PREDATOR X38
PREUZMI KOMANDU NA BOJNOM POLJU

Predator X38 AGW
IPS monitor sa tehnologijom Agile-splendor ima odziv od 0,31 ms (sivo na sivo), učestalost osvežavanja od 175 Hz2 i zakrivljenost od 2300R – Predator X38 te vodi u svet neverovatno realističnog prikaza sa odnosom širine i visine 21:9. A sa tehnologijom NVIDIA® G-SYNC®, glatka igra bez preklapanja slike postaje standard.
 • reddot-2020_297x155
 • qhd-3840x1600
 • nvidia-gsync-ultimate
 • agile-splendor-ips
 • displayhdr-600
 • overclock-to-175hz
 • up-to-0.3ms-response-time

VELIKI EKRAN, JOŠ VEĆA ZAKRIVLJENOST

Zakrivljeni ekran prenosi igru u potpuno novu dimenziju – onu koja te uvlači, stapa se sa tvojim vidom i ne pušta te. Dakle, kada je u pitanju igra u sjajnom panoramskom prikazu sa dijagonalom od 37,5 inča, jedino rešenje je 2300R ekran sa veličanstvenim odnosom 21:9.

 •  

  37,5 inča

  Agile-Splendor IPS panel

 •  

  3840 x 1600

  UWQHD+

 •  

  2300R

  Zakrivljenost

Predator X38 AGW Source

AGILE-SPLENDOR IPS

Malo koji monitor može da se pohvali ovakvom brzinom. Zahvaljujući tehnologiji tečnog kristala i širokom spektru boja, monitor X38 može postići brzinu odziva do 0,3 ms1 pri tom ne gubeći na kvalitetu boja – što znači da dobijaš gladak i precizan prikaz akcionih scena sa registrovanjem gotovo svakog pritiska na taster i bez trakastih prelaza.

Predator X38 AGW Source
 • Predator X38 AGW Source

  DO 0,3 MS

  Vreme odziva (sivo na sivo)1

 • Predator_X38_ksp_02-2

  98% DCI-P3

  Spektar boja

 • Predator X38 AGW Source

  DELTA E <2

  Spektar boja

IDEMO U HYPER DIMENZIJU

Ako želiš besprekornu igru pri stvarno neverovatnim brzinama, nalaziš se na pravom mestu. Sa munjevito brzom stopom osvežavanja i tehnologijom NVIDIA® G-SYNC® ULTIMATE igra teče glatko, bez prekida i bolje nego ikada do sada. Sada možeš da računaš na vrhunsku preciznost pri pucanju u hodu.

 • Predator X38 AGW Source

  175 HZ REFRESH2

   

 • Motorcycle. Biker riding motorcycle on an empty road at the night. Fire and energy; Shutterstock ID 492188365; Purchase Order: -

  NVIDIA® G-SYNC® ULTIMATE

   

KOLIKO JE BRZA TVOJA IGRA?

Želiš da budeš iznad konkurencije? Pomoću alatke NVIDIA® Reflex Latency Analyzer4 možeš da izmeriš koliko vremena treba da se tvoj klik registruje na ekranu. Konačno, na ovaj način možeš da proveriš koliko je dobra ili loša veza između miša, računara i monitora.

Predator_X38_ksp_07
 • Predator_X38_ksp_07-1

  KAKO FUNKCIONIŠE

  Detektovanjem klikova koji dolaze sa miša i merenjem vremena koje je potrebno da se pojavi promena u pikselima na ekranu (npr. prilikom pucanja). Nakon toga sledi merenje i izveštaj.

 • Predator_X38_ksp_07-2

  ŠTA DOBIJAŠ

  GeForce Experience koristi novu alatku za preklapanje performansi (Performance Overlay) i beleži metričke podatke o kašnjenju u realnom vremenu. Alatka zatim deli podatke o merenju kašnjenja sistema na kašnjenje miša, kašnjenje računara i monitora i kašnjenje sistema.

