Predator XB1

Igranje igara bez kompromisa. Super brze stope osvežavanja i IPS1 boja sada su spakovani u novi, agresivni dizajn.

Moć rezolucije

Ranije su monitori žrtvovali boju zarad brzine, ali sada možete da se teleportujete na novi nivo igranja na zadivljujućem IPS1 ekranu.

Nova definicija glatkog prikaza

Iskusite sasvim novi doživljaj glatkog prikaza. NVIDIA® G-SYNCTM eliminiše preklapanje ekrana i smanjuje seckanje pri igranju legendarnih računarskih igara

Praćenje aktivnosti očiju2

Gledajte. Pucajte. Ubijte. Oči i intuicija su vaša najjača oružja. Uronite celim bićem u budućnost gejminga.

BEZ KOMPROMISA

 • Prednja strana

  Aluminijumsko postolje u futurističkom stilu sa mat završnom obradom i ZeroFrame okviri ulepšaće vaš sto.

 • Zadnja strana

  Agresivni usavršeni dizajn i ergonomsko podešavanje nagiba i visine čine vrhunsko okruženje za igranje.

Preuzmite kontrolu

Savladajte protivnike uz Predator GameView. Pucanje sa nišanom i prilagodljivi profili za igru daju vam veliku prednost.

Velika učestalost osvežavanja

Smanjite zamućenost pokreta i preletite brzinom svetlosti kroz svemir uz početnu stopu osvežavanja od 144 Hz. E to je stvarno brzo.

 • Spektar boja

  sRGB

  100% pokrivenost

 • veličina ekrana

  27 inča

  Ravan

 • NVIDIA®

  ULMB

  Ultra Low Motion Blur

Pronađite svoj savršeni PREDATOR XB1 monitor

Pretražite i uporedite proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađite svoj savršeni PREDATOR XB1 monitor    1. IPS je skraćenica za In-Plane Switching. Brendovi i nazivi proizvoda koji su ovde spomenuti sadrže marke njihovih vlasnika i koriste se isključivo u svrhe opisa ili identifikacije proizvoda.
    2. 2015 Ubisoft Entertainment. Sva prava zadržana. Assassin’s Creed, Ubisoft i logotip Ubisoft su marke kompanije Ubisoft Entertainment u SAD i/ili drugim zemljama.
    * Povećanje radnog takta može da dovede do treperenja ili drugih neželjenih efekata koji mogu da potiču od ukupne konfiguracije sistema povezanog sa ekranom i, eventualno, od specifikacija ekrana. Takvi efekti možda mogu da se otklone ili umanje biranjem manje stope osvežavanja.

1. IPS je skraćenica za In-Plane Switching. Brendovi i nazivi proizvoda koji su ovde spomenuti sadrže marke njihovih vlasnika i koriste se isključivo u svrhe opisa ili identifikacije proizvoda.
2. Specifikacije se razlikuju u zavisnosti od regiona i modela.