ConceptD 5 i ConceptD 5 Pro

Stvaranje sadržaja profesionalnog kvaliteta u pokretu

conceptd-5-laptop-banner-l
Poseduje svu potrebnu snagu za savladavanje kreativnih tokova posla – ConceptD 5 ima Intel® Core™ i7 procesor 12. generacije, NVIDIA® grafičku karticu i monitor od 16 inča tako da nesputano možete da stvarate gde god da se nađete i kada god osetite nalet inspiracije.
 • logo_11th_intel_i7
 • NVIDIA Studio- Black
 • AE_Delta_E2(non-gamming_Monitor)
 • logo_wifi6_BK
 • 40dBA_Black
 • conceptd-5-laptop-ta-Animators

  Animatori

   

 • conceptd-5-laptop-ta-engineers-developers

  Inženjeri i programeri

   

 • conceptd-5-laptop-ta-id_designers

  CAD dizajneri

   

Performanse za kreativno stvaranje

Ova mobilna radna stanica nudi obilje snage za stvaranje. Dorastite svakom zadatku zahvaljujući procesoru do serije Intel® Core™ i7 12. generacije1 i snažnoj NVIDIA grafičkoj kartici. U kombinaciji sa LPDDR5 SDRAM memorijom do 32 GB i NVMe PCIe M.2 SSD diskom 4. generacije do 2 TB veoma brzog odziva dobijate obilje prostora i performansi za sve svoje velike ideje.

 • operativni sistem

  Windows 11 Pro

   

 • Procesor

  Intel® Core i7 procesori 12. generacije1

   

 • LPDDR5 SDRAM / SSD

  Do 32 GB / 2 TB

   

conceptd-5-laptop-performance

Treba vam više snage? Izaberite uređaj profesionalnog ranga

ConceptD laptop računari su dizajnirani da inspirišu kreativne stvaraoce i ponude im nove mogućnosti u načinu stvaranja. Linija uređaja ConceptD Pro nudi dodatnu snagu koja vam je potrebna da poboljšate svoje rezultate u kreativnom stvaranju.

 • ConceptD 5

  NVIDIA® GEFORCE RTX™ 3070 Ti

   

 • ConceptD 5 Pro

  NVIDIA RTX™ A5500

   

conceptd-5-laptop-nvidia-geforce-rtx-a5500-l

Povežite kreativne svetove

NVIDIA Omniverse™ je platforma za ubrzani 3D dizajn koja povezuje i unapređuje vaše 3D aplikacije i kreativne tokove posla. Ujedinite svoje resurse, biblioteke i alatke kako biste otkrili nove načine na koje možete brzo da razrađujete i istražujete svoje ideje.

conceptd-5-laptop-nvidia-omniverse

Sledeća generacija procesora

Intel® Core™ procesori 12. generacije nude vrhunske performanse za kreativno stvaranje, ali i fleksibilnost za efikasno obavljanje zadataka. Inovativna nova arhitektura dodeljuje odgovarajući obim posla pravom jezgru tako da zadaci koji su pokrenuti u pozadini ne prekidaju kreativni tok posla.

 • Jezgra

  14

   

 • Nizovi

  20

   

 • Brzina sa povećanim radnim taktom

  4,7 GHz2

   

conceptd-5-laptop-next-generation-of-processors

Verne boje

Vaše animacije i dizajnerske kreacije će izgledati još bolje na ovom Pantone® monitoru od 16 inča u rezoluciji 3072 x 1920, sa odnosom širine i visine 16:10 i odnosom veličine ekrana i kućišta od 87%. Uživajte u prelepoj slici preciznih boja sa spektrom 100% DCI-P3 i preciznošću boja Delta E <2.

conceptd-5-laptop-colors-l
 • conceptd-5-laptop-colors-dci-p3

  DCI-P3

  DCI-P3 je međunarodni standard za boje koji koriste režiseri i producenti. Sa ovom tehnologijom dobijate profesionalni kvalitet boja što ovaj monitor čini idealnim za detaljno uređivanje video zapisa i filmova.

 • conceptd-5-laptop-colors-delta-e

  DELTA E <2

  Monitor je testiran i kalibrisan da dostigne nisku Delta E prosečnu vrednost od <2 za precizan prikaz realističnih boja.

