Klub kreativnih stvaralaca

sa Univerzitetom Sripatum iz Tajlanda

Animacija, Umetnost, grafička kartica

Univerzitet Sripatum (SPU), koji je osnovan 1970. godine, predstavlja jedan od najstarijih i najprestižnijih privatnih univerziteta – dve godine zaredom, 2017. i 2018, proglašen je za najbolji privatni univerzitet u Tajlandu prema oceni UniRank (rangiranje univerziteta). SPU fakulteti pokrivaju najrazličitija polja kreativnosti, kao što su digitalni mediji, digitalna umetnost, digitalni dizajn, računarska animacija, vizuelni efekti ili interaktivan dizajn i igre.
 
ConceptD je zajedno sa Univerzitetom Sripatum osnovao digitalni klub DClub koji predstavlja simulaciju kompanije i u kojem se studenti pripremaju za realne radne scenarije dok istovremeno uče. Studenti imaju priliku da sarađuju sa pravim klijentima, rade u timovima i stiču radno iskustvo u svojim kreativnim oblastima.
 
Zahvaljujući ConceptD uređajima, kao što je ConceptD 5, koji imaju snažne Intel® Core™ procesore i grafičke kartice NVIDIA® GeForce RTX™, DClub predstavlja efikasno okruženje za učenje u kojem budući kreativni stvaraoci stiču neprocenjivo iskustvo pre nego što postanu deo moderne radne snage.

Korišćeni uređaji

ConceptD 5

Na ConceptD 5 računarima, sa profesionalnom preciznošću možete da doterate svoje kreacije zahvaljujući PANTONE® 4K ekranu koji ima preciznost boja Delta E <2 i spektar boja 100% Adobe® RGB, snažnom procesoru Intel® Core™ i7 9. generacije i grafičkoj kartici do modela NVIDIA® GeForce RTX™ 2060.

Saznajte više

Korišćen softver