ConceptD CP1

Kreativno putovanje počinje ovde. Započnite na ConceptD CP1 monitoru svoje kreativno putovanje sa vernom reprodukcijom boja vašeg remek dela na FHD1 IPS ekranu od 24 inča uz vrednost Delta E koja je u proseku <21, širok spektar boja DCI-P3 95%1 i učestalost osvežavanja koja se može povećati na 165 Hz1.

Preciznost boja

Testiran i kalibrisan da dostigne nisku vrednost Delta E koja je u proseku <21 kako biste dobili vernu reprodukciju boja, ConceptD CP1 monitori vam daju profesionalnu prednost sa integrisanom korekcijom i vrhunskom vernošću boja.

Širok spektar boja

Radite sa kompletnim spektrom intenzivnih boja da biste mogli da kreirate i prikazujete sadržaje sa više detalja. Prelazi između nijansi su mekši, a slike su bogatije i živopisnije zahvaljujući širokom spektru boja DCI-P3 95%1.

Platno za vaše kreativne ideje

Za profesionalni dizajn potrebni su profesionalni alati, a ConceptD CP1 monitor ima FHD1 IPS ekran od 24 inča sa tehnologijama boje koje obezbeđuju vernu i živopisnu reprodukciju u vašim stvaralačkim delima. U kombinaciji sa stopom osvežavanja koja može da se poveća do 165 Hz1 za tečno gladak prikaz, CP1 monitori obezbeđuju vrhunski doživljaj prikaza neophodan za profesionalni dizajn i video obradu.

CAD/CAM režim

Iskoristite neverovatan kontrast režima ConceptD CAD/CAM koji ističe linije i detalje 3D i drugih tehničkih ilustracija kada koristite softver kao što su AutoCAD, SOLIDWORKS i drugi.

Fleksibilan dizajn

Serija ConceptD CP1 ima postolje ErgoStand1 sa ergonomskim dizajnom tako da možete da nakrenete, okrenete, obrnete monitor i podesite njegovu visinu dok ne pronađete položaj koji vam najviše odgovara. Zahvaljujući praktičnom dizajnu za brzo odvajanje možete da skinete monitor sa postolja i da ga montirate na zid pomoću VESA kompleta.

Pronađite svoj savršeni ConceptD monitor

Pretražite i uporedite proizvode po opcijama i specifikacijama kako biste pronašli svoj savršeni ConceptD monitor

1 – Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.