpunoj slobodi igranja i oslobodi snagu preciznog igranja sa Predator bežičnim kontrolerom za igre. Sa džojsticima sa efektom Hola, senzorom pokreta i izdržljivošću od 3 miliona klikova na dugme, ovaj kontroler podiže tvoje igranje na nove visine. Njegov udobni i ergonomski hvat ne samo da poboljšava uranjanje, već i obezbeđuje preciznu kontrolu nad radnjama u igri, pružajući vrhunsko gejmersko iskustvo.

PRECIZAN I RESPONZIVAN

Postigni neuporedivu preciznost u igri pomoću Predator bežičnog kontrolera za igre. Ovaj kontroler je opremljen džojsticima sa efektom Hola i analognim okidačima, garantujući preciznu i responzivnu kontrolu. Uključivanje senzora pokreta i dvostrukih vibracionih motora poboljšava gejmersko iskustvo uranjanjem igrača u akciju. Pored toga, kontroler za igre je posebno dizajniran da izdrži 3 miliona klikova, što ga čini otpornim za produženu i intenzivnu upotrebu.

UDOBAN I ERGONOMSKI DIZAJN

Drastično promeni svoju udobnost igranja uz najsavremeniji kontroler. Asimetrični analogni džojstici besprekorno izrađeni za ergonomsko rukovanje neprimetno usklađeno sa prirodnim položajem tvog palca tokom igranja. Podigni svoje gejmersko iskustvo na viši nivo sa uključenim zamenljivim džojsticima, koji nude različite visine za korisnike i prilagođavaju se njihovim željama, obezbeđujući maksimalnu udobnost za svaku gejmersku sesiju.

POTPUNA SLOBODA IGRANJA

Besprekorno i pouzdano bežično povezivanje pruža potpunu slobodu igranja za neograničeno kretanje i udobnost tokom gejmerskih sesija. Uživaj u produženom trajanju baterije da smanjiš prekide tokom igranja i garantovano dobiješ dosledne performanse tokom vremena. Sa širokom kompatibilnošću na različitim platformama za igre, obezbeđuje svestranost i lakoću korišćenja na različitim uređajima.

Izaberi svoj savršeni Predator bežični kontroler za igre PGR300

Potraži svoj Predator bežični kontroler za igre PGR300 po karakteristikama ili pogledaj proizvode u nastavku.