Zarijte zube u 3D stomatologiju

Sa Stomatološkim univerzitetom u Kanagavi u Japanu

Članak

Stomatološki univerzitet u Kanagavi je vodeći japanski univerzitet stomatologije sa istorijom dužom od 100 godina. Univerzitet svojim studentima obezbeđuje obrazovanje uz visoku tehnologiju tako što uvodi najnovije digitalne medicinske uređaje i tehnologije dok u isto vreme nudi jedinstveno okruženje za učenje koje studentima omogućava da rada sa stomatološkim tehničarima iz Univerzitetske stomatološke bolnice u Kanagavi, koja se nalazi odmah pored univerziteta.
 
Želeći da uvede nove tehnologije u svoj nastavni plan, Stomatološki univerzitet u Kanagavi je bio među prvim fakultetima u Japanu koji je predstavio ConceptD 7 SpatialLabs Edition, laptop računar koji može da prikaže slike u stereoskopskoj 3D tehnologiji. Ova tehnologija unapređuje obrazovanje za buduće stomatologe omogućavajući da se podaci i informacije pregledaju u 3D tehnologiji, tako da studenti i pacijenti mogu lako da razumeju komplikovane koncepte. Uvođenjem ovog uređaja i steroskopske 3D tehnologije na predavanja, univerzitet omogućava studentima da koriste specijalizovani 3D softver da unaprede svoje obrazovanje. ConceptD 7 SpatialLabs Edition je počeo da se uvodi u Univerzitetsku stomatološku bolnicu u Kanagavi, zahvaljujući čemu je lekarima i stomatološkim tehničarima pružena mogućnost da nauče kako stereoskopska 3D tehnologija može unaprediti njihovu profesiju u budućnosti.

Korišćeni uređaji

ConceptD 7 SpatialLabs Edition

Prenesite svoje kreacije u potpuno novu dimenziju sa laptop računarom ConceptD 7 SpatialLabs Edition 3D. Na ovom računaru, opremljenom najnovijim Intel® Core™ i7 procesorom 11. generacije i grafičkim procesorom za laptop NVIDIA® GeForce RTX™ 3080, 3D animatori i programeri mogu da iskuse svoje kreacije u potpuno stereoskopskom 3D prikazu zahvaljujući jedinstvenom ekranu i tehnologiji praćenja oka.

Saznajte više

Korišćen softver