PREDATOR CG7

KIES VOOR KOLOSSAAL

Als het aankomt op 4K is groter altijd beter – ongeveer 42,5 inch beter, om precies te zijn. Ga als een razende met een groot VESA Certified DisplayHDR 1000 gamescherm met een vernieuwingsfrequentie van 144 Hz1 en een Visual Response Boost (VRB) van 1 ms2. Kom maar op met die games!

HEEL VEEL SCHERM

Of je hem nu wilt gebruiken als vervanging van je tv, als het primaire gamescherm in je streamopstelling of gewoon als standalone, de CG7 is de koning van de schermen. 42,5 inch pure 4K-glorie, frame voor frame gesynchroniseerd en met HDR-kleuren.

 •  

  42,5 inch

  VA-scherm

 •  

  4K UHD

  3480 x 2160

 •  

  178°

  Kijkhoek

EN ER IS MEER

Alleen enkele van de beste technologieën zijn gebruikt – met DisplayPort 1.4 poort en HDMI 2.14 (voor de volgende generatie). Een USB-hub compleet met USB 3.0, USB 2.04 en een USB Type C poort. Plek genoeg dus voor al die extra randapparatuur.

 • 10W-LUIDSPREKERS

  Geen geluidssysteem? Geen probleem. Wij bieden je twee krachtige luidsprekers van 10 watt.

 • VESA-BEVESTIGING

  Wil je deze reusachtige schoonheid aan je muur? Dat kan.

 • AFSTANDSBEDIENING

  Ga maar lekker achterover zitten. Je hoeft niet achter het scherm op zoek naar die vervelende knoppen.

OP VOLLE SNELHEID MET HDMI 2.1

Met HDMI 2.14 kun je het maximale uit next-gen consoles halen. Geselecteerde modellen ondersteunen ook 4K bij 144 Hz voor vrijwel de snelste 4K gaming5.

SNEL, SNELLER, SNELST

Wil jij naadloze gameplay met absoluut belachelijke snelheidsniveaus? Dan hoef je niet verder te kijken. Met een vernieuwingsfrequentie van 144 Hz1 en een Visual Response Boost van 1 ms2 lopen je games ongekend soepel, met weinig tot geen ghosting.

 •  

  144 Hz

  Vernieuwingsfrequentie1

 •  

  1 ms

  VRB (Visual Response Boost)2

HELDERE FRAMES ZONDER HAPERINGEN

Game als nooit tevoren met de nieuwste NVIDIA® G-SYNC® compatibele schermen. Elk scherm is NVIDIA-gevalideerd voor vloeiende games met een variabele vernieuwingsfrequentie (VRR). Tearing, haperingen, artefacten en flikkeringen zijn met deze schermen verleden tijd.

IK WIL HDR

Met een scherm met deze gigantische afmetingen moet alles er goed uitzien. DisplayHDR 1000 schermen zullen je niet teleurstellen met hun verbluffende contrast, kleuren van bioscoopkwaliteit en gameplay met een ultralage latentie. En dankzij het 90% DCI-P3-kleurengamma en Delta E<2 spatten de kleuren bijna van het scherm.

 • DCI-P3 90%

  Breed kleurengamma

 • DISPLAYHDR™ 1000

  VESA CERTIFIED

 • DELTA E<2

  Kleurnauwkeurigheid

TECHNOLOGIE SPECIAAL VOOR JOU

Grote, snelle schermen met nauwkeurige kleuren zijn geweldig, maar liever nog heb je een scherm dat nog een stapje verder gaat. We hebben een aantal extra functies toegevoegd waarmee je nog meer plezier aan je scherm beleeft.

 • LICHTSENSOR

  De CG7 detecteert de hoeveelheid omgevingslicht in je omgeving en maakt automatisch aanpassingen voor de meest comfortabele kijkervaring.

 • NABIJHEIDSSENSOR

  De CG7 kan detecteren of er iemand in de buurt is en schakelt indien nodig over op de energiebesparende modus. Als je weggaat, gaat het scherm op stand-by, net als een pc. Maar zodra je terugkomt, komt het direct weer tot leven.

 • USB Type-C

  Sluit je telefoon, een extra beeldscherm3 of een dongle voor een draadloze gamepad naar keuze aan (voor jezelf en een vriend misschien?). Maar je kunt natuurlijk ook een geavanceerd randapparaat inpluggen.

GAME LICHTER

Bevestig tot wel vier LED-lichtstrips en til je verlichting naar een compleet nieuw niveau met RGB-lichtdetectie. Er zijn diverse lichtpatronen, maar je kunt de verlichting ook synchroniseren met je favoriete muziek of zelfs games zoals League of Legends®.

Meer informatie
 • DIVERSE PATRONEN

  Kies uit negen vooraf ingestelde lichtpatronen.

 • SYNCHRONISATIE MET MUZIEK

  Nu volgen jij en de verlichting het ritme.

 • SYNCHRONISATIE MET LoL

  Zie hoe de verlichting reageert op je acties in de game.

Vind de perfecte PREDATOR CG7 monitor

Zoek en vergelijk producten op functie en specificaties om de perfecte PREDATOR CG7 monitor te vinden

1 Alleen van toepassing op specifieke modellen die overklokken van de vernieuwingsfrequentie ondersteunen. Als je systeem instabiel wordt, kun je overklokken naar een lagere vernieuwingsfrequentie. Dit stel je in de scherminstellingen in. De gebruiker moet twee 1.4 DisplayPort-kabels op een geschikt apparaat aansluiten om een overklokinstelling van 144 Hz te bereiken.
2 VRB-waarde van 1 ms gebaseerd op interne tests onder specifieke omstandigheden. Helderheid kan variëren afhankelijk van gebruikte Visual Response Boost modus.
3 Via USB Type-C kan alleen de vernieuwingsfrequentie van 60 Hz worden bereikt.
4- Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
5Alleen specifieke 4K UHD-modellen ondersteunen 4K bij 144 Hz via HDMI 2.1. Aanvullende PS5/Xbox Series X combinaties omvatten de volgende: PS5: 4K UHD bij 120 Hz / FHD bij 120Hz via één HDMI-kabel: XBOX Series X: 4K UHD bij 120 Hz / WQHD bij 120 Hz / FHD bij 120 Hz met VRR via één HDMI-kabel