Osnaživanje Esports produkcije

sa kompanijom Beyond The Summit (BTS) iz Sjedinjenih Američkih Država

Animacija, Umetnost, grafička kartica

Kompanija Beyond The Summit, osnivana 2013. godine, zauzela je značajno mesto na tržištu uz vernu podršu gejmerskih zajednica širom sveta zahvaljujući svojim upečatljivim video produkcijama. Beyond The Summit, koji je sada studio za globalne događaje, produkciju televizijskih programa i kreiranje sadržaja, nudi jedinstvene i uzbudljive sadržaje za različite gledaoce koji se distribuiraju u više od 110 zemalja kako na tradicionalnoj televiziji, tako i na digitalnim uređajima.
 
Beyond The Summit namerava da koristi ConceptD uređaje, kao što su ConceptD CM3 monitor, ConceptD 7 Ezel i drugi, i tako osnaži svoje najbolje video produkcije u industriji, ali isto tako i da zastupa stavove kompanije Acer kada su u pitanju prednosti korišćenja najnovijih ConceptD uređaja u video produkciji.

Korišćeni uređaji

ConceptD 7 Ezel

ConceptD 7 Ezel ima 4K UHD ekran sa tehnologijom PANTONE® i više režima ekrana, što ga čini idealnim za grafičke dizajnere kojima je potreban jedan uređaj za skicu, proizvod i prezentaciju. Gde god da se nalazite, možete da se posvetite kreiranju čim osetite nalet inspiracije zahvaljujući procesoru Intel® Core™ i7 10. generacije i grafičkom procesoru do modela NVIDIA® GeForce® RTX 2080 SUPER™ za laptop računare.

ConceptD 5 Pro

Na ConceptD 5 Pro računarima, sa profesionalnom preciznošću možete da uređujete svoje kreacije u realnom vremenu na PANTONE® 4K ekranu koji ima preciznost boja Delta E <2 i spektar boja 100% Adobe® RGB, sa snažnim procesorom Intel® Core™ i7 9. generacije i grafičkom karticom do modela NVIDIA® Quadro RTX™ 3000.

ConceptD CM3

Ako tražite vrhunsku preciznost u prikazu boja i neverovatan HDR doživljaj gledanja, na pravom ste mestu. ConceptD CM3 sa tehnologijom PANTONE® je specijalno dizajniran za grafički dizajn i rad na fotografijama sa svojim 4K UHD IPS ekranom od 27 inča, spektrom boja AdobeRGB 99% i preciznošću Delta E<2.

Saznajte više

Korišćen softver