ConceptD CM3

Ako tražite vrhunsku preciznost u prikazu boja i neverovatan HDR doživljaj gledanja, na pravom ste mestu. ConceptD CM3 je specijalno dizajniran za grafički dizajn i rad na fotografijama sa svojim 4K UHD IPS ekranom od 27 inča1, spektrom boja AdobeRGB 99% i preciznošću Delta E<2.

Preciznost boja

Sa ekranom koji je testiran i kalibrisan da dostigne veoma nisku vrednost Delta E < 2 dobijate precizan prikaz realističnih boja.

 • DELTA E < 2

  Monitor je testiran i kalibrisan da dostigne nisku Delta E prosečnu vrednost od <2 za precizan prikaz realističnih boja.

 • CAD/CAM režim

  ConceptD CAD/CAM režim nudi neverovatan kontrast na slici koji ističe linije i detalje na 3D ili nekom tehničkom crtežu.

Širok spektar boja

Sa 99% Adobe® RGB prostorom boje, boje su svetlije i preciznije zbog proširenog opsega cijan-zelenih nijansi. Spektar Adobe® RGB pokriva veći opseg boja od spektra sRGB.

Savršena slika

Kada budete videli kako je raditi na 4K1 ekranu, nećete pristati na manje. U 3840 x 2160 rezoluciji možete da vidite i uradite više, ali i da uživate bez ograničenja. IPS ekran obezbeđuje bolju reprodukciju boja i pod uglovima od 178°.

Neverovatan HDR doživljaj

Uživajte u realističnom i prirodnom prikazu zahvaljujući proširenom odnosu kontrasta i paleti boja koje obezbeđuje standard DisplayHDR™ 400 sa VESA sertifikatom1. Stvarajte slike sa boljom osvetljenošću i kontrastom, sa tamnijim nijansama crne boje i svetlijim nijansama bele boje uz veću dubinu boje i bolje senčenje.

 • 60 Hz

  Učestalost osvežavanja1

 • 4 ms

  Vreme odziva (GtG)1

 • AMD Freesync™

  Podrška

Dizajniran za kreativne stvaraoce

Ergonomsko postolje ConceptD CM3 monitora krasi doza elegancije, a tu su i fleksibilni USB Type-C priključak, ugrađeni senzor za svetlost1 i poklopac koji blokira svetlost iz okruženja1 da vam olakšaju rad na dizajnu profesionalnog nivoa.

 • Pametni senzor za svetlost1

  Ugrađeni senzor1 za ambijentalnu svetlost<sup>1</sup> automatski meri osvetljenje iz okruženja i shodno tome podešava pozadinsko osvetljenje čime se smanjuje naprezanje vida.

 • Zaštita od svetlosti za precizan prikaz1

  Ovaj poklopac blokira svetlost iz okruženja1 i smanjuje zamor očiju, a pored toga obezbeđuje veću privatnost koja vam je potrebna kada radite na poverljivim projektima.

 • Ergostand

  Sa ovim ergonomskim postoljem koje podržava podešavanje nagiba, visine, obrtanja i rotiranja lako ćete pronaći savršen položaj za gledanje.

Pronađite svoj savršeni ConceptD monitor

Pretražite i uporedite proizvode po opcijama i specifikacijama kako biste pronašli svoj savršeni ConceptD monitor

1. Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.