PREDATOR X45

KOLOSSALE CURVED OLED

Dompel jezelf onder in de wereld van de X45 OLED-monitor met adembenemend UWQHD-beeld (3440x1440). Deze veelzijdige en krachtige monitor opent de deuren naar ongeëvenaarde avonturen voor zowel pc- als consolegebruikers.

OLED IS ALLES

Ontdek een kolossale visuele beleving op dit echte 10-bits OLED-scherm met een ongekend hoog contrast en bioscoopwaardige kleuren. De levendigheid is levensecht dankzij een 99% DCI-P3-kleurengamma en HDR10. Image Retention Refresh zorgt voor naadloos beeld zonder ghosting.

  • 44,5-INCH OLED

    Echte 10-bits

  • 3440 x 1440

    UWQHD, 21:9

  • EXTREME 800R

    Kromming

OVERAL OP ZIJN PLEK

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van de X45, als vervanger van je tv, centraal gamescherm voor je streamopstelling of gewoon als gigantische standalone. Transformeer elk visueel gebruik in een buitengewone gebeurtenis.

KIES VOOR CURVED

Je content is meeslepender dan ooit dankzij de curve van maar liefst 800R die de X45 je biedt. Het geweldige design dompelt gamers helemaal onder. Zij worden het epicentrum van hun gamewereld voor een werkelijk betoverende belevenis.

ONBERISPELIJKE FRAMERATES MET AMD

Leef je games met het AMD FreeSync Premium™ scherm. Elk scherm is AMD-gevalideerd voor vloeiende games met een variabele vernieuwingsfrequentie (VRR). Tearing, haperingen, artefacten en flikkeringen zijn met deze schermen verleden tijd.

BEREID JE VOOR OP EXTREME SNELHEDEN

Je gameplay is ongeëvenaard dankzij de immense snelheden die de X45 biedt met een vernieuwingsfrequentie van maar liefst 240 Hz en een pixelresponstijd van 0,01 ms. Geniet van supervloeiende, ononderbroken sessies zonder ghosting, zodat je gameprestaties de lucht inschieten.

EEN POORT VOOR ELK RANDAPPARAAT

De X45 is voorzien van de allernieuwste technologie, zoals DisplayPort 1.4 en HDMI, voor gamen op consoles. Een veelzijdige USB-hub met een PD USB Type-C-poort van 90 W, biedt moeiteloos ruimte aan alle apparaten die je maar wilt aansluiten.

Vind de perfecte PREDATOR X45 monitor

Zoek en vergelijk producten op functie en specificaties om de perfecte PREDATOR X45 monitor te vinden

De termen HDMI en HDMI High-Definition Multimedia Interface, evenals het HDMI-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van HDMI Licensing Administrator, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen.
AMD FreeSync™ technologie vereist een AMD Radeon™ grafische kaart en een scherm dat FreeSync technologie ondersteunt, zoals gecertificeerd door AMD. AMD FreeSync™ Premium vereist bovendien compensatie van lage framerates en een vernieuwingsfrequentie van ten minste 120 Hz bij minimaal FHD. AMD FreeSync™ Premium Pro technologie vereist bovendien dat het scherm is geslaagd voor de AMD FreeSync Premium Pro compatibiliteitstests.