PREDATOR X27U OLED

OLED IN VOLLE GLORIE

De Predator X27U WQHD OLED – de definitie van perfectie. Het scherm zit bomvol met de nieuwste technologieën en heeft een hoge vernieuwingsfrequentie (480 Hz), een lage pixelresponstijd (0,01 ms) en de krachtige beeldsynchronisatie van AMD FreeSync™ Premium Pro.

OLED MAAKT HET VERSCHIL

Heb je ooit een OLED in actie gezien? De kleuren zijn zo ontzettend levendig dat je je afvraagt wat nou realiteit is en wat niet. Image Retention Refresh voorkomt daarbij inbranden voor een langere levensduur.

 • 26,5-inch

  WQHD OLED

  2560 x 1440

 • Vibrant

  DCI-P3 99%

  Breed kleurengamma

 • Precieze

  DELTA E<1

  Kleurnauwkeurigheid

 • DisplayHDR™

  TRUE BLACK 400

  VESA-gecertificeerd

predator-monitor-x27u-amd-freesync-premium-pro
AMD FREESYNC™ PREMIUM PRO1

Jij verdient vloeiend lopende games en de briljante pixelkwaliteit van HDR, en dat is precies wat AMD FreeSync™ Premium Pro1 technologie je biedt.

predator-monitor-x27u-480hz-refresh-rate
HOGE VERNIEUWINGSFREQUENTIE VAN 480 HZ1

Als je vloeiende gameplay wilt met ongelofelijke snelheden, dan ben je hier aan het juiste adres met een vernieuwingsfrequentie van 480 Hz1. Variabele vernieuwingsfrequentie inbegrepen.

predator-monitor-x27u-0
0,01MS PIXEL RESPONSTIJD

Door de 0,01ms pixel responstijd zijn je sessies vloeiend, ononderbroken en ongeëvenaard, met weinig tot geen ghosting.

SLUIT ALLES AAN

Stream je? Heb je naast je pc meerdere consoles en wil je die allemaal tegelijk aansluiten? Gebruik één toetsenbord en muis en schakel naadloos met de KVM-switch.

 • 2 x HDMI 2.1

 • DISPLAYPORT 1.4

 • USB Type-C
  (90 W PD)

 • GEÏNTEGREERDE KVM-SWITCH

VISIONCARE 2.0: TECHNOLOGIE VOOR DE OGEN

De kijkervaring wordt verbeterd door Eyesafe® 2.0 certificering en Acer VisionCare™ 2.0 met functies die de hoeveelheid blauw licht en de belasting van de ogen verminderen.

predator-monitor-x27u-bluelightshield-pro
BLUELIGHTSHIELD PRO1

Schermen met weinig blauw licht zorgen voor onvervormde kleuren en verschuiven de blauwlichtpiek naar een minder gevaarlijk bereik.

predator-monitor-x27u-flickerless
FLICKERLESS

Flickerless voorkomt schadelijke flikkeringen op het scherm en beschermt je ogen voor een aangename kijkervaring.

predator-monitor-x27u-comfyview-low-dimming
COMFYVIEW + LOW DIMMING

Door de matte antireflectielaag is je scherm altijd prettig voor de ogen, terwijl de Low-dimming-technologie de helderheidsniveaus tot 15% donkerder maakt.

Vind de perfecte PREDATOR X27U OLED monitor

Zoek en vergelijk producten op functie en specificaties om de perfecte PREDATOR X27U OLED monitor te vinden

© 2024 Advanced Micro Devices, Inc. Alle rechten voorbehouden. AMD, het AMD logo met de pijl, Radeon en combinaties hiervan zijn handelsmerken van Advanced Micro Devices, Inc. Overige productnamen in deze publicatie zijn enkel gebruikt voor identificatiedoeleinden en kunnen een handelsmerk zijn van de respectieve bedrijven.
DisplayPort™ en het DisplayPort™ logo zijn handelsmerken van de Video Electronics Standards Association (VESA®) in de Verenigde Staten en andere landen.
De termen HDMI en HDMI High-Definition Multimedia Interface, evenals het HDMI-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van HDMI Licensing Administrator, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen.
G-SYNC compatibele monitoren ondersteunen een variabele vernieuwingsfrequentie op de GeForce 10 serie, hogere GPU's op een beeldschermpoort en de GeForce 30 serie en hogere GPU's op HDMI 2.1.
1 AMD FreeSync™ technologie vereist een AMD Radeon™ grafische kaart en een scherm dat FreeSync technologie ondersteunt, zoals gecertificeerd door AMD. AMD FreeSync™ Premium vereist bovendien compensatie van lage framerates en een vernieuwingsfrequentie van ten minste 120 Hz bij minimaal FHD.