Oslobađanje kreativnosti

sa Državnim univerzitetom nauke i tehnologije u Tajvanu

Animacija, Umetnost, grafička kartica

Fakultet za dizajn na Državnom univerzitetu nauke i tehnologije u Tajvanu (NTUST) već mnogo godina radi na objedinjavanju teorije i prakse u industrijskom, komercijalnom i arhitektonskom dizajnu i može se pohvaliti brojnim izuzetnim studentima koji se bave primenom računarske tehnologije u dizajnu.
 
Ove godine, NTUST je odlučio da aktivno ulaže u razvoj talenata za animaciju, pa je izabrao da sarađuje sa kompanijom Acer i počne da koristi ConceptD desktop računare i monitore, kao i da osnuje „ConceptD centar za animaciju“ i uvede „ConceptD nagradu za beskrajnu kreativnost“ koja će se dodeljivati najuspešnijem timu tokom semestra.
 
U okviru ovog novog kursa, studenti bi učili kako da koriste najnoviju tehnologiju i hardver ne samo za razvijanje veština i negovanje kreativnosti, već i za poboljšanje kvaliteta dizajna, veština upravljanja i marketinških tehnika kroz praktičan proces učenja.

Korišćeni uređaji

ConceptD 500

Elegantni i moderni ConceptD 500 ima najnoviji procesor Intel® Core™ i9 i grafičku karticu NVIDIA® Quadro RTX™ 4000 za pouzdan rad računara na zahtevnim kreativnim projektima.

Saznajte više

ConceptD CP3

ConceptD CP3 ima 4K UHD IPS monitor sa tehnologijom Pantone® koji je idealan za detaljan prikaz koncepata dizajna i zahtevnih 3D sadržaja.

Saznajte više

ConceptD 7

Kreirajte brže i efikasnije na tankom laptopu ConceptD 7 izuzetno modernog dizajna. Dizajniranje i uređivanje u 2D ili 3D okruženju je tečnije, a njegov 4K UHD ekran obezbeđuje profesionalnu preciznost zahvaljujući spektru boja 100% Adobe® RGB.

Saznajte više

Korišćen softver