PREDATOR XB3

PAKLENA BRZINA

 

Savršenstvo bez kompromisa. Nalazi se u svakom 4K ekranu – neprestano pomera kvalitet slike iznad očekivanog. Za apsolutnu brzinu izaberi i neki od monitora od FHD do WQHD rezolucije.

DIZAJN NAGLAŠENIH LINIJA

IZVAJANO POSTOLJE

Dijamantski sečeni nosači geometrijskog oblika okrenuti su spolja naglašavajući metalno postolje oštrih linija.

FLEKSIBILNOST PRE SVEGA

Odlična forma, još bolja funkcija. Ergonomski dizajn za naginjanje, okretanje i podešavanje visine.

MAKSIMALNA REZOLUCIJA

Savršenstvo bez kompromisa. Nalazi se u svakom 4K ekranu – neprestano pomera kvalitet slike iznad očekivanog. Za apsolutnu brzinu izaberi i neki od monitora od FHD do WQHD rezolucije.

UŽIVAJ U BOJAMA

Što se ekrana tiče, odlučili smo da idemo do kraja i izabrali smo DisplayHDR™ monitor sa VESA sertifikatom tako da, bilo da je dan, noć ili pomračenje, možeš da igraš kako god poželiš na monitoru vrhunskog kvaliteta koji zaslužuješ.

 

Svaki detalj je potpuno verno prikazan. DisplayHDR™ monitori sa VESA sertifikatom na novi način prikazuju dublje nivoe kontrasta, što će te uveriti da je HDR kvalitet uvek najbolji izbor.

BEZ OGRANIČENJA

JOŠ BRŽI PRIKAZ KADROVA

Eliminiši svaku zamućenost pokreta i dostigni svoj maksimalni igrački potencijal sa brzinama osvežavanja koje dostižu 280 Hz1,2,3 u FHD.

RECI ZBOGOM DUPLIRANJU SLIKE

Brz odziv je od ključnog značaja za munjevitu igru. Zahvaljujući vremenu odziva do 0,5 ms4, 5 (1 ms VRB za 4K), zamućenost pokreta i zadržavanje slike postaju prošlost.

POTPUNO SAVRŠENSTVO

Usmeri sve kadrove na igru sa monitorima kompatibilnim sa NVIDIA® G-SYNC®. Sada kada si deo izabrane družine, uživaj u tečnoj igri, bez preklapanja slike.

QUANTUM DOT DOMINANCE4

Na 4K modelima, tačke nanometarske veličine koje emituju specifičnu boju na osnovu njihove veličine daju igri realističnost koja je samo njima svojstvena.

PROŠIRI SPEKTAR

Kako ti se čini savršena preciznost boje sa najfinijim detaljima? Ako ti se to dopada, pripremili smo za tebe veoma precizan široki spektar boja.

PREDATOR GAMEVIEW

Predator GameView nudi brojne korisne funkcije, poput podešavanja nivoa crne boje, preciznog podešavanja boje i još mnogo toga.

 

Recite zbogom lošim kadrovima i zamućenoj slici sa stopama osvežavanja od 144 Hz do 280 Hz3,4 i vremenom odziva do 0,5 ms4,5.

UOČI VAŽNE DETALJE

Black Boost obezbeđuje detaljniji prikaz u tamnijim okruženjima, pa ćeš imati prednost nad konkurencijom i moći ćeš precizno da podesiš sliku.

NANIŠANI

Pomoću tačaka za ciljanje nećeš promašiti svoj cilj. Imaš tri opcije u OSD ili GameView podešavanjima.

PRAVI REŽIM

GameView nudi tri režima igre: akciju, trkanje i sport. Izaberi podrazumevani profil ili prilagodi profil prema svojim željama.

Pronađite svoj savršeni PREDATOR XB3 monitor

Pretražite i uporedite proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađite svoj savršeni PREDATOR XB3 monitor

1 Stvarne stope osvežavanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona, specifikacija računara/hardvera i/ili podešavanja računara.
2 Svi modeli moraju biti povezani preko priključka DisplayPort 1.4.
3 Ovaj uređaj je dizajniran da podržava povećavanje radnog takta na veću stopu osvežavanja. Međutim, povećanje radnog takta može dovesti do nestabilnosti sistema. Ako dođe do nestabilnosti, smanji radni takt na nižu brzinu osvežavanja podešavanjem prikaza na ekranu.
4 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona; dostupnost proizvoda je potrebno proveriti, a za izmene ne postoje prethodna obaveštenja
5 Vreme odziva nije fabrički podešeno. Postiže se pomoću funkcije LCD Overdrive.