Master’s Road

i studio KL&K Design, Kina

Animacija, Umetnost, grafička kartica

Vrhunski dizajneri se mogu baviti različitim oblastima: grafičkim dizajnom, događajima realistične umetnosti, filmom i televizijom, dizajniranjem odeće, arhitekturom i mnogim drugim. Kroz ciklus mesečnih emisija koje se emituju uživo, KL&K Design se potrudio da detaljno pokaže kako ovi dizajneri razmišljaju, rade i kako bi ConceptD uređaji mogli da im pomogli u njihovom poslu.
 
Kroz kombinaciju profesionalnih kurseva i kurseva za javnu službu, predavanja koja obezbeđuje KL&K Design imaju cilj da pomognu ambicioznim dizajnerima da brže razviju i neguju svoje veštine slušajući najbolje stručnjake i učeći direktno od njih.
 
Jedan od najeminentnijih dizajnera koji je gostovao je Kan Tai-Keung, istaknuti grafički dizajner koji je poznat kao pionir kreativne industrije u Hongkongu.
 
Emisije se snimaju u izložbenom prostoru studija KL&K Design, „Prostor van kancelarije“, gde šest strimova uživo privlači više od 11 miliona pregleda što pokazuje jaku želju kreativne zajednice u Kini da se razvija i nastoji da postigne više.

Korišćeni uređaji

ConceptD 3 Ezel

ConceptD 3 Ezel je mašina bogata funkcijama za kreativne stvaraoce u pokretu i ima tanko i lagano kućište i FHD ekran osetljiv na dodir do 15,6 inča.

Saznajte više

ConceptD 7 Ezel

ConceptD 7 Ezel ima 4K UHD ekran sa tehnologijom PANTONE® i više režima ekrana, što ga čini idealnim za grafičke dizajnere kojima je potreban jedan uređaj za skicu, proizvod i prezentaciju. Gde god da se nalazite, možete da se posvetite kreiranju čim osetite nalet inspiracije zahvaljujući procesoru Intel® Core™ i7 11. generacije i grafičkom procesoru za laptop računare do modela NVIDIA® GeForce RTX™ 3080.

ConceptD 500

Elegantni i moderni ConceptD 500 ima najnoviji procesor Intel® Core™ i9 i grafičku karticu NVIDIA® Quadro RTX™ 4000 za pouzdan rad računara na zahtevnim kreativnim projektima.

Saznajte više

Korišćen softver