PREDATOR CG48
KOLOSALNI OLED

Želiš li da vidiš 4K OLED od 48 inča u akciji? Ovaj monitor daleko prevazilazi mogućnosti televizora sa većom stopom osvežavanja (do 138 Hz2), niskim odzivom piksela (do 0,01 ms) i bojama toliko živopisnim da nećete razlikovati sliku od realnosti.

GLEDAJ I DIVI SE! TE BOJE!

Bilo da želiš da ga koristiš kao zamenu za TV, glavni gejmerski monitor u postavci sa nizom monitora ili kao zasebnog giganta – veličanstvenost monitora CG48 je neprikosnovena. 48 inča čiste 4K OLED lepote – boja HDR kvaliteta sa sinhronizovanim kadrovima koja eksplodira na ekranu.

 • Ultra HD

  4K OLED

  3840 x 2160

 • Živopisni

  98,5% DCI-P3

  Širok spektar boja

 • Podrška za

  HDR 10

  medijski profil

 • AMD FREESYNC™ PREMIUM1

  Zaslužuješ glatku igru u kombinaciji sa fenomenalnim HDR kvalitetom slike, a to je upravo ono na čemu se zasniva tehnologija AMD FreeSync™ Premium.

 • BRZO OSVEŽAVANJE OD 138 HZ2

  Ako želiš glatku i neverovatno brzu igru, ne moraš dalje da tražiš jer ovaj monitor ima stopu osvežavanja od 138 Hz2. Tu je i promenljiva učestalost osvežavanja.

 • ODZIV PIKSELA OD 0,01 MS

  Odziv piksela od 0,01 ms će se postarati da igra teče glatko, bez prekida i bolje nego ikada do sada – bez ili uz minimalno dupliranje slike.

SPREMAN ZA KONZOLU I RAČUNAR

Strimuješ? Imaš nekoliko konzola pored računara koje želiš sve odjednom da povežeš? Monitor CG48 ima četiri HDMI priključka (x1 HDMI 2.1, x3 HDMI 2.0), priključke Type-C i DisplayPort™ i čvorište sa četiri USB 3.2 priključka.

 • USB TYPE-C™

  Sa napajanjem od 65 W, možeš da puniš laptop, telefon i bilo koji uređaj koji je kompatibilan sa ovim priključkom. A protok podataka do 5 Gb/s takođe nije na odmet.

 • HDMI 2.1

  Na novim generacijama konzola i računara, standard HDMI 2.1 omogućava postizanje najviše moguće brzine prikaza – 120 Hz3 u rezoluciji 4K na konzolama PS5 i XBOX seriji X i 144 Hz 4 na računarima.

 • DVA ZVUČNIKA OD 10 W

  Ako već nemaš ubistveni zvučni sistem, ovi zvučnici su više nego dovoljni za bilo koju od igara iz tvoje kolekcije.

VISIONCARE™: TEHNOLOGIJA ZA OČI

Sa odgovarajućom tehnologijom možeš da zaštitiš vid tokom napornih i dugih sesija igre. Integrisane tehnologije: Flickerless™, BlueLightShield™, ComfyView™ i Low Dimming.

 • FLICKERLESS™

  Ova tehnologija obezbeđuje stabilno napajanje monitora i eliminiše vidljivo treperenje ekrana.

 • BLUELIGHTSHIELD™

  Izaberi preko menija monitora neko od četiri podešavanja filtera ako sumnjaš da plavo svetlo, koje emituje LED ekran, smeta tvojim očima.

 • COMFYVIEW + LOW DIMMING

  Mat zaštita od refleksije uvek štiti tvoje oči dok tehnologija visokog stepena zatamnjivanja smanjuje osvetljenost na 15%.

 • SA CERTIFIKATOM TUV / EYESAFE®

  Novi standard Eyesafe je najviši standard za zaštitu vida. On smanjuje štetno plavo svetlo, ponovnu distribuciju svetlosne energije i održava performanse boje.

 • ZAŠTITA OD REFLEKSIJE – UGR < 22

  UGR (Unified Glare Rating) predstavlja standard za monitore, a vrednost UGR < 22 označava da je monitor pogodan za gejming, čitanje, sastanke i druge poslove u kojima se koristi monitor.

Pronađite svoj savršeni PREDATOR CG48 monitor

Pretražite i uporedite proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađite svoj savršeni PREDATOR CG48 monitor

© 2022 Advanced Micro Devices, Inc. Sva prava zadržana. AMD, logotip AMD strele, Ryzen, Radeon, FreeSync i kombinacija ovih znakova su žigovi kompanije Advanced Micro Devices, Inc. Drugi nazivi proizvoda korišćeni u ovoj brošuri služe samo za potrebe identifikacije i mogu biti žigovi kompanija kojima pripadaju.
DisplayPort™ i logotip DisplayPort™ su žigovi u vlasništvu organizacije Video Electronics Standards Association (VESA®) u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
HDMI, logotip HDMI i High-Definition Multimedia Interface su žigovi ili registrovani žigovi kompanije HDMI Licensing, LLC u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
1 Za tehnologiju AMD FreeSync™ potrebna je grafička kartica AMD Radeon™ i monitor koji podržava tehnologiju FreeSync prema sertifikatu kompanije AMD. Za tehnologiju AMD FreeSync™ Premium postoje dodatni zahtevi: kompenzacija za malu brzinu prikaza i učestalost osvežavanja od najmanje 120 Hz sa minimalnom rezolucijom FHD.
2 Ovaj uređaj je dizajniran da podržava povećavanje radnog takta na veću stopu osvežavanja. Ako dođe do nestabilnosti, smanji radni takt na nižu stopu osvežavanja podešavanjem prikaza na ekranu.
3 Samo određeni 4K UHD modeli podržavaju rezoluciju 4K na 144 Hz preko priključka HDMI 2.1. Dodatne kombinacije za konzolu PS5/Xbox serija X: PS5: 4K UHD na 120 Hz / FHD na 120 Hz pomoću jednog HDMI kabla; XBOX serija X: 4K UHD na 120 Hz / WQHD na 120 Hz / FHD na 120 Hz uz varijabilnu učestalost osvežavanja pomoću jednog HDMI 2.1 kabla
4 Za računare: 4K UHD na 160 Hz sa promenljivom stopom osvežavanja preko jednog HDMI 2.1 kabla