PREDATOR Z57 MINILED

ONEINDIG MEESLEPEND. EINDELOZE ERVARINGEN

Reis af naar de neonkleurige horizonten van de digitale wereld met het gebogen MiniLED scherm van 57 inch van de Predator Z57. Het scherm biedt een ongeëvenaarde DUHD-resolutie (7680x2160) en tilt de game-ervaring naar een hoger niveau qua scherpte, meeslependheid en kleurenpracht.

NEONVERLICHTE DETAILS

Dompel jezelf helemaal onder in verbluffende details met DUHD-resolutie (7680x2160), dankzij lokaal dimmen met 2304 MiniLED zones. Ervaar schaduwen en oplichtende delen als nooit tevoren en laat je helemaal meeslepen in de uitgestrekte steden en donkere steegjes van de cybertoekomst.

 • 57-INCH

  scherm

 • 7680 x 2160

  DUHD-resolutie1

 • 2304 ZONES

  Lokale dimzones

 • Tot 120 Hz

  Vernieuwingsfrequentie1,3

LEVENDIGE BEELDEN

De Predator Z57 is uitgerust met VESA DisplayHDR™ 1000 en DCI-P3 98% en laat de kleuren op je scherm daarmee helemaal tot leven komen. Van de neontinten in de straten van een cyberstad tot de levendige schaduwen in de digitale horizon, je ervaart alle lichten in de gamewereld optimaal.

MEESLEPEND ALS EEN FILM

Met een kromming van 1000R en een panoramische beeldverhouding van 32:9 kun je een wereld betreden die al je zintuigen aanspreekt. Dit meesterlijk ontworpen scherm slokt je helemaal op, waardoor je helemaal in de game kunt opgaan en iedere missie levensecht aanvoelt.

predator-monitor-z57-miniled-dual-10w-speakers
AKOESTISCHE RESONANTIE

De twee speakers van 10 W van de Predator Z57 zorgen ervoor dat je elk geluidje kunt horen. Van sirenes die nog na-echoën tot gefluisterde geheimen, dompel jezelf onder in levendige, levensechte geluiden.

predator-monitor-z57-miniled-ergonomic
ERGONOMISCH AANPASBAAR

Ieder gamer is uniek, net als elke avatar in de neonverlichte steden. Kantel, draai of verstel de hoogte van het scherm voor de ideale kijkhoek, zodat je ook bij lange gamesessies comfortabel blijft zitten.

NAADLOZE GAMEPLAY

Voel het ritme van je games met behulp van de AMD FreeSync Premium™ technologie. De technologie is gecertificeerd door AMD en staat voor een ononderbroken game-ervaring zonder haperingen, schokkerige beelden en vertraging, zodat jij de overwinning kunt claimen zonder visuele obstakels.

KLAAR VOOR DE VOLGENDE GENERATIE

Of je nu een pc1-fanaat bent of juist een lievelingsconsole hebt, de Predator Z57 is klaar voor de toekomst. Duik met HDMI 2.1 ondersteuning in de games van de toekomst met PS52 en Xbox Series X2, waardoor de overgang tussen de verschillende realiteiten naadloos blijft verlopen.

predator-monitor-z57-miniled-type-c-90w
NEXUS VAN NEXT-GEN CONNECTIVITEIT

Daar waar technologieën samenkomen, is de Predator Z57 MiniLED jouw nexus. Met talloze aansluitingen, waaronder de aanpasbare Type-C 90W-PD.

predator-monitor-z57-miniled-kvm
KVM: SOEPEL SCHAKELEN

Schakel in een oogwenk tussen apparaten met de ingebouwde KVM-switch, zodat je elke bit en byte van je cyberarsenaal binnen handbereik hebt.

Vind de perfecte PREDATOR Z57 MINILED monitor

Zoek en vergelijk producten op functie en specificaties om de perfecte PREDATOR Z57 MINILED monitor te vinden

De termen HDMI en HDMI High-Definition Multimedia Interface, evenals het HDMI-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van HDMI Licensing Administrator, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen.
AMD FreeSync™ technologie vereist een AMD Radeon™ grafische kaart en een scherm dat FreeSync technologie ondersteunt, zoals gecertificeerd door AMD. AMD FreeSync™ Premium vereist bovendien compensatie van lage framerates en een vernieuwingsfrequentie van ten minste 120 Hz bij minimaal FHD. AMD FreeSync™ Premium Pro technologie vereist bovendien dat het scherm is geslaagd voor de AMD FreeSync Premium Pro compatibiliteitstests.  
1 PC-gaming bij DUHD@120Hz met VRR met slechts één HDMI-kabel. 
2 PS5: UHD@120Hz/FHD@120Hz met één HDMI-kabel XBOX Series X: UHD@120Hz/WQHD@120Hz/FHD@120Hz met VRR met één HDMI-kabel 
3 Werkelijke vernieuwingsfrequenties zijn afhankelijk van model en/of regio, computerspecificaties, hardware en/of configuratie.