FUTURISTIČKI DIZAJN

Ovaj monitor dolazi do izražaja na postolju sa ručicama u nijansama srebrne boje koje se pružaju u dva pravca i pozivaju te u svet zakrivljenog prikaza. Zahvaljujući ovom postolju, masivni monitor možeš lako da nakreneš, okreneš ili podesiš njegovu visinu i tako pronađeš savršen položaj za gledanje.

Predator X38 AGW Source
 • Predator X38 AGW Source

  JOŠ SNAŽNIJI ZVUK

  Nemaš zvučnike? Nema problema. Dva snažna zvučnika od 7 vati su odlična zamena.

 • Predator X38 AGW Source

  ZEROFRAME

  Tanji okvir podrazumeva veću površinu za prikaz, a samim tim i bolju zabavu.

 • Predator X38 AGW Source

  PRIKLJUČCI ZA SVE POTREBE

  Poveži još četiri uređaja preko priključaka HDMI 2.0, DP 1.4 i USB 3.0 čvorišta.

PREDATOR GAMEVIEW

GameView, kojem se pristupa preko OSD menija (prikaz na ekranu), nudi mnoštvo korisnih funkcija, poput podešavanja nivoa crne boje, ambijentalnog osvetljenja, profila za igru (do 8) i još mnogo toga. Možeš ga iskoristiti da podesiš monitor za određeni tip igre.

Predator X38 AGW Source
 • Predator X38 AGW Source

  POJAČANE NIJANSE CRNE BOJE

  Sa detaljnijim prikazom u tamnijim okruženjima imaćeš prednost nad konkurencijom i moći ćeš precizno da podesiš sliku.

 • Predator_X38_ksp_05-2

  NIŠANI

  Pomoću tačaka za ciljanje nećeš promašiti svoj cilj. Imaš tri opcije u OSD ili GameView podešavanjima.

 • Predator_X38_ksp_05-3

  REŽIMI IGRE

  Tu su tri režima igre: akcija, trkanje i sport. Izaberi podrazumevani profil ili prilagodi profil prema svojim željama.3

TEHNOLOGIJA ZA OČI

Duge sesije igre, uređivanje video snimaka i analiza excel tabela znatno naprežu vid – znamo sve o tome. Tehnologije Flickerless™ i BlueLightShield™ čuvaju tvoje oči.

Predator X38 AGW Source
 • Predator_X38_ksp_06-1

  FLICKERLESS™

  Ova tehnologija obezbeđuje stabilno napajanje monitora i eliminiše vidljivo treperenje ekrana.

 • Predator_X38_ksp_06-2

  BLUELIGHTSHIELD

  Izaberi preko menija monitora neko od četiri podešavanja filtera ako sumnjaš da plavo svetlo, koje emituje LED ekran, smeta tvojim očima. Znamo da je X38 impresivan, ali ne zaboravi da trepneš!

Pronađite svoj savršeni PREDATOR X38 monitor

Pretražite i uporedite proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađite svoj savršeni PREDATOR X38 monitor

1 Vreme odziva za G2G nije fabrički podešeno. Postiže se pomoću funkcije LCD Overdrive.
2 Stvarne stope osvežavanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona, specifikacija računara/hardvera i/ili podešavanja računara. *Ovaj uređaj je dizajniran da podržava povećavanje radnog takta na veću stopu osvežavanja do 175 Hz. Međutim, povećanje radnog takta može dovesti do nestabilnosti sistema. Ako dođe do nestabilnosti, smanji radni takt na nižu brzinu osvežavanja podešavanjem prikaza na ekranu.
3 Izaberi svoj profil za akciju, trkanje ili sport u režimu igre. GameView specifikacije i funkcije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona
4 Neophodna je grafička kartica serije GeForce GTX 900 ili novije da bi alatka NVIDIA Reflex Latency Analyzer ispravno radila. Dodatni zahtevi mogu da se razlikuju. Na NVIDIA® stranici možeš da pronađeš dodatne informacije ako postoje. Miš mora biti priključen u namenski USB priključak za alatku Reflex Latency Analyzer kako bi moglo da se izmeri kašnjenje. Samo određeni miševi podržavaju periferno merenje kašnjenja.