 • conceptd-5-laptop-colors-16-10-aspect-ratio

  Odnos širine i visine 16:10

  Sa vertikalom nešto većom u odnosu na ekran 16:9, ovaj laptop sa odnosom širine i visine 16:10 i tankim okvirom ima odnos veličine ekrana i kućišta od 87% i nudi kreativnim stvaraocima veću površinu ekrana za postizanje bolje produktivnosti.

Vrhunski dizajn

Kreativno stvaranje nikada nije tako dobro izgledalo. Sa elegantnom mat završnom obradom i kućištem od izdržljive legure magnezijuma od svega19,9 mm, ovaj moderni laptop je spreman za putovanje na bilo koju lokaciju. Pored toga, ima najveću bateriju (99,98 vat-časova) koju je ConceptD laptop ikada imao za duže sesije korišćenja bez prekida.

conceptd-5-laptop-premium-design

Poboljšan termalni sistem – protok u obliku vrtloga

Tiho i udobno okruženje je od ključnog značaja kada radite na važnom dizajnu. Ovaj sistem koji ima tri AeroBlade™ 3D ventilatora 5. generacije i koristi našu jedinstvenu tehnologiju hlađenja stvara jedinstveni protok vazduha u obliku vrtloga unutar uređaja. Na taj način, uređaj radi tiše od 40 dBA3, a njegove unutrašnje komponente se ne zagrevaju čak i kada računar dugo koristite.

conceptd-5-laptop-optimized-thermals-vortex-flow-l

Povezivanje

Veliki broj priključaka olakšava povezivanje i brz prenos sadržaja. Dva USB Type-C priključka sa najnovijom tehnologijom Thunderbolt™ 4 omogućavaju brže punjenje uređaja i prenos datoteka, kao i proširivanje prikaza na spoljne monitore.

 • 1x

  čitač SD kartica 7.0

   

 • 2x

  USB-C priključka sa tehnologijom Thunderbolt™ 4

   

 • 1x

  HDMI 2.1

   

conceptd-5-laptop-connections-l

Povećavanje kreativnog potencijala

Tastatura standardne veličine ima specijalne tastere za medije koji omogućavaju trenutno isecanje slika ili promenu profila boje, a veća dodirna tabla od Corning® Gorilla® stakla i nežno pozadinsko osvetljenje u boji ćilibara omogućavaju efikasan rad i u najmračnijim prostorijama.

conceptd-laptop-conceptd-5-expanding-your-creative-potential
 • conceptd-5-laptop-scissor-switch-keyboard

  Tastatura sa makazicama

  Taktilni dizajn tastature sa makazicama i hod tastera od 1,55 mm omogućavaju udobno i tiho kucanje sa bržim odzivom.

 • conceptd-5-laptop-enhanced-trackpad

  Poboljšana dodirna tabla

  Dodirna tabla od Corning® Gorilla® stakla povećana je za 27% u odnosu na prethodnu generaciju da biste imali više prostora za listanje i navigaciju, a podržava i pokrete sa dodirom u više tačaka u operativnom sistemu Windows.

 • conceptd-5-laptop-creator-hotkeys

  Specijalni tasteri za kreativne stvaraoce

  Iskoristite 3 dodatna specijalna tastera za kreiranje da biste brže pristupali alatki za isecanje, menjali aplikacije i isprobavali boje.

Kompletna paleta

Jednostavni, intuitivni ConceptD korisnički interfejs sa paletom funkcija omogućava brz pristup korisničkim postavkama. Sa lakoćom podesite profil boja, nadgledajte sistem i promenite postavke.

conceptd-5-laptop-palette

Izaberite svoj savršeni ConceptD 5

Potražite svoj računar ConceptD 5 po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2 Obuhvata efekat Intel® Thermal Velocity Boost (Intel® TVB) – u pitanju je funkcija koja detektuje prilike i automatski povećava radni takt iznad frekvencije jednog i više jezgara zahvaljujući tehnologiji Intel® Turbo Boost na osnovu toga koliko je temperatura pri kojoj procesor radi niža od maksimalne temperature i da li je turbo režim rada dostupan. Povećanje frekvencije i njeno trajanje zavise od radnog opterećenja, mogućnosti procesora i rešenja za hlađenje procesora.
3 Vrednost „Tiše od 40 dBA“ dobijena je na osnovu podrazumevanih („Balansiran rad“) postavki ventilatora.