Dizajniran za postavljanje novih rekorda

Dizajniran za postavljanje novih rekorda

Animacija, Umetnost, grafička kartica

Frenki Zapata je izvršni direktor kompanije Zapata. Možda ga znate kao preduzetnika koji je preleteo Lamanš na letećoj dasci Flyboard Air koju je sam dizajnirao. Za rad na dizajnu i modeliranju svojih izuma, potrebne su im snažne mašine koje će doslovno praviti 3D delove i na kojima će moći da se pokrene softver za zahtevno programiranje svih kreacija.
 
Ova kompanija je već pokušala da pronađe partnere koji dele njihove stavove po pitanju inovacije. ConceptD računari su omogućili kompaniji da brzo uoči koliko su im uređaji koje su dobili pomogli da realizuju sve zahtevnije proizvode i ideje koje su imali.
 
Radne stanice ConceptD su ispunile njihove zahteve zahvaljujući vrhunskom hardveru i funkcijama kao što su najnoviji Intel® Core™ procesori i ekrani sa tehnologijom Pantone®, tako da su njihovi dizajneri imali sve što im je potrebno za rad u programu SOLIDWORKS i korišćenje željenog sistema sa prostorom boja RAL. Ovakva kombinacija karakteristika omogućila je Frenkiju Zapati i njegovom timu da nesputano rade ono u čemu su najbolji, ne brinući o ograničenjima većine modernih uređaja: mogli su se osloniti na pouzdanu vezu, fino podešavati softver i raditi na novim 3D modelima.

Korišćeni uređaji

ConceptD 7

Kreirajte brže i efikasnije na tankom laptopu ConceptD 7 izuzetno modernog dizajna. Dizajniranje i uređivanje u 2D ili 3D okruženju je tečnije, a njegov 4K UHD ekran obezbeđuje profesionalnu preciznost zahvaljujući spektru boja 100% Adobe® RGB.

Saznajte više

ConceptD 500

Elegantni i moderni ConceptD 500 ima najnoviji procesor Intel® Core™ i9 i grafičku karticu NVIDIA® Quadro RTX™ 4000 za pouzdan rad računara na zahtevnim kreativnim projektima.

Saznajte više

ConceptD CP7

Monitor sa tehnologijom PANTONE® obezbeđuje profesionalnu preciznost boja pomoću spektra boja 99% Adobe® RGB, vrednosti Delta E <1 i prostora boje 93% DCI-P3. Uživajte u besprekornom HDR kvalitetu koji garantuju standard DisplayHDR™ 1000 sa VESA sertifikatom i slike bez zamućenja uz učestalost osvežavanja koju možete povećati do 144 Hz.

Korišćen